Thursday, April 12, 2012

Trip To Korea : Hello Kitty Cafe & Coffee Prince Cafe

Assalamualaikum

Aku ni sebagai peminat Hello Kitty yang tegar pastilah tidak akan melepaskan peluang untuk ke Hello Kitty Cafe yang terletak di Hongdae. Walaupun sudah tahu bahawa seluruh kedai pastilah akan didekorasi dengan muka kucing tanpa mulut ini, tetapi hikhik iteww nak pewwgi juwgak !

Tetapi ada cerita sedih yang aku nak habaq mai. Sebagai masyarakat yang tinggal di cuaca khatulistiwa, kita amatlah tidak biasa untuk check weather forecast setiap hari. Berbeza dengan masyarakat Korea, mereka akan check weather forecast setiap hari. Jikalau mendung/hujan, mereka akan bawa payung. Lelaki perempuan semua sama. Takde istilah 'Tak jantanlah der kalau lu bawak payung ahaks!'

Masa sampai kat station subway, kami nampak semua orang bawak payung. Kecoh seh orang Korea ni, cuaca mendung je kot. Danggg! Amek kau cakap besaq, teros ujan tak berhenti sampai ke malam. Pelik sungguh cuaca kat Korea ni, hujan dia renyai-renyai je. Tapi duration dia ang toksah cerita. Sama macam naik flight ke Paris. Tambah transit time di Singapore selama 7 jam.

Lokasi kali ini terletak di Hongdae. Dari Juan ke Seoul Station naik Line 1. Di Seoul Station tukar Line 2 untuk ke Hongik Univ. Station. Hongdae ini adalah singkatan kepada Hongik Univ. Jangan jadi noob kata 'Takdeponnn Hongdae dalam map?! Aku dah cari banyak kali weyh...' Eh aku la tu hehehe.


Dalam hujan, tanpa sekaki payung dan hanya beralaskan mafla di atas kepala, kami berjalan kaki mencari Hello Kitty Cafe. Sesat berkali kali. Tanya direction kat orang Korea, berpeluh nak paham apo dio mengarut. Kok mengarut tapi bagi direction yang boto takpo. Akhirnya, Mar ternampak Hello Kitty Cafe bersebelahan dengan Watson.


Sebab orang Korea suka sangat makan waffle maka cafe ini pon menyediakan waffles & cakes =) Tapi semua bentuk Hello Kitty lah. Bagi aku harga dia tak mahal, sama je macam cafe-cafe lain di Seoul. Boleh lah try kalau anda datang ke Seoul!


Sebelum order, kena cop tempat dulu. Nasib baik waktu kitorang datang, tak ramai orang. Biasanya, memang kena beratur. Over tau.


 Ha amek kau. Biar berpinar bijik mata kau nak cop tempat.


 Caramel Latte 4200won / RM12.60 & Cafe Latte 3800won / RM11.40 C-O-M-E-L-S!!


 Caramel Waffle 3000won / RM 9.00 & Choco Banana Waffle 3500won / RM10.50 C-O-M-E-L-S-G-T !


Bagi aku lah, waffle dia ok-ok je. Takde le sedap sangat. See, walaupun aku big fan Hello Kitty namun aku masih boleh untuk kritik tauu. Nampak sangat tak bias, adil lagi saksama !


Boleh menangis sewaktu menyahtinja dek kerana terharu dengan kecomelan toilet ini.


 Gembira sebenarnya tetapi muka seperti mempunyai aura pembunuh?! Bagaimana pula?


 Tidur pula...

Adakah Hello Kitty Cafe mempunyai saka?! Kenapa tiba tiba aura pembunuh serta nafsu mengantuk datang ketika kami singgah disini? Itu yang kita tidak tahu...


Tahukah anda kedai kopi di dalam cerita Coffee Prince sebenarnya wujud di alam nyata? Walaupun aku pernah tengok 1st episode sahaja, tetapi tetap bersemangat mahu melawat cafe tersebut!


Itu dia. Ia terletak di Hongdae juga. Jikalau ke Hello Kitty Cafe kami sesat, maka ke Coffee Prince Cafe kami lagi la berkali kali kali ganda sesat. Sampai dah nak giveup berjalan dalam hujan sambil kesejukan wuwu.


Dengar cerita harganya agak mahal. Lebih kurang 7000won / RM21.00 untuk secawan kopi. Sebab tu kau tak dapat duit aku boo. (Padan muka kau, aku tangkap gambar kat luar jeeeee)


Thank you for reading this entry !

237 comments:

1 – 200 of 237   Newer›   Newest»
nancy anisa said...

waaa...bestnya k.fatin..comel giler hello kitty cafe uh..btw,u look beautiful n cute too..x sabar nk tggu entry lain lg..update cpt2 tauu

hafsahzareen said...

bestnyaaa korea

semutmerah said...

sangat comeyy >,<
nak pi korea ugakkk. hehe.

sheeda said...

best nye kak FL pegi sana..satu hari nanti nak pegi jugak. nak posing kat hello kitty cafe mcm kak FL..ahakksss!

0nlY_tRah said...

comel yg amat!..

OH JEJEM said...

Comel gilerrr, Kedai hello kitty ni. EEEEEE. Geram geram. Pink gitu ;)

naedcullen said...

kak fatin!sukenyer hello kitty..cpt2 bukak linknk bce ebtri ni :D

eirdeena said...

wah ! best gilerrr . FL update entry yg seterusnyer ! weeeeeeeeeeeee :)

naedcullen said...

i like hello kitty.eksaited tggu entri bru..XD

LittleGurl said...

waaaaaaaaarrghhh coffee prince tu tak menahan. nak pegi tyn! nak pegi!

IEQAH said...

alaaa bestnyee..i wishh one day i can go there :)

AmirahSM said...

comelnyeeee.. hahaha, adeh. jelesss

IdaRaida said...

seronoknya!!

klu ad peluang.. saya pun nk ke sana :)

Amanina ツ said...

wahhh wahh. comel sungguh waffle hello kitty tu.. sayang nak makan.. huahua :DD

Eyla Laslie said...

awesome!

Eyla Laslie said...

awesome! :)

Farah Aminallah said...

comelsss sangat hello kitty cafe tuhhhhhhhh!! huwaaa stress tgk!! huhu

isha said...

atinnn!!! mau lagi. mau lagiii..
nk tgk koreaa.. plzzz hupload more picturee.... sunukkk sgt tgk2 gmabr.. n hello kitty tue sgt choomeLLL... insyaaalah suatu hari nnti... akn sampai ke sana... amin..

isha said...

atinnn!!! mau lagi. mau lagiii..
nk tgk koreaa.. plzzz hupload more picturee.... sunukkk sgt tgk2 gmabr.. n hello kitty tue sgt choomeLLL... insyaaalah suatu hari nnti... akn sampai ke sana... amin..

NisaAdnan said...

ALAHAI PINK SEMUA. CONFIRM MELELEH AIR LIUQ KALAU DTG SANA. HIKHIK

cipieayu said...

la..xtau dtg seoul..klu x bley jumpa..akak peminat 'tegar' (quote your femez word) blog fatin..

EyRraa HamDan said...

xtahan tgk toiletnye, cntik !
ermm..mmg kne pgi ni.. :)

Syafiqa said...

Salam, kat kafe dia, just jual makanan cam tu je ek? Haha soalan pelik, yela namapun kafe :P

Fana | Aqim said...

kagum gile tengok cafe hello kitty tuh..huhu..walaupun tak berape nak minat sgt la dengan cartoon kitty tuh tapi still kagum sebab ade cafe dia fully kitty cam tuh!

#pengsan!

bella hamzah said...

wah comel gile kedai hello kitty tu.. sampai latte pon ada gambar hello kitty!

Nurul said...

aihh..~ bila la nk dpt g sane jugak .. huhuu

Arai Lekir said...

cafe tu comel dan kiut ... pasal x nampak pon customer lelaki makan kt cafe tu ?

Mommy Z said...

FL!!!!!! Awak tersgt cantik meletop.. Suka tgk muka awak tau! BTW, awak nye tudung tu saya suka..

Za said...

hehehehe.. fatin pakai bahasa melayu ala2 cikgu pulak. haha

Anonymous said...

waaa.... hello kitty sungguh comelss.. walaupun saya xbape suka hello kitty tp decoration cafe 2 memang sangaattt lar comeelllssss... suka3... =) seronok jadi pembaca pertama entry kali nie... hehehehe

Gadis Gingsul said...

wwiiiiwwww.........
cOOOmmmmmmmmmeeellllnyaaa
kakak fatin pun coomel ngan scarf tuuu....

Anonymous said...

hai fatin.. sgt teruja bile akak bc entri gi korea nih.. semangat nk pegi pon semakin mencanak naik.. nnt akak nk tanye direction bile kat sane kat fatin boley kot khenn..?? ;)

*azed*

cikmadu_hani said...

kak fatin,seriously rase nak menangis kalo nak berak! syahdu tgk comel sgt xsmpai hati nk tinggalkan dgn bau-bauan yg tersgt wangi! wuuuuuuu~ comel lah cafe tuh!!!!

Misz Mieza said...

Comellllllll gilerrrrr!!! Kalau MM masuk kafe tu abis setiap penjuru ler kot duk giler bercamwhore.. Ntah2 xnak keluar sampai kafe tutup.. Klu bukak 24 jam, lagi haru, aku bawak khemah tdur dalam tu.. KEKEKKEKEKEKE>>, ;p

dayanQueen said...

sungguh comel n bes wahai cik FL

aeyla said...

salam akak...suke jengah blog fatin...cerita dan ayat yg sangat jujur dan polos...wut.wut.wut...

Honey IsyQi said...

comeynyerr...sgt comeyyyyy...nyesal tak pegi cafe hello kitty time dtg korea aritu..sobss..

aeyla said...

salam...akak suke jengah blog fatin...tulisan yg sangat jujur dan polos...wut...wuttt...wuttt

ainwaheeda said...

wah!bestnya!! x sabar nak tungu next entry! update cepattt... ^^

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Wahh seronoknya!! Jelous jelous jelous sangat-sangat! Huhu. Dah lama dah teringin nak pergi Korea dan tempat-tempat yang Fatin pergi tu.

Yang cafe Hello Kitty tu pernah tengok kat salah satu rancangan Korea.

Dorang beli kek ke pe. Pastu, lama tunggu nak makan sebab comel sangat, sayang je nak makan. Hehe.

Tak sabar nak tunggu next post! ^_^

Miss Anis said...

bestnye...jeles ni....hehe nk g kOrea blm kesampaian lgi.......

Aida the Pinky said...

waaa..chomellnye kitty cafe..teruja..rase mcm nk pergi juga..

Eyna red peace said...

bestnye p korea.. ^.^

Riena Haiqal said...

wah comel giler ar hello kitty tu.. kalau dah jejak kat situ, maybe nak teru tinggal kat situ kot tak nak balik2 dah... :)

Anonymous said...

muka ka fatin pun dah macam hello kitty. ahaks!

Sofea(beads murah) said...

bestnyerr...cantik la cafe hello kitty tu,hiasan dalaman pun sweet sangat.=))

Nadiah said...

halal ke situ?

cik phiey said...

cumel nyew!!!!!!!

cik phiey said...

cumey sgt wooooowooooowoooo =_="

khalifah said...

perghhhhhhhhhhhh.geramnya.!..gerammmm..mcm nk msuk dlm gmbr tu..trus smpi korea..ahah..cmel sgt

Just Be Yourself said...

memang best sgt tgk entry
kak fatin nie..
rasa macam nak pergi je Korea..

Mysara Ab Rahman said...

RM21? mahalnyer...adoi..

Fia Aznam said...

Wowww, super duper comel okay this place.. Teringin nak pergi, tp tatau bile ):

cikghah said...

jelly sejellynya. kak fatin, nanti update entry total cost belanja kak fatin gi sana eh.

kaka said...

awesome gila fatin dekat korea.sejuk-sejuk pun muka still maintain cun

Ana Farhana said...

bestnye fatinnnnn ! kne blja betul2 ni.. dapat master & gaji tggi, boleh pergi korea n tggl kat sne trus.. hehe

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh comelnyerrrr *drooling*

Deedoo_Bydoo said...

bikin irrrrriiiiiii...lucuuuuuuu...

Deedoo_Bydoo said...

bikin irrrrriiiiiii...lucuuuuuuu...

merpaticoklat said...

best nye..teringin nak prgi sana:)

~ cik AiN pinky ~ said...

wahhhh.....comel giler hello kitty cafe tu.... nak nagis nih...tolong...!!!

Raenye tak sampai hati nak nyahtinja kat toilet die kot. rela tahan. hahaha~~

Awesome lah!!! coz saye pon peminat tegar Hello Kitty~ =D

D Yatie said...

seriously in love with that Hello Kitty Cafe...entah bila turn akak~ huk3

Miss Sue said...

ermmmm ... T___T nak pergi !!

Miss Sue said...

ermmmm ... T___T nak pergi !!

Anonymous said...

assalamualaikum FL,just want to ask,it is HALAL?but klw tgk mmg xhalal,maafkn sy if sy silap..just utk teguran..bcoz d tmpt org kita xtau how preparation tht food..sory again..tq:)

Riri Yoorin said...

best nye dapat g korea...

Noor SuhaDha said...

kiter suke hello kitty
comel sgt entry kali nie..suke3x
x sabar nak p korea nak tgk coffee prince cafe tu..huhu...

Atiqah Razak said...

toilet mcm bilik tidur ! bestnya g sana T_T

ArianA said...

The coffee is quite pricey, but the interior..superb!btw i like your shawl that you were wearing.hehe.

Muhammad Afrain Mat Refin said...

wah! cool.. :D jelly pon ade, hahaha

wawa abdullah said...

seriously yang hello kitty tu comey giler.. Wawa hari tu x sempat g sne pun.. btw, all pics seriously comey.. :)

DAYG ♥ said...

eeeeeeeee Hello Kitty Cafe tu sangat comel kak Fatin! Lepas ni ajak ayah pegi lak. Nak pegi! Nak pegi! :(

mass said...

Bestnya gi Korea...huhuhu

mass said...

Bestnya gi Korea...huhuhu

nurmujahidah said...

nape la fl wat muja nak gi korea gak ni,, ish

hazirah kasimon said...

jelly too..im so in lv wit coffee princ story line....d scene.. huuuuhhhuu

hazirah kasimon said...

jelly too..im so in lv wit coffee princ story line....d scene.. huuuuhhhuu

misz gedik said...

cantik nyee...dh lah suka warne pink...bile agak nye dpt g sana???

Anonymous said...

laa klo che' tau leh laa kirim kimono...

Senorita Nadira said...

dah pergi dah.. comel la jgk tmpatnya...

Senorita Nadira said...

dah p dah..blh tahanla tmptnya...

Hidayah Maznan said...

hello kitty cafe tu super duper cute..pink betul..kan bagus kalau dpt pergi..anda sungguh bertuah :)

Anonymous said...

ari2 la update..best bace cm novel lak plak

Charlotta Ariel John Junior @ Eswari Rao said...

Wow Comelnya tempat ini,Hmm... teringin nak pergi Korea hahaxxx

Have A Nice Day

Charlotta Ariel John Junior @ Eswari Rao said...

Wow Beautiful And Fantastic Place
Hmmm... I wish i can go there....^_^ hahxxx
HAVE A NICE DAY..^_^

Charlotta Ariel John Junior @ Eswari Rao said...

Wow Fantastic Place Hmmm...
I wish i can go there....

HAVE ANICE DAY

beby said...

i tag u k . http://eydakairol.blogspot.com/2012/04/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Anonymous said...

kak fatin, love your n3 la...btw update2 la slalu...=)

Hanis Afiqah said...

waa, comelnya tmpat dia !

Zahora Ahyan said...

spt biasa. sy mmg akan singgh untuk setiap entri baru.. :) comel giler!

haNa sAkuRa said...

halal ke?

Hidayah Rusli said...

jelesnye. hikhik kak fatin lawa macam hello kitty tu jugop =)

finiey said...

ohh.. sangat comel hello kitty tu.. bile la nak sampai korea ny.. teringin gak nak pergi coffee prince cafe n the comel hello kitty cafe tu.. <3

Izzati IH said...

OMG for the Latte. Sho cuteneshhhhhh!

Nieda said...

Berubah persepsi, kalau berjalan selalu guna seluar panjang nanti boleh pakai maxi @kain pulak

ZYASH said...

Buat entry pasal fatin kat sini jugak... http://zyash.blogspot.com/2012/04/bila-baca-entry-fatin-liyana-trip-to.html

FaraLoveChoco said...

bila baca entry atin ni, tak sabar nak gi sana hujung tahun ni..huhuh..

Lollifarah said...

bestnye fatin dapat gi korea..i wish i could go to..currently i'm going to enter this one contest which the prize is a tour in korea.kalau boleh nak mintak tolong fatin promotekan blog saya boleh?i really want to win this contest..

fatihah kamsah said...

i've found ur imesh/bearshare..tp tol ke doploh taon?tp kn cam bkn awk pnye..die ltk name mizzdhia15 from penang..pics sume pic kamu..

onie said...

wahhhh!memang membuatkan penduduk malaysia makin jeles ni,hehe.....

saya gemuk saya comel..^^ said...

pengsannnn ++ comel sgt neh..aiyo

Anonymous said...

nak tanye bende nie halal ke?
almaklumlah nak cari yg halal kat korea nie payah .setahu eden yg byk halal pun kat incheon kan.

♥NuR SyAFiQah♥ said...

giler ahh suka tengok hello kitty + pink2..sakit mata terang giler..hehe

anyway nice jacket :)

chikseliparjepun said...

sangat suke ngan toilet dia.. superb!..macam bilik tido. :P

missina said...

bestnye jenjalan,,bilalah nak gi ni,,hermm

aww :3 said...

wah ! untungnya dapat pergi korea :) harap-2 suatu hari nnty saya pun dapat pergi sana .

purpleberryveronica said...

hello kitty! suka jugak la. tapi, sy lebih suka pooh. tembam! =D hello kitty pon chomelness jugak. washroom dia .. cute sgt!! makanan dia pon, rsa syg nk mkn .. geramnyerr tgok :))

Eiqa Lyka Vandetta said...

mahalnyer .. tp bestlah tngok sis fatin dpat pergi =)

Pinky Rabbit said...

HELLO KITTY, wah bestnya, nak pergi jugakk.. :-)

faizulosman said...

pink gitu hello kitty cafe... jaMbu sungguh klu sy ke sana... hehe... tp, pertanyaan sy adakahtmpt yg kak fatin tu halal?? mcm mana kita nak pastikan kehalalan makanan di sesebuah tmpt tu??

Fienazzuki said...

akak!!!
comel gila lah...
fuh...GERAM!!!
akak follow my blog jugak yer...(^_^)

TeTerBanG said...

wao!! sis fatin mmg super istiqamah mengupdate blog pasai trip ke korea. dahsyat benor hello kitty cafe tue. smpai toilet pon, mcm blik tdoq. aiyoo..mmg x snggop ar nak menyahtinja :D

Miszz Miza said...

bestnyeee akak. tapi, pink lerrrr. x suker..

Anonymous said...

Fatin, baju merah awk beli katne? :)

~Dr.CiNta~ said...

okay hello kitty cafe tu comel :") nak pergiii

msrh's said...

im trully deeply in love with hello kitty!

super comel la hello kitty tu, teringin nak pergi sana :")

Mitsu Kizu Zie said...

eh betul2 wujud la...suka sgt tgok cita tu...CP ;D

Fatin Amalina said...

wahhh..daebak..!! rasa2 kalau msk ni da xnak kuar da..huhu..so cute..!!best best best

Anonymous said...

lawa la kak fatin punyer shawl tu..kak fatin bli ktne?

Anonymous said...

lawa la kak fatin punyer shawl tu..kak fatin bli ktne?

taty nadiah said...

omai. hello kitty. alalalala. shomelll grm

Nia zahirah :) said...

haaa !! seyesss suke2 tak boleh nak rungkai ape yg terbuku di ati pas lihat gambo2 jelos2 :D

Cik Lyeen said...

untunglah jumpa kedai makhluk yg x bermulut ni..hahahhaa:p

purplesonata said...

aaaaaaaaaaaaa nak pergi sini jugak!!! T______T so cuteeeee <3 <3 <3

NoorVictory said...

HAHA! Ayat last tuh best! Booo~ haha

vidalsisah said...

Awww... kalu gitu gaye nye toilet, tak tergamak la ahkak nk menyahtinja dek fatin oii...hihii!

Fira Hilwa said...

soalan yg menjadi persoalan ramai pihak; HALAL ke? walaupun sekadar kopi & waffle 'je' tp bahan2 dia blh jd juga x halal...

Hunny Kitty said...

untungnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gadis Jingga said...

ya Allah kak fatin..byk sggoh tukang komen nie,hehehe..1ari nnti nk futher stdy kt korea gak la >.<

cahaya iman said...

makk aii bestnye dapat pegi korea..

epalejau said...

comel giler hello kitty cafe tu walaupun epal tak minat hello kitty. hehee..

tak sabarnyaaaaaaaa nak gi korea jugak. someday i will :)

anyway, suka tengok u. comel giler :

Nadiah Ridzuan said...

Nak pegi!!!!!!!!!!!!!!! huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(

Nadiah Ridzuan said...

Nak pegi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( kak fatin comel gilewwwww ;p

Anonymous said...

i like reading ur post,never been to korea.i always love reading posts of someone traveling oversea.and that's not the eye of a tiger nor does a cat..i think its more of a kitten..

Syira Qahira said...

salam...


pink gila..memang berpinar mata...

Aiesyah Humaira said...

l0ve pink....t0mey2..cute2..sume ade..bez entry kali nie..dapt jelajah negara 0wg..tq tin..

Woofer Storm said...

jeles..nak juga ke sana..boleh shoot2..heheee

kema said...

alahai, syg nye nk minum latte tuh...shomel sgt...

btw, ur shawl sgt cntik...like byk3

Fatin Liyana said...

shawl tu bli kt melaka, dataran pahlawan hee rm10

Asyraf said...

Cute pic

infoserius™ said...

Hello kitty cafe sangat comel.

.::: Princess MOMOY :::. said...

alamak momoy mmg dah lama teringin nak ke sana

CIK JATT said...

comel yang amat!
kalau member ku yang obses dengan Hello Kitty ni g tempat ni, mau histeria dia

Anonymous said...

amboi kak fatin siap padankan muka coffe prince lagi. emo aper? hahaha

Fid"s said...

ok nice

Reena said...

Tak sabar nak tunggu Hello Kitty dekat Johor pulak. Kalau nak pergi sini, nampak gaya macam lambat lagik :)

khairul akmal bin azman said...

u pun dah cam hello kitty da.

Aisha Her Name said...

comel lah cafe tu. untung nye dapat pegi :)

Aisha Her Name said...

comel lah cafe tu. untung nye dapat pegi :)

ikhairul said...

Fatin, jangan ubah gaya penulisan please :) relax. dulu ok kan. wat mcm xde org nk tgk ur blog :p

Cik Kasut said...

giler comel tempat ut...klu masuk cam tak nak keluar jer....sweet...

syira said...

suka sangat blog akak..dh follow..feel free to follow me back..;)

farah said...

comel gila hello kitty cafe tu! akak pon plan nak pg korea after ikhtisas tahun depan. insyaAllah!

Hasif Hamsyari said...

perh...

ATIQAH said...

best nya. nak sangat pergi~me jelly so much :)

Anonymous said...

napa akak fatin cantik sgt :')
adore you! <3

Sufy said...

fatin x jumpa artis korea ke?

black_mel said...

wah..bestnya bercuti kat korea..BM nie nak bercuti kat sabah pun x lepas lagi..xpe..belum ada rezeki..

p/s:Kedai hello kitty tu mmg nampak menarik..

black_mel said...

wah..bestnya bercuti kat korea..BM nie nak bercuti kat sabah pun x lepas lagi..xpe..belum ada rezeki..

p/s:Kedai hello kitty tu mmg nampak menarik..

ANISA said...

wahhhh bestnya...nk g jgk

black flag said...

beautifull!!..but halal ka food n drink kat c tu..mcm tak ja

lavenderlover said...

kak fl looks so adorable..hehe..bestnyer jln2 kat korea..nk masuk cafe2 ni..looks best..wish i can visit korea 1 day too..=)

Umie Artoqiemie said...

kantoi bawak plastok watsons heheh..
mak ai secawan kopi rm21..

ishiko said...

mata ikan ^^

Fatin Liyana said...

insyaallah halal, membe yang duduk korea dah bertahun2 makan sini hee

Bella Najat said...

hello kitty cafe comel sgttttt (^_^)

obat insomnia said...

salam kenal ..

wahida said...

warggghhhhhhhhhhhhh!!bestnya fatin!!!so jeles ok :)))..btw,feel free to visit my blog www.wahidaghazali.com..now pb corset cuma rm 1800 je!!limited offer :)

Syafiq Isme said...

serious jeleaoussss :(
ARTIS KOMEN BLOGG :)

SHAHZEE said...

comelnya k.tin..best kalau dapat g korea nih

Hafiz said...

HYe fatin..first of all I just want to say thanx because approve me..dan sy amat kagum diatas kredibiliti(ayat full bm) anda...haha..
kalau boleh..sy nk byk menimba sikit your knowledge pasal blogging..sy masih baru..ngee..apa2 pun nice blog..

Anonymous said...

kak fatin, kak fatin beli kat mane jacket2 lawa tu?kita nak pergi overseas tp x tau nk cari kat mana murah2.

Love Razila said...

Ayoyo...comei sungguh toilet dia.hehehehe

Jai Montana said...

tengok gaya korea ni,kalau bukak nasik kandaq pun laku paa.heheh ;-)

Anonymous said...

Salam. Fatin, if u dont mind, beli kat mana ea jacket merah tu? Sebab sy pon tengah cari. Tapi tak tahu kat mana. Tolong pleasee :(

Thanks Fatin! :')

Anonymous said...

atin,brapa kos pegi korea? ada dalam 10k tak?

D'lurve Dya said...

waaaa...bestnya....comel cgt tandas...kerusi....huhuhuhu....waaa....bley pngsan lma2 duk c2...hahahaha

D'lurve Dya said...

I LOVE KOREA.....<3

AyaZuki Is Cullen said...

nak ke korea jugak >,<

Anonymous said...

... *,* wah~~ NAK PERGI JUGAK!!! pergi on trip je ke?? bukan blaja kat sana??? untungnyaa dpt g Korea...

ceklala said...

bestnye!tak sabar nak g korea next week!! :)

Zaidalifah Hussin said...

Wahh bestnye korea ad hello kity lg

Salam singgah, dr blog ranting patah

AnA_dew said...

sgt comey hello kitty n pink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!love it!love it!!!!!!!!thnks FL for this entry...

kim_possible said...

Bukak la satu kat mesia. Tak pyh jauh2 nk smpai korea

kim_possible said...

Bukak la satu kat mesia. Tak pyh jauh2 nk smpai korea

michizack said...
This comment has been removed by the author.
Irfa said...

citer menarik
orgnya pun cantik
suke suke suke ;)

is_isaac said...

wow! sgt menarik! cam nak gi korea je biler baca blog ni! hhe

Anonymous said...

comeyyy gleer

Anonymous said...

salam..
akak fatin yg cute. nk tny ney. mgkin ad org pnh tny tp sy tak smpat bc kot.. ssh tak medic ney?org ckp
budak medic tak de life... betol ke? akak bole je berjalan2.. i'm just curios.. tlg la akak bg pndapat.. hidup sekali je.. so berbaloi ke busy2 jd doktor ney??

Ain Syafieqa said...

very lucky dlm usia muda dah sampai ke negara org.. bila agaknya nak sampai ni. duit poket kat kampus pun cukup2 mkn je.haha..:)

Norasikin said...

unik la acuan waffle dia. bagusnya kalau blh tempah acuan unik sendiri

Syuhada said...

baru je mimpi fatin semalam....mimpi kt korea sama2.......hehehehehehhehe
btw..pnjm satu gmbar eh awek hot.. ;)

Spudin said...

seriously cool ...cun tempat dia ..nak g jugak :(

http://spudinpunya.blogspot.com/2012/04/entri-aku-kena-cilok.html

Ruza Hana said...

cantik gilaaaa kafe tu..ala2 princess pon ade...whoa!!

b e r i k e t e n a n g a n p a d a i k a n said...

muka comel cam hello kitty jugak..

peace~

NoRisHzNaiEm NaiMa said...

Bertuah la fatin bley pergi coffee prince cafe..walaupom x dpt msuk coz mahal sgt coffee dyer,bergambar diluar cafe tu pom jadilah...best jgk kn...

NoRisHzNaiEm NaiMa said...

bestnye fatin dpt pergi coffee prince cafe wlaupom bergambar kt luar cafe je....mahalnyer coffee dyer..

NoRisHzNaiEm NaiMa said...

bestnyer dpt prgi coffe prince cafe..eventhough dpt ambik gmbr kt luar je tp ok jgk..at least dh pergi sana..

norsyuhada vs norsyahida said...

amazing :)

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 237   Newer› Newest»