Monday, September 17, 2012

Dissociative Personality Disorder..

Assalamualaikum

Kadang-kadang aku rasa macam aku ada 2 personality hehe... Ada dua kehidupan .. Dua perwatakan ..   yang totally berbeza ! At times, rasa macam eh aku ni tengah berhikpokrit ke atau diri aku memang macam ni. Suka tau konflik dalaman sensorang ... biasalah haku kan suka berdrama


Covergirl untuk Majalah Dara.com isu Oktober 2012. Dapatkan ini jam jugak secara berbayar di semua kedai buku yee. Matilah nak sponsor sumeorang kekeke


Gerekkk sehhh ketua blok D5/D6 ni mehehe ='P



Insyaallah bila free nanti aku update ye cerita pasal Dara.com ni hee.. Jangan lupa beli ya! Thanks Kak Fiza, Puan Editor and team Dara.com yang sudi menjemput saya sebagai covergirl. Thanks jugak kat pembaca blog daku yang telah menjulangkan nama honeykoyuki di persada donia. Yeah donia. *Like a boss*


Thank you for reading this entry !

156 comments:

  1. MALUlah nk BELI . nanti ORANG FIKIR lain pulak . dh lah TAJUK macam tu . kita ni TERUNA . sorry ye :(

    ReplyDelete
  2. hai ketua blok,tak buat rokol ke :P

    ReplyDelete
  3. woww,,dah cover majalah,,tk lama lagi jd pelakon atau penyanyi plak,,,hehehe,,kene gi beli nih,,;)

    ReplyDelete
  4. dah lama tak beli majalah comel nie..^_^..nak kena cari lah..

    ReplyDelete
  5. go go go... KTDI!!! I'M from KKM... haha...

    ReplyDelete
  6. dah beli dah.... tengok gambo k.Fatin terus beli..wink2 ^^

    ReplyDelete
  7. Teruna boleh beli ke majalah ni? :p

    ReplyDelete
  8. nak beli ! nk beli ! pasnie mesti g cari punyer , hehehe

    ReplyDelete
  9. untung dapat jadi covergirl. Tahniah fatin :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah fatin...

    Eni doakan fatin sentiasa berjaya ea...

    Salam sayang dari peminta faten enishinoda...

    Hhehehe...

    ReplyDelete
  11. oh ha! baru p beli kat tesco tadi.. ingatkan nak buat entry pasal nie.

    ReplyDelete
  12. saya pun penah rasa cmtu.. rse cm personaliti tukar2...

    ReplyDelete
  13. saya pun penah rasa cmtu.. rse cm personaliti tukar2...

    ReplyDelete
  14. kantoi ada num phone kat gambar tu..boleh je tengok..hehehe

    ReplyDelete
  15. thank you uolls yang sudah membeli majalah dara.com walaupun kite bukan ada share pon tapi nak promote jgk mehehe.

    ReplyDelete
  16. wah..femes k.fatin kite ni, ketua blok lagi tuh, tahniah! ok nnt kite beli k ;)

    ReplyDelete
  17. ada gambar kak irine kat sebelah :D

    ReplyDelete
  18. Bestnya dapat jadi covergirl dara.com pulak.. Nak kena cari nih.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
  19. waalaweh....ang belum tgk law abg long jadi cover mjlh Dara.Com, gerenti gempak seh....Ha Ha Ha...ada ke yg nk offer abg long erk? (ckp sowang2 suda)

    pe pn taniah la fatin ye.

    jgn lupa solat

    ReplyDelete
  20. nak beli dengan pembayaran dibuat bagi duit sambil bersalam dengan casher(lelaki) elak malu beli majalah wanita(dara tu). huhuhu

    ReplyDelete
  21. untungla penghuni blok dpt nombor phone FL.heheheh

    ReplyDelete
  22. kdg2 tgk fatin ni cam Tiz Zaqyah,hee...pape pon, I like fatin liyana :)

    ReplyDelete
  23. Sy pun pernah rasa mcm tu dulu2.rasanya semua tu terjadi sbb kita tgh meningkat dewasa...kdg2 kita tercari2 diri sebenar kita..dan apa yg kita lalui kdg2 kita rasa tak real..

    ReplyDelete
  24. I adore your bloq because it gives me an inspiration that can lead me to success for my future. As a Muslim, I’m proud of you that you wearing hijab although you take part time in modelling and you look stunningly gorgeous. Apart from that,although you are in modelling life,you did not forgetting your studies and still maintaining a good results in your studies. Futhermore, you always blog something that can motivates and gives moral supports to the readers. Last but not least, eventhough you stay far away from your family at Bandung, Jakarta for a few years you have been such an independent girl

    ReplyDelete
  25. segnlah pula nk bli..hehe..
    wah,femes le ni msuk mjlh lg.hihi

    ReplyDelete
  26. setaip bulan kena beli..hehe..nak pulak kak fatin jd cover depan dara.com.. lgi la tak sabar2 nak beli ni..;)

    ReplyDelete
  27. ketua blok ter..comel akk pakai spec..:)
    nnt nk beli la mjlh tu ^^

    ReplyDelete
  28. at first tak perasan, main campak camtu je kat ats dashboard kete. then, terasa macam cover majalah macam menyilau2 gitu mcm soh tgk spe cover dia, then capai tengok..yeah itu adalah anda. :)

    ReplyDelete
  29. alamak, rindu plak kenangan jadi warga KTDI! >_<

    ReplyDelete
  30. retis dah skrg siap cover dara.com lagi.

    ReplyDelete
  31. salam fatin cute,
    kak ct suka sgt baca blog fatin ni.
    insyallah, ada masa nnti kak beli majalah dara ni erk.. kekdg kak suka baca majalah ni. hati must be younger & must be hapy always.

    kak doakan be success selalu..
    ctnorzila is my name..

    ReplyDelete
  32. wah masuk majalah lagi la.. retis tu... heheheheh.. apa2pun selamat maju jaya buat FL.. kitorang tetap sokong awak..

    ReplyDelete
  33. nak beli nnty .. hehe akk nmpak comel sangat ! :D

    ReplyDelete
  34. saya teringin nk beli sbb ada gmbr si comey ni tp saya dh tak dara.blh ke?hehe -mama naurah

    ReplyDelete
  35. sy dh dptkan DARA.com secara b'bayar di kedai b'hampiran..btw,hai ketua blok :P

    ReplyDelete
  36. Dah beli, nampak je FL kat cover Dara, terus beli..baru nk berjimat, x jadik..hehe

    ReplyDelete
  37. Btw, congrats da jadi cover dara.com. Best kan jadi femes. Well mcm mane nak follow blog ni ek? Saya masih mentah muda remaja gitu... Huhuhu peace.

    ReplyDelete
  38. Dara udah dbeli. Rse cm nmpk fatin kt hkl aritu tp tkt slh org.

    ReplyDelete
  39. Dara udah dbeli. Rse cm nmpk fatin kt hkl ritu tp tkt slh org

    ReplyDelete
  40. Wahh ketua blok and jadi cover girl. hebat2 ni =))

    ReplyDelete
  41. Waa pon kadang2 keliru dengan identiti, heheheh.. kadang2 terfikir, aku ni nak jadi apa ek sebenarnya ;)

    ReplyDelete
  42. wah..tahniah..jadi model cover girl..ketua blok..smoga sukses...

    ReplyDelete
  43. kak fatin, KTDI? hihi. kite first year intake sept ni. KTHO ukm

    ReplyDelete
  44. ktue blok rupenye k.fatin sorg ni...

    ReplyDelete
  45. cantiknya kak fatin jd cover magazine tuh! :)

    ReplyDelete
  46. ketua blog??? musti garang ni kan?hahaha

    ReplyDelete
  47. mantap tu!! modelling + doktor + ketua blok! hebatt!

    ReplyDelete
  48. nak beli! :)
    awak santiklah! :)
    ong kedek-kedek!

    ReplyDelete
  49. Tahniah kerana dapat jadi cover girl dan ketua blok ;)

    ReplyDelete
  50. dua kehidupan berbeza..hahaha..macam cerita hannah montana pulak..

    ReplyDelete
  51. comelnya kak fatin dalam cover tu...kalau real depan2 lagi lah...cantik... :)

    ReplyDelete
  52. Memanglah confirm dan tak salah jadi Top Blog di blog DH @ http://denaihati.com/fatin-liyana-top-blogger-denaihati

    ReplyDelete
  53. I like fatin liyana...wish to see u one day :)

    ReplyDelete
  54. kalau masuk dalam majalah teruna baru aku beli la.. hahaha =p

    ReplyDelete
  55. ahaha ramai jugak yang keliru dengan identiti sendiri. hengatnya kite jeeee

    ReplyDelete
  56. Lepas nie boleh jadi cover majalah ujang plak kn ... follow me back keyh (blog ta bpe nk femes).
    http://cubamasuk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  57. informasi yg menarik dan memuaskan

    ReplyDelete
  58. herrmm..npe xperasan dara.com niy kt kedai..okey..akan ku dapatkan..hehehe..!

    ReplyDelete
  59. wah Patin. gerekk seyhhh. hihi ;D sedangkan wajah ada 7 orang yang memliki iras yang sama, inikan identiti. biarkan ia menjadi misteri. haha *merepek da ni*


    Suka tengok awak, awak cantikk ! jadi cover girl every mth pon takpe. tak jemu pon. hihi

    ReplyDelete
  60. dah beli :) u always look gorgeous FL :)

    ReplyDelete
  61. kak aten gorgeous! comel jer :)
    akak tol ke ni real fb akak ? https://www.facebook.com/fatieyn.liyana ? terkejut den :) hehe

    ReplyDelete
  62. da cari banyak kedai majalah area KL. xjumpe =(

    ReplyDelete
  63. saya teruna..mcm mana nk beli dara..kena masuk meminang la gini.

    ReplyDelete
  64. Memang selalu keliru pun. kehkehkeh

    ReplyDelete
  65. salam kenal..

    wah...
    harus beli!!!


    fee free to visit my blog..

    http://mrsnon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  66. dh beli.. xpenah miss lg bli dara.com nim.. ^________^

    ReplyDelete
  67. Laaa.. Tak sangka kita ni satu blok ye..

    ReplyDelete
  68. hahaha... tudia... dia ketua blok.. haha... boleh jaga ka fatin ohh? akhz!

    ReplyDelete
  69. assalam..nak tanye..brape byk akaun FB saudari??all the same~

    ReplyDelete
  70. liked to read ur writing

    ReplyDelete
  71. hehe...jom beli mjlh nie.. heheh

    ReplyDelete
  72. terbaek Fatin LIyana.nt jadi doktor plak.cikgu hari hari pi hospitallah nt.heeee

    ReplyDelete
  73. saya peminat kak fatin..ehehehehee,,,,,
    dr segi berpakaian , education , penulisan mmg saya respect habis la ngn kak fatin nih ...tahniah ! :)

    ReplyDelete
  74. dahlama tak tgk fatin berlilit2 =))

    ReplyDelete
  75. aku beli dgn harga rm5 ..utk tgk cover photo..je... ape yg aku dah wat nie...farah liyana bg..balik rm5 aku...

    ReplyDelete
  76. Tahniah Fatin sebab jadi cover majalah Dara.Com isu Oktober 2012.. Zati dah beli dah pun. Fatin cantik sangattt.. :)

    My Sis pun belajar kat UKM. Nanti nak pergi sana jumpa dia. Sambil tu pergi Kolej Tun Dr. Ismail jumpa Fatin. ! :)

    ReplyDelete
  77. Yeay~! Da dapat majalah Dara ni.

    ReplyDelete
  78. wow awasome blog ,,,cantik banget ya .salam kenal dari indonesia

    ReplyDelete
  79. nk tumpang menyibuk kat sini gak la.. hahahahaha(ketawa jahat mcm sarip dol samseng kampong dusun)

    ReplyDelete
  80. Kenape cover phone . Baru nak ajak keluar date . hehe

    ReplyDelete
  81. Saya pun rasa saya ada dua personaliti..huhu
    feel free to visit my blog...
    http://haniinara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  82. sh beli dah awal2...nmpk je sus cover trus grab! hee

    ReplyDelete
  83. saya dh beli majalah dara.com 2... comelnya kak fatin... hehe.. saya nak jdkan kak fatin idol sya boleh??? hehe... kalau x ble,, sya kira boleh ja lah ya... hihihi...

    ReplyDelete
  84. saya dh beli... hehe... comel ja kak fatin... hehe... saya nak jdkan kak fatin idol boleh?? hehe.. boleh lah...

    ReplyDelete
  85. x lma lg fatin ni i rsa jd plakon lak cm bloger hanis tu...

    ReplyDelete
  86. dah beli tapi kenape tak byk pun cite psl kak fatin.. kena buat banyak muka surat untuk cite pasal covergirl patutnye kekekekeke :D

    ReplyDelete
  87. salam fL...x singgah ward ongkology (1f)ke?? hr tu sy rasa sy terserempak dgn kamu kt tangga.tp x sempat nk tegur :) sbb da terlewat hehehe..... klu ade singgah ward 1F halo2 la sy yer ... SN SUFYYA :)... selalu jugak p kamsis student tu dgn harapan terserempak la FL... hampeh x pernah pun hahahaha.....

    ReplyDelete
  88. macam kenal je penolong ketua blok tue, tak silap schoolmate kita dulu....upsss, hai Fatin Liyana (:

    ReplyDelete
  89. Hai FL (: eh macam kenal laa penolong ketua blok, my schoolmate...

    ReplyDelete
  90. saya tak ada dalam gambo tapi saya rasa saya tak ada dalam gambo :D

    ReplyDelete
  91. Saya dh beli.. tgk sini..
    http://sweetlikesugarcandy.blogspot.com/2012/09/fatin-liyana-on-dara.html

    Btw.. saya ex-student UKM.. Kolej Ibrahim Yaakub..wujud lgi tak kolej ats bukit tu?? hehe

    Dah 6thn blalu..stil rndu kt ukm..(^_^)

    ReplyDelete
  92. asal blankkan no tel....
    klu x leh kol....hehehehehe

    ReplyDelete
  93. alamak..ada dua personaliti..hehe...ketua blok tu..mesti garang kan..hihi..
    menunggu fatin liyana spons buku sorang satu.yeay!..
    Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

    ReplyDelete
  94. cantik manis dik Fatin..semoga terus sukses :)klau ada rezeki..further la ke specialist..klau boleh jd gynea ke?:)

    jmput follow akak kmbali & jenguk2 blog sesekali,ye :)

    ReplyDelete
  95. Xpuas la bce story ko ckit sgt..tp ak ske grafik dia....

    ReplyDelete
  96. Xpuas r bc story ko..ckit sgt...tmakny ak..hihi

    ReplyDelete
  97. Xpuas la bce story ko ckit sgt..tp ak ske grafik dia....

    ReplyDelete
  98. en farif ..bos saya plg cool n relaxx ..gehehehe

    ReplyDelete
  99. en farif ..bos sy plg cool n relaxxxx ..geheheh

    ReplyDelete
  100. Tu deq...no tel jgnla cancel...ngehngeh....lol!

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...