Monday, September 17, 2012

Dissociative Personality Disorder..

Assalamualaikum

Kadang-kadang aku rasa macam aku ada 2 personality hehe... Ada dua kehidupan .. Dua perwatakan ..   yang totally berbeza ! At times, rasa macam eh aku ni tengah berhikpokrit ke atau diri aku memang macam ni. Suka tau konflik dalaman sensorang ... biasalah haku kan suka berdrama


Covergirl untuk Majalah Dara.com isu Oktober 2012. Dapatkan ini jam jugak secara berbayar di semua kedai buku yee. Matilah nak sponsor sumeorang kekeke


Gerekkk sehhh ketua blok D5/D6 ni mehehe ='P



Insyaallah bila free nanti aku update ye cerita pasal Dara.com ni hee.. Jangan lupa beli ya! Thanks Kak Fiza, Puan Editor and team Dara.com yang sudi menjemput saya sebagai covergirl. Thanks jugak kat pembaca blog daku yang telah menjulangkan nama honeykoyuki di persada donia. Yeah donia. *Like a boss*


Thank you for reading this entry !

156 comments:

  1. MALUlah nk BELI . nanti ORANG FIKIR lain pulak . dh lah TAJUK macam tu . kita ni TERUNA . sorry ye :(

    ReplyDelete
  2. hai ketua blok,tak buat rokol ke :P

    ReplyDelete
  3. woww,,dah cover majalah,,tk lama lagi jd pelakon atau penyanyi plak,,,hehehe,,kene gi beli nih,,;)

    ReplyDelete
  4. dah lama tak beli majalah comel nie..^_^..nak kena cari lah..

    ReplyDelete
  5. go go go... KTDI!!! I'M from KKM... haha...

    ReplyDelete
  6. dah beli dah.... tengok gambo k.Fatin terus beli..wink2 ^^

    ReplyDelete
  7. nak beli ! nk beli ! pasnie mesti g cari punyer , hehehe

    ReplyDelete
  8. untung dapat jadi covergirl. Tahniah fatin :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah fatin...

    Eni doakan fatin sentiasa berjaya ea...

    Salam sayang dari peminta faten enishinoda...

    Hhehehe...

    ReplyDelete
  10. oh ha! baru p beli kat tesco tadi.. ingatkan nak buat entry pasal nie.

    ReplyDelete
  11. saya pun penah rasa cmtu.. rse cm personaliti tukar2...

    ReplyDelete
  12. saya pun penah rasa cmtu.. rse cm personaliti tukar2...

    ReplyDelete
  13. kantoi ada num phone kat gambar tu..boleh je tengok..hehehe

    ReplyDelete
  14. thank you uolls yang sudah membeli majalah dara.com walaupun kite bukan ada share pon tapi nak promote jgk mehehe.

    ReplyDelete
  15. wah..femes k.fatin kite ni, ketua blok lagi tuh, tahniah! ok nnt kite beli k ;)

    ReplyDelete
  16. ada gambar kak irine kat sebelah :D

    ReplyDelete
  17. Bestnya dapat jadi covergirl dara.com pulak.. Nak kena cari nih.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
  18. waalaweh....ang belum tgk law abg long jadi cover mjlh Dara.Com, gerenti gempak seh....Ha Ha Ha...ada ke yg nk offer abg long erk? (ckp sowang2 suda)

    pe pn taniah la fatin ye.

    jgn lupa solat

    ReplyDelete
  19. nak beli dengan pembayaran dibuat bagi duit sambil bersalam dengan casher(lelaki) elak malu beli majalah wanita(dara tu). huhuhu

    ReplyDelete
  20. untungla penghuni blok dpt nombor phone FL.heheheh

    ReplyDelete
  21. kdg2 tgk fatin ni cam Tiz Zaqyah,hee...pape pon, I like fatin liyana :)

    ReplyDelete
  22. Sy pun pernah rasa mcm tu dulu2.rasanya semua tu terjadi sbb kita tgh meningkat dewasa...kdg2 kita tercari2 diri sebenar kita..dan apa yg kita lalui kdg2 kita rasa tak real..

    ReplyDelete
  23. I adore your bloq because it gives me an inspiration that can lead me to success for my future. As a Muslim, I’m proud of you that you wearing hijab although you take part time in modelling and you look stunningly gorgeous. Apart from that,although you are in modelling life,you did not forgetting your studies and still maintaining a good results in your studies. Futhermore, you always blog something that can motivates and gives moral supports to the readers. Last but not least, eventhough you stay far away from your family at Bandung, Jakarta for a few years you have been such an independent girl

    ReplyDelete
  24. segnlah pula nk bli..hehe..
    wah,femes le ni msuk mjlh lg.hihi

    ReplyDelete
  25. setaip bulan kena beli..hehe..nak pulak kak fatin jd cover depan dara.com.. lgi la tak sabar2 nak beli ni..;)

    ReplyDelete
  26. ketua blok ter..comel akk pakai spec..:)
    nnt nk beli la mjlh tu ^^

    ReplyDelete
  27. at first tak perasan, main campak camtu je kat ats dashboard kete. then, terasa macam cover majalah macam menyilau2 gitu mcm soh tgk spe cover dia, then capai tengok..yeah itu adalah anda. :)

    ReplyDelete
  28. alamak, rindu plak kenangan jadi warga KTDI! >_<

    ReplyDelete
  29. retis dah skrg siap cover dara.com lagi.

    ReplyDelete
  30. salam fatin cute,
    kak ct suka sgt baca blog fatin ni.
    insyallah, ada masa nnti kak beli majalah dara ni erk.. kekdg kak suka baca majalah ni. hati must be younger & must be hapy always.

    kak doakan be success selalu..
    ctnorzila is my name..

    ReplyDelete
  31. wah masuk majalah lagi la.. retis tu... heheheheh.. apa2pun selamat maju jaya buat FL.. kitorang tetap sokong awak..

    ReplyDelete
  32. nak beli nnty .. hehe akk nmpak comel sangat ! :D

    ReplyDelete
  33. saya teringin nk beli sbb ada gmbr si comey ni tp saya dh tak dara.blh ke?hehe -mama naurah

    ReplyDelete
  34. sy dh dptkan DARA.com secara b'bayar di kedai b'hampiran..btw,hai ketua blok :P

    ReplyDelete
  35. Dah beli, nampak je FL kat cover Dara, terus beli..baru nk berjimat, x jadik..hehe

    ReplyDelete
  36. Btw, congrats da jadi cover dara.com. Best kan jadi femes. Well mcm mane nak follow blog ni ek? Saya masih mentah muda remaja gitu... Huhuhu peace.

    ReplyDelete
  37. Dara udah dbeli. Rse cm nmpk fatin kt hkl aritu tp tkt slh org.

    ReplyDelete
  38. Dara udah dbeli. Rse cm nmpk fatin kt hkl ritu tp tkt slh org

    ReplyDelete
  39. Wahh ketua blok and jadi cover girl. hebat2 ni =))

    ReplyDelete
  40. Waa pon kadang2 keliru dengan identiti, heheheh.. kadang2 terfikir, aku ni nak jadi apa ek sebenarnya ;)

    ReplyDelete
  41. wah..tahniah..jadi model cover girl..ketua blok..smoga sukses...

    ReplyDelete
  42. kak fatin, KTDI? hihi. kite first year intake sept ni. KTHO ukm

    ReplyDelete
  43. cantiknya kak fatin jd cover magazine tuh! :)

    ReplyDelete
  44. ketua blog??? musti garang ni kan?hahaha

    ReplyDelete
  45. mantap tu!! modelling + doktor + ketua blok! hebatt!

    ReplyDelete
  46. nak beli! :)
    awak santiklah! :)
    ong kedek-kedek!

    ReplyDelete
  47. Tahniah kerana dapat jadi cover girl dan ketua blok ;)

    ReplyDelete
  48. dua kehidupan berbeza..hahaha..macam cerita hannah montana pulak..

    ReplyDelete
  49. comelnya kak fatin dalam cover tu...kalau real depan2 lagi lah...cantik... :)

    ReplyDelete
  50. Memanglah confirm dan tak salah jadi Top Blog di blog DH @ http://denaihati.com/fatin-liyana-top-blogger-denaihati

    ReplyDelete
  51. I like fatin liyana...wish to see u one day :)

    ReplyDelete
  52. kalau masuk dalam majalah teruna baru aku beli la.. hahaha =p

    ReplyDelete
  53. ahaha ramai jugak yang keliru dengan identiti sendiri. hengatnya kite jeeee

    ReplyDelete
  54. Lepas nie boleh jadi cover majalah ujang plak kn ... follow me back keyh (blog ta bpe nk femes).
    http://cubamasuk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. informasi yg menarik dan memuaskan

    ReplyDelete
  56. herrmm..npe xperasan dara.com niy kt kedai..okey..akan ku dapatkan..hehehe..!

    ReplyDelete
  57. wah Patin. gerekk seyhhh. hihi ;D sedangkan wajah ada 7 orang yang memliki iras yang sama, inikan identiti. biarkan ia menjadi misteri. haha *merepek da ni*


    Suka tengok awak, awak cantikk ! jadi cover girl every mth pon takpe. tak jemu pon. hihi

    ReplyDelete
  58. dah beli :) u always look gorgeous FL :)

    ReplyDelete
  59. kak aten gorgeous! comel jer :)
    akak tol ke ni real fb akak ? https://www.facebook.com/fatieyn.liyana ? terkejut den :) hehe

    ReplyDelete
  60. da cari banyak kedai majalah area KL. xjumpe =(

    ReplyDelete
  61. saya teruna..mcm mana nk beli dara..kena masuk meminang la gini.

    ReplyDelete
  62. Memang selalu keliru pun. kehkehkeh

    ReplyDelete
  63. salam kenal..

    wah...
    harus beli!!!


    fee free to visit my blog..

    http://mrsnon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. dh beli.. xpenah miss lg bli dara.com nim.. ^________^

    ReplyDelete
  65. Laaa.. Tak sangka kita ni satu blok ye..

    ReplyDelete
  66. hahaha... tudia... dia ketua blok.. haha... boleh jaga ka fatin ohh? akhz!

    ReplyDelete
  67. assalam..nak tanye..brape byk akaun FB saudari??all the same~

    ReplyDelete
  68. liked to read ur writing

    ReplyDelete
  69. terbaek Fatin LIyana.nt jadi doktor plak.cikgu hari hari pi hospitallah nt.heeee

    ReplyDelete
  70. saya peminat kak fatin..ehehehehee,,,,,
    dr segi berpakaian , education , penulisan mmg saya respect habis la ngn kak fatin nih ...tahniah ! :)

    ReplyDelete
  71. dahlama tak tgk fatin berlilit2 =))

    ReplyDelete
  72. aku beli dgn harga rm5 ..utk tgk cover photo..je... ape yg aku dah wat nie...farah liyana bg..balik rm5 aku...

    ReplyDelete
  73. Tahniah Fatin sebab jadi cover majalah Dara.Com isu Oktober 2012.. Zati dah beli dah pun. Fatin cantik sangattt.. :)

    My Sis pun belajar kat UKM. Nanti nak pergi sana jumpa dia. Sambil tu pergi Kolej Tun Dr. Ismail jumpa Fatin. ! :)

    ReplyDelete
  74. wow awasome blog ,,,cantik banget ya .salam kenal dari indonesia

    ReplyDelete
  75. nk tumpang menyibuk kat sini gak la.. hahahahaha(ketawa jahat mcm sarip dol samseng kampong dusun)

    ReplyDelete
  76. Kenape cover phone . Baru nak ajak keluar date . hehe

    ReplyDelete
  77. Saya pun rasa saya ada dua personaliti..huhu
    feel free to visit my blog...
    http://haniinara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  78. sh beli dah awal2...nmpk je sus cover trus grab! hee

    ReplyDelete
  79. saya dh beli majalah dara.com 2... comelnya kak fatin... hehe.. saya nak jdkan kak fatin idol sya boleh??? hehe... kalau x ble,, sya kira boleh ja lah ya... hihihi...

    ReplyDelete
  80. saya dh beli... hehe... comel ja kak fatin... hehe... saya nak jdkan kak fatin idol boleh?? hehe.. boleh lah...

    ReplyDelete
  81. x lma lg fatin ni i rsa jd plakon lak cm bloger hanis tu...

    ReplyDelete
  82. dah beli tapi kenape tak byk pun cite psl kak fatin.. kena buat banyak muka surat untuk cite pasal covergirl patutnye kekekekeke :D

    ReplyDelete
  83. salam fL...x singgah ward ongkology (1f)ke?? hr tu sy rasa sy terserempak dgn kamu kt tangga.tp x sempat nk tegur :) sbb da terlewat hehehe..... klu ade singgah ward 1F halo2 la sy yer ... SN SUFYYA :)... selalu jugak p kamsis student tu dgn harapan terserempak la FL... hampeh x pernah pun hahahaha.....

    ReplyDelete
  84. macam kenal je penolong ketua blok tue, tak silap schoolmate kita dulu....upsss, hai Fatin Liyana (:

    ReplyDelete
  85. Hai FL (: eh macam kenal laa penolong ketua blok, my schoolmate...

    ReplyDelete
  86. saya tak ada dalam gambo tapi saya rasa saya tak ada dalam gambo :D

    ReplyDelete
  87. Saya dh beli.. tgk sini..
    http://sweetlikesugarcandy.blogspot.com/2012/09/fatin-liyana-on-dara.html

    Btw.. saya ex-student UKM.. Kolej Ibrahim Yaakub..wujud lgi tak kolej ats bukit tu?? hehe

    Dah 6thn blalu..stil rndu kt ukm..(^_^)

    ReplyDelete
  88. asal blankkan no tel....
    klu x leh kol....hehehehehe

    ReplyDelete
  89. alamak..ada dua personaliti..hehe...ketua blok tu..mesti garang kan..hihi..
    menunggu fatin liyana spons buku sorang satu.yeay!..
    Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

    ReplyDelete
  90. cantik manis dik Fatin..semoga terus sukses :)klau ada rezeki..further la ke specialist..klau boleh jd gynea ke?:)

    jmput follow akak kmbali & jenguk2 blog sesekali,ye :)

    ReplyDelete
  91. Xpuas la bce story ko ckit sgt..tp ak ske grafik dia....

    ReplyDelete
  92. Xpuas r bc story ko..ckit sgt...tmakny ak..hihi

    ReplyDelete
  93. Xpuas la bce story ko ckit sgt..tp ak ske grafik dia....

    ReplyDelete
  94. en farif ..bos saya plg cool n relaxx ..gehehehe

    ReplyDelete
  95. en farif ..bos sy plg cool n relaxxxx ..geheheh

    ReplyDelete
  96. Tu deq...no tel jgnla cancel...ngehngeh....lol!

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...