Monday, September 17, 2012

Dissociative Personality Disorder..

Assalamualaikum

Kadang-kadang aku rasa macam aku ada 2 personality hehe... Ada dua kehidupan .. Dua perwatakan ..   yang totally berbeza ! At times, rasa macam eh aku ni tengah berhikpokrit ke atau diri aku memang macam ni. Suka tau konflik dalaman sensorang ... biasalah haku kan suka berdrama


Covergirl untuk Majalah Dara.com isu Oktober 2012. Dapatkan ini jam jugak secara berbayar di semua kedai buku yee. Matilah nak sponsor sumeorang kekeke


Gerekkk sehhh ketua blok D5/D6 ni mehehe ='P



Insyaallah bila free nanti aku update ye cerita pasal Dara.com ni hee.. Jangan lupa beli ya! Thanks Kak Fiza, Puan Editor and team Dara.com yang sudi menjemput saya sebagai covergirl. Thanks jugak kat pembaca blog daku yang telah menjulangkan nama honeykoyuki di persada donia. Yeah donia. *Like a boss*


Thank you for reading this entry !

156 comments:

Nuur Ailmi said...

Yeah, i am the 1st. haha

Nuur Ailmi said...

Yeah, i am the 1st. haha

Nuur Ailmi said...

Yeah, i am the 1st. haha

Rin Saharina said...

sudah beli! :))

@ShafyqOnlyy said...

MALUlah nk BELI . nanti ORANG FIKIR lain pulak . dh lah TAJUK macam tu . kita ni TERUNA . sorry ye :(

♥ shazSazny18 ♥ said...

wahh.ketua tuu :D

Balqis Mayangsari said...

mesti beli!!!!!! :)

Iezzo said...

Perghhh..retisss sangat niii

Balqis Mayangsari said...

mesti beli!!!! :)

onie said...

hai ketua blok,tak buat rokol ke :P

missina said...

woww,,dah cover majalah,,tk lama lagi jd pelakon atau penyanyi plak,,,hehehe,,kene gi beli nih,,;)

fatin adawiah said...

ok im da second (:

imantizz_truper said...

dah lama tak beli majalah comel nie..^_^..nak kena cari lah..

Faizul Osman said...

go go go... KTDI!!! I'M from KKM... haha...

IEQAH said...

da beli majalahh dara :)

kukumalu_izie said...

dah beli dah.... tengok gambo k.Fatin terus beli..wink2 ^^

Nik Aina Syamimi Nik Harun said...

:)

Ibnuismaini Ismail said...

Teruna boleh beli ke majalah ni? :p

gadis oren said...

nak beli ! nk beli ! pasnie mesti g cari punyer , hehehe

fifie said...

untung dapat jadi covergirl. Tahniah fatin :)

Sally Yatiey said...

Harus beli ni.. Hehe

Aisyah Hasanah said...

Tahniah fatin...

Eni doakan fatin sentiasa berjaya ea...

Salam sayang dari peminta faten enishinoda...

Hhehehe...

Yati Omar said...

Pretty as always :-)

LelakiSemalam said...

chomelyer...

لين Si Pipi Merah said...

oh ha! baru p beli kat tesco tadi.. ingatkan nak buat entry pasal nie.

Sabrina said...

best nya!!!! <3

Cik Anis said...

:)

markganu said...

Kak Fatin ambil course ape...?

maia haizad said...

saya pun penah rasa cmtu.. rse cm personaliti tukar2...

maia haizad said...

saya pun penah rasa cmtu.. rse cm personaliti tukar2...

Ms Bery said...

wah ketua tueee... :)

Gen2Merah said...

nice

zorro said...

kantoi ada num phone kat gambar tu..boleh je tengok..hehehe

Fatin Liyana Asri said...

thank you uolls yang sudah membeli majalah dara.com walaupun kite bukan ada share pon tapi nak promote jgk mehehe.

BeLLa said...

wahhh cantik la kamu :D

لين Si Pipi Merah said...

bittaufeeq wannajah ye !

zainatul abu bakar said...

wah..femes k.fatin kite ni, ketua blok lagi tuh, tahniah! ok nnt kite beli k ;)

yannashari said...

must buy items..

Anonymous said...

ada gambar kak irine kat sebelah :D

Misz Mieza said...

Bestnya dapat jadi covergirl dara.com pulak.. Nak kena cari nih.. Hehe.. =)

siti sensei said...

U go girl..chaiyok!!

Amir Aiman Akashah said...

waalaweh....ang belum tgk law abg long jadi cover mjlh Dara.Com, gerenti gempak seh....Ha Ha Ha...ada ke yg nk offer abg long erk? (ckp sowang2 suda)

pe pn taniah la fatin ye.

jgn lupa solat

ref said...

nak beli dengan pembayaran dibuat bagi duit sambil bersalam dengan casher(lelaki) elak malu beli majalah wanita(dara tu). huhuhu

Niko Yayan said...

muke same ><"

zaxx said...

untungla penghuni blok dpt nombor phone FL.heheheh

amelia said...

kdg2 tgk fatin ni cam Tiz Zaqyah,hee...pape pon, I like fatin liyana :)

Aidiel Iman said...

nak kena beli satu nih :D

~emi~ said...

Sy pun pernah rasa mcm tu dulu2.rasanya semua tu terjadi sbb kita tgh meningkat dewasa...kdg2 kita tercari2 diri sebenar kita..dan apa yg kita lalui kdg2 kita rasa tak real..

nazismail said...

Harus beli!! cute kak liyana :)

Anonymous said...

I adore your bloq because it gives me an inspiration that can lead me to success for my future. As a Muslim, I’m proud of you that you wearing hijab although you take part time in modelling and you look stunningly gorgeous. Apart from that,although you are in modelling life,you did not forgetting your studies and still maintaining a good results in your studies. Futhermore, you always blog something that can motivates and gives moral supports to the readers. Last but not least, eventhough you stay far away from your family at Bandung, Jakarta for a few years you have been such an independent girl

profmie said...

segnlah pula nk bli..hehe..
wah,femes le ni msuk mjlh lg.hihi

Hazwani Harun said...

setaip bulan kena beli..hehe..nak pulak kak fatin jd cover depan dara.com.. lgi la tak sabar2 nak beli ni..;)

Alynn Nyzaa said...

ketua blok ter..comel akk pakai spec..:)
nnt nk beli la mjlh tu ^^

SWEETSYAZA said...

at first tak perasan, main campak camtu je kat ats dashboard kete. then, terasa macam cover majalah macam menyilau2 gitu mcm soh tgk spe cover dia, then capai tengok..yeah itu adalah anda. :)

haney said...

perghhh ketua blok! hehe :)

Nur Hazwani said...

alamak, rindu plak kenangan jadi warga KTDI! >_<

Muaz Faris said...

retis dah skrg siap cover dara.com lagi.

Anonymous said...

salam fatin cute,
kak ct suka sgt baca blog fatin ni.
insyallah, ada masa nnti kak beli majalah dara ni erk.. kekdg kak suka baca majalah ni. hati must be younger & must be hapy always.

kak doakan be success selalu..
ctnorzila is my name..

Riena Haiqal said...

wah masuk majalah lagi la.. retis tu... heheheheh.. apa2pun selamat maju jaya buat FL.. kitorang tetap sokong awak..

Nens Collection said...

ololo..comel kene beli nih..

Princess Syazliyana said...

nak beli nnty .. hehe akk nmpak comel sangat ! :D

Anonymous said...

saya teringin nk beli sbb ada gmbr si comey ni tp saya dh tak dara.blh ke?hehe -mama naurah

Atiqah Wadiah said...

sy dh dptkan DARA.com secara b'bayar di kedai b'hampiran..btw,hai ketua blok :P

GetahSekerap said...

like!(^_^)

Korean Style Online said...

Dah beli, nampak je FL kat cover Dara, terus beli..baru nk berjimat, x jadik..hehe

Na Rieana said...

Btw, congrats da jadi cover dara.com. Best kan jadi femes. Well mcm mane nak follow blog ni ek? Saya masih mentah muda remaja gitu... Huhuhu peace.

shahirah sharudin said...

sekarang nh juga pergi beli..

Cik Muda said...

fatinnn!!!

ZaRa said...

Dara udah dbeli. Rse cm nmpk fatin kt hkl aritu tp tkt slh org.

ZaRa said...

Dara udah dbeli. Rse cm nmpk fatin kt hkl ritu tp tkt slh org

Hanna said...

Wahh ketua blok and jadi cover girl. hebat2 ni =))

! tulisan buruk ! said...

Waa pon kadang2 keliru dengan identiti, heheheh.. kadang2 terfikir, aku ni nak jadi apa ek sebenarnya ;)

Nur Hafizah Hussain said...

wah..tahniah..jadi model cover girl..ketua blok..smoga sukses...

TeTerBanG said...

cntik cover magazine tu!

shafira aida said...

kak fatin, KTDI? hihi. kite first year intake sept ni. KTHO ukm

Nur Syafina Mohamed Johari said...

ktue blok rupenye k.fatin sorg ni...

EIYAA RAZ said...

cantiknya kak fatin jd cover magazine tuh! :)

man luqman cool boy said...

dua personaliti......kelas meletup...:)

boni kacak said...

ketua blog??? musti garang ni kan?hahaha

Jessie LH Voo said...

mantap tu!! modelling + doktor + ketua blok! hebatt!

Amirah Raduan said...

nak beli! :)
awak santiklah! :)
ong kedek-kedek!

Anonymous said...

cantik

Shasha Mohamed said...

Tahniah kerana dapat jadi cover girl dan ketua blok ;)

fizy said...

dua kehidupan berbeza..hahaha..macam cerita hannah montana pulak..

Erna Yoeliastie said...

comelnya kak fatin dalam cover tu...kalau real depan2 lagi lah...cantik... :)

Denaihati said...

Memanglah confirm dan tak salah jadi Top Blog di blog DH @ http://denaihati.com/fatin-liyana-top-blogger-denaihati

AMELIA EMILY said...

I like fatin liyana...wish to see u one day :)

Len said...

Laa.. KTDI ke..patutla..

hafiz hafizol said...

kalau masuk dalam majalah teruna baru aku beli la.. hahaha =p

Fatin Liyana Asri said...

ahaha ramai jugak yang keliru dengan identiti sendiri. hengatnya kite jeeee

aliff Zulkifli said...

Lepas nie boleh jadi cover majalah ujang plak kn ... follow me back keyh (blog ta bpe nk femes).
http://cubamasuk.blogspot.com/

penyuluh perikanan said...

Singgah sambil belajar

Penyuluh said...

informasi yg menarik dan memuaskan

Ain Najwa said...

herrmm..npe xperasan dara.com niy kt kedai..okey..akan ku dapatkan..hehehe..!

Nur Zaheera said...

wah Patin. gerekk seyhhh. hihi ;D sedangkan wajah ada 7 orang yang memliki iras yang sama, inikan identiti. biarkan ia menjadi misteri. haha *merepek da ni*


Suka tengok awak, awak cantikk ! jadi cover girl every mth pon takpe. tak jemu pon. hihi

Mila@Rimbun said...

sempat lagi nak beli ni hihi

Aina Batrisya said...

dah beli :) u always look gorgeous FL :)

Carl Lesmana said...

kak aten gorgeous! comel jer :)
akak tol ke ni real fb akak ? https://www.facebook.com/fatieyn.liyana ? terkejut den :) hehe

Eyka Razak said...

da cari banyak kedai majalah area KL. xjumpe =(

AMIRUL_92 said...

go go go muahahaha

piko ija said...

blnje piko satu..hahha

faizfakhirin said...

saya teruna..mcm mana nk beli dara..kena masuk meminang la gini.

AkuOsi said...

Memang selalu keliru pun. kehkehkeh

♥ MRS NON ♥ said...

salam kenal..

wah...
harus beli!!!


fee free to visit my blog..

http://mrsnon.blogspot.com/

nahunabila said...

wahh must buy one!

Sha Saperi said...

COMELLA LIYANA NI..AKAK SUKA TGK

LoveyLia said...

dh beli.. xpenah miss lg bli dara.com nim.. ^________^

-meeSUPERGIRL- said...

cantik ..

abang ensem said...

Laaa.. Tak sangka kita ni satu blok ye..

Crew Fathi said...

hahaha... tudia... dia ketua blok.. haha... boleh jaga ka fatin ohh? akhz!

Anonymous said...

assalam..nak tanye..brape byk akaun FB saudari??all the same~

Anonymous said...

liked to read ur writing

wong meimot said...

kenapalah kamo ni cantik sgt2..

Nur Sakura said...

hehe...jom beli mjlh nie.. heheh

Puteri Hang Li Po said...

FATIN LIYANA HEBAT!! :D

snf said...

terbaek Fatin LIyana.nt jadi doktor plak.cikgu hari hari pi hospitallah nt.heeee

loVe puRpLe said...

wah ebat FL (^-^)

aiman fanboy k-pop said...

saya peminat kak fatin..ehehehehee,,,,,
dr segi berpakaian , education , penulisan mmg saya respect habis la ngn kak fatin nih ...tahniah ! :)

Erra Kyra said...

dahlama tak tgk fatin berlilit2 =))

Anonymous said...

aku beli dgn harga rm5 ..utk tgk cover photo..je... ape yg aku dah wat nie...farah liyana bg..balik rm5 aku...

Sunan Alburuj said...

~Y(^_^)Y~

Izzati Syazwani said...

Tahniah Fatin sebab jadi cover majalah Dara.Com isu Oktober 2012.. Zati dah beli dah pun. Fatin cantik sangattt.. :)

My Sis pun belajar kat UKM. Nanti nak pergi sana jumpa dia. Sambil tu pergi Kolej Tun Dr. Ismail jumpa Fatin. ! :)

Khalilah MNor said...

Yeay~! Da dapat majalah Dara ni.

nourash! said...

wow awasome blog ,,,cantik banget ya .salam kenal dari indonesia

kubigomofm said...

nk tumpang menyibuk kat sini gak la.. hahahahaha(ketawa jahat mcm sarip dol samseng kampong dusun)

Rizal Murad said...

Eh..

Khalilah MNor said...

gud job fatin liyana~ ^^

mRs_mAmE said...

Kenape cover phone . Baru nak ajak keluar date . hehe

H a n i_I n a r a said...

Saya pun rasa saya ada dua personaliti..huhu
feel free to visit my blog...
http://haniinara.blogspot.com/

Mysara Ab Rahman said...

sh beli dah awal2...nmpk je sus cover trus grab! hee

penghibur hati said...

saya dh beli majalah dara.com 2... comelnya kak fatin... hehe.. saya nak jdkan kak fatin idol sya boleh??? hehe... kalau x ble,, sya kira boleh ja lah ya... hihihi...

penghibur hati said...

saya dh beli... hehe... comel ja kak fatin... hehe... saya nak jdkan kak fatin idol boleh?? hehe.. boleh lah...

Fairuzie Fizi said...

x lma lg fatin ni i rsa jd plakon lak cm bloger hanis tu...

Anonymous said...

dah beli tapi kenape tak byk pun cite psl kak fatin.. kena buat banyak muka surat untuk cite pasal covergirl patutnye kekekekeke :D

Mina Tan said...

Hidup ni seumpama drama..

Anonymous said...

salam fL...x singgah ward ongkology (1f)ke?? hr tu sy rasa sy terserempak dgn kamu kt tangga.tp x sempat nk tegur :) sbb da terlewat hehehe..... klu ade singgah ward 1F halo2 la sy yer ... SN SUFYYA :)... selalu jugak p kamsis student tu dgn harapan terserempak la FL... hampeh x pernah pun hahahaha.....

M.H said...

macam kenal je penolong ketua blok tue, tak silap schoolmate kita dulu....upsss, hai Fatin Liyana (:

M.H said...

Hai FL (: eh macam kenal laa penolong ketua blok, my schoolmate...

Syaifuddin Alias said...

saya tak ada dalam gambo tapi saya rasa saya tak ada dalam gambo :D

Irfa said...

mmg kena beli ni :)

Anonymous said...

oibtdr

part time studi said...

layan

Skiemon Mon said...

harus dapatkan

Skiemon Mon said...

harus dapatkan

~Cik Sweety~ said...

Saya dh beli.. tgk sini..
http://sweetlikesugarcandy.blogspot.com/2012/09/fatin-liyana-on-dara.html

Btw.. saya ex-student UKM.. Kolej Ibrahim Yaakub..wujud lgi tak kolej ats bukit tu?? hehe

Dah 6thn blalu..stil rndu kt ukm..(^_^)

Anonymous said...

asal blankkan no tel....
klu x leh kol....hehehehehe

dzuandiey said...

alamak..ada dua personaliti..hehe...ketua blok tu..mesti garang kan..hihi..
menunggu fatin liyana spons buku sorang satu.yeay!..
Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

QA's ~ mamapapa said...

cantik manis dik Fatin..semoga terus sukses :)klau ada rezeki..further la ke specialist..klau boleh jd gynea ke?:)

jmput follow akak kmbali & jenguk2 blog sesekali,ye :)

suri_an said...

Xpuas la bce story ko ckit sgt..tp ak ske grafik dia....

suri_an said...

Xpuas r bc story ko..ckit sgt...tmakny ak..hihi

suri_an said...

Xpuas la bce story ko ckit sgt..tp ak ske grafik dia....

Syafiq Nor said...

en farif ..bos saya plg cool n relaxx ..gehehehe

Syafiq Nor said...

en farif ..bos sy plg cool n relaxxxx ..geheheh

Aslvie Adam said...

Tu deq...no tel jgnla cancel...ngehngeh....lol!

Aslvie Adam said...

Mak aiiii..awat mahai sgt???

cik buku said...

wow! mantap ;)