Thursday, April 12, 2012

Trip To Korea : Hello Kitty Cafe & Coffee Prince Cafe

Assalamualaikum

Aku ni sebagai peminat Hello Kitty yang tegar pastilah tidak akan melepaskan peluang untuk ke Hello Kitty Cafe yang terletak di Hongdae. Walaupun sudah tahu bahawa seluruh kedai pastilah akan didekorasi dengan muka kucing tanpa mulut ini, tetapi hikhik iteww nak pewwgi juwgak !

Tetapi ada cerita sedih yang aku nak habaq mai. Sebagai masyarakat yang tinggal di cuaca khatulistiwa, kita amatlah tidak biasa untuk check weather forecast setiap hari. Berbeza dengan masyarakat Korea, mereka akan check weather forecast setiap hari. Jikalau mendung/hujan, mereka akan bawa payung. Lelaki perempuan semua sama. Takde istilah 'Tak jantanlah der kalau lu bawak payung ahaks!'

Masa sampai kat station subway, kami nampak semua orang bawak payung. Kecoh seh orang Korea ni, cuaca mendung je kot. Danggg! Amek kau cakap besaq, teros ujan tak berhenti sampai ke malam. Pelik sungguh cuaca kat Korea ni, hujan dia renyai-renyai je. Tapi duration dia ang toksah cerita. Sama macam naik flight ke Paris. Tambah transit time di Singapore selama 7 jam.

Lokasi kali ini terletak di Hongdae. Dari Juan ke Seoul Station naik Line 1. Di Seoul Station tukar Line 2 untuk ke Hongik Univ. Station. Hongdae ini adalah singkatan kepada Hongik Univ. Jangan jadi noob kata 'Takdeponnn Hongdae dalam map?! Aku dah cari banyak kali weyh...' Eh aku la tu hehehe.


Dalam hujan, tanpa sekaki payung dan hanya beralaskan mafla di atas kepala, kami berjalan kaki mencari Hello Kitty Cafe. Sesat berkali kali. Tanya direction kat orang Korea, berpeluh nak paham apo dio mengarut. Kok mengarut tapi bagi direction yang boto takpo. Akhirnya, Mar ternampak Hello Kitty Cafe bersebelahan dengan Watson.


Sebab orang Korea suka sangat makan waffle maka cafe ini pon menyediakan waffles & cakes =) Tapi semua bentuk Hello Kitty lah. Bagi aku harga dia tak mahal, sama je macam cafe-cafe lain di Seoul. Boleh lah try kalau anda datang ke Seoul!


Sebelum order, kena cop tempat dulu. Nasib baik waktu kitorang datang, tak ramai orang. Biasanya, memang kena beratur. Over tau.


 Ha amek kau. Biar berpinar bijik mata kau nak cop tempat.


 Caramel Latte 4200won / RM12.60 & Cafe Latte 3800won / RM11.40 C-O-M-E-L-S!!


 Caramel Waffle 3000won / RM 9.00 & Choco Banana Waffle 3500won / RM10.50 C-O-M-E-L-S-G-T !


Bagi aku lah, waffle dia ok-ok je. Takde le sedap sangat. See, walaupun aku big fan Hello Kitty namun aku masih boleh untuk kritik tauu. Nampak sangat tak bias, adil lagi saksama !


Boleh menangis sewaktu menyahtinja dek kerana terharu dengan kecomelan toilet ini.


 Gembira sebenarnya tetapi muka seperti mempunyai aura pembunuh?! Bagaimana pula?


 Tidur pula...

Adakah Hello Kitty Cafe mempunyai saka?! Kenapa tiba tiba aura pembunuh serta nafsu mengantuk datang ketika kami singgah disini? Itu yang kita tidak tahu...


Tahukah anda kedai kopi di dalam cerita Coffee Prince sebenarnya wujud di alam nyata? Walaupun aku pernah tengok 1st episode sahaja, tetapi tetap bersemangat mahu melawat cafe tersebut!


Itu dia. Ia terletak di Hongdae juga. Jikalau ke Hello Kitty Cafe kami sesat, maka ke Coffee Prince Cafe kami lagi la berkali kali kali ganda sesat. Sampai dah nak giveup berjalan dalam hujan sambil kesejukan wuwu.


Dengar cerita harganya agak mahal. Lebih kurang 7000won / RM21.00 untuk secawan kopi. Sebab tu kau tak dapat duit aku boo. (Padan muka kau, aku tangkap gambar kat luar jeeeee)


Thank you for reading this entry !

237 comments:

  1. waaa...bestnya k.fatin..comel giler hello kitty cafe uh..btw,u look beautiful n cute too..x sabar nk tggu entry lain lg..update cpt2 tauu

    ReplyDelete
  2. sangat comeyy >,<
    nak pi korea ugakkk. hehe.

    ReplyDelete
  3. best nye kak FL pegi sana..satu hari nanti nak pegi jugak. nak posing kat hello kitty cafe mcm kak FL..ahakksss!

    ReplyDelete
  4. Comel gilerrr, Kedai hello kitty ni. EEEEEE. Geram geram. Pink gitu ;)

    ReplyDelete
  5. kak fatin!sukenyer hello kitty..cpt2 bukak linknk bce ebtri ni :D

    ReplyDelete
  6. wah ! best gilerrr . FL update entry yg seterusnyer ! weeeeeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  7. i like hello kitty.eksaited tggu entri bru..XD

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaarrghhh coffee prince tu tak menahan. nak pegi tyn! nak pegi!

    ReplyDelete
  9. alaaa bestnyee..i wishh one day i can go there :)

    ReplyDelete
  10. comelnyeeee.. hahaha, adeh. jelesss

    ReplyDelete
  11. seronoknya!!

    klu ad peluang.. saya pun nk ke sana :)

    ReplyDelete
  12. wahhh wahh. comel sungguh waffle hello kitty tu.. sayang nak makan.. huahua :DD

    ReplyDelete
  13. comelsss sangat hello kitty cafe tuhhhhhhhh!! huwaaa stress tgk!! huhu

    ReplyDelete
  14. atinnn!!! mau lagi. mau lagiii..
    nk tgk koreaa.. plzzz hupload more picturee.... sunukkk sgt tgk2 gmabr.. n hello kitty tue sgt choomeLLL... insyaaalah suatu hari nnti... akn sampai ke sana... amin..

    ReplyDelete
  15. atinnn!!! mau lagi. mau lagiii..
    nk tgk koreaa.. plzzz hupload more picturee.... sunukkk sgt tgk2 gmabr.. n hello kitty tue sgt choomeLLL... insyaaalah suatu hari nnti... akn sampai ke sana... amin..

    ReplyDelete
  16. ALAHAI PINK SEMUA. CONFIRM MELELEH AIR LIUQ KALAU DTG SANA. HIKHIK

    ReplyDelete
  17. la..xtau dtg seoul..klu x bley jumpa..akak peminat 'tegar' (quote your femez word) blog fatin..

    ReplyDelete
  18. xtahan tgk toiletnye, cntik !
    ermm..mmg kne pgi ni.. :)

    ReplyDelete
  19. Salam, kat kafe dia, just jual makanan cam tu je ek? Haha soalan pelik, yela namapun kafe :P

    ReplyDelete
  20. kagum gile tengok cafe hello kitty tuh..huhu..walaupun tak berape nak minat sgt la dengan cartoon kitty tuh tapi still kagum sebab ade cafe dia fully kitty cam tuh!

    #pengsan!

    ReplyDelete
  21. wah comel gile kedai hello kitty tu.. sampai latte pon ada gambar hello kitty!

    ReplyDelete
  22. aihh..~ bila la nk dpt g sane jugak .. huhuu

    ReplyDelete
  23. cafe tu comel dan kiut ... pasal x nampak pon customer lelaki makan kt cafe tu ?

    ReplyDelete
  24. FL!!!!!! Awak tersgt cantik meletop.. Suka tgk muka awak tau! BTW, awak nye tudung tu saya suka..

    ReplyDelete
  25. hehehehe.. fatin pakai bahasa melayu ala2 cikgu pulak. haha

    ReplyDelete
  26. waaa.... hello kitty sungguh comelss.. walaupun saya xbape suka hello kitty tp decoration cafe 2 memang sangaattt lar comeelllssss... suka3... =) seronok jadi pembaca pertama entry kali nie... hehehehe

    ReplyDelete
  27. wwiiiiwwww.........
    cOOOmmmmmmmmmeeellllnyaaa
    kakak fatin pun coomel ngan scarf tuuu....

    ReplyDelete
  28. hai fatin.. sgt teruja bile akak bc entri gi korea nih.. semangat nk pegi pon semakin mencanak naik.. nnt akak nk tanye direction bile kat sane kat fatin boley kot khenn..?? ;)

    *azed*

    ReplyDelete
  29. kak fatin,seriously rase nak menangis kalo nak berak! syahdu tgk comel sgt xsmpai hati nk tinggalkan dgn bau-bauan yg tersgt wangi! wuuuuuuu~ comel lah cafe tuh!!!!

    ReplyDelete
  30. Comellllllll gilerrrrr!!! Kalau MM masuk kafe tu abis setiap penjuru ler kot duk giler bercamwhore.. Ntah2 xnak keluar sampai kafe tutup.. Klu bukak 24 jam, lagi haru, aku bawak khemah tdur dalam tu.. KEKEKKEKEKEKE>>, ;p

    ReplyDelete
  31. sungguh comel n bes wahai cik FL

    ReplyDelete
  32. salam akak...suke jengah blog fatin...cerita dan ayat yg sangat jujur dan polos...wut.wut.wut...

    ReplyDelete
  33. comeynyerr...sgt comeyyyyy...nyesal tak pegi cafe hello kitty time dtg korea aritu..sobss..

    ReplyDelete
  34. salam...akak suke jengah blog fatin...tulisan yg sangat jujur dan polos...wut...wuttt...wuttt

    ReplyDelete
  35. wah!bestnya!! x sabar nak tungu next entry! update cepattt... ^^

    ReplyDelete
  36. Wahh seronoknya!! Jelous jelous jelous sangat-sangat! Huhu. Dah lama dah teringin nak pergi Korea dan tempat-tempat yang Fatin pergi tu.

    Yang cafe Hello Kitty tu pernah tengok kat salah satu rancangan Korea.

    Dorang beli kek ke pe. Pastu, lama tunggu nak makan sebab comel sangat, sayang je nak makan. Hehe.

    Tak sabar nak tunggu next post! ^_^

    ReplyDelete
  37. bestnye...jeles ni....hehe nk g kOrea blm kesampaian lgi.......

    ReplyDelete
  38. waaa..chomellnye kitty cafe..teruja..rase mcm nk pergi juga..

    ReplyDelete
  39. wah comel giler ar hello kitty tu.. kalau dah jejak kat situ, maybe nak teru tinggal kat situ kot tak nak balik2 dah... :)

    ReplyDelete
  40. muka ka fatin pun dah macam hello kitty. ahaks!

    ReplyDelete
  41. bestnyerr...cantik la cafe hello kitty tu,hiasan dalaman pun sweet sangat.=))

    ReplyDelete
  42. cumey sgt wooooowooooowoooo =_="

    ReplyDelete
  43. perghhhhhhhhhhhh.geramnya.!..gerammmm..mcm nk msuk dlm gmbr tu..trus smpi korea..ahah..cmel sgt

    ReplyDelete
  44. memang best sgt tgk entry
    kak fatin nie..
    rasa macam nak pergi je Korea..

    ReplyDelete
  45. Wowww, super duper comel okay this place.. Teringin nak pergi, tp tatau bile ):

    ReplyDelete
  46. jelly sejellynya. kak fatin, nanti update entry total cost belanja kak fatin gi sana eh.

    ReplyDelete
  47. awesome gila fatin dekat korea.sejuk-sejuk pun muka still maintain cun

    ReplyDelete
  48. bestnye fatinnnnn ! kne blja betul2 ni.. dapat master & gaji tggi, boleh pergi korea n tggl kat sne trus.. hehe

    ReplyDelete
  49. bikin irrrrriiiiiii...lucuuuuuuu...

    ReplyDelete
  50. bikin irrrrriiiiiii...lucuuuuuuu...

    ReplyDelete
  51. best nye..teringin nak prgi sana:)

    ReplyDelete
  52. wahhhh.....comel giler hello kitty cafe tu.... nak nagis nih...tolong...!!!

    Raenye tak sampai hati nak nyahtinja kat toilet die kot. rela tahan. hahaha~~

    Awesome lah!!! coz saye pon peminat tegar Hello Kitty~ =D

    ReplyDelete
  53. seriously in love with that Hello Kitty Cafe...entah bila turn akak~ huk3

    ReplyDelete
  54. assalamualaikum FL,just want to ask,it is HALAL?but klw tgk mmg xhalal,maafkn sy if sy silap..just utk teguran..bcoz d tmpt org kita xtau how preparation tht food..sory again..tq:)

    ReplyDelete
  55. kiter suke hello kitty
    comel sgt entry kali nie..suke3x
    x sabar nak p korea nak tgk coffee prince cafe tu..huhu...

    ReplyDelete
  56. toilet mcm bilik tidur ! bestnya g sana T_T

    ReplyDelete
  57. The coffee is quite pricey, but the interior..superb!btw i like your shawl that you were wearing.hehe.

    ReplyDelete
  58. seriously yang hello kitty tu comey giler.. Wawa hari tu x sempat g sne pun.. btw, all pics seriously comey.. :)

    ReplyDelete
  59. eeeeeeeee Hello Kitty Cafe tu sangat comel kak Fatin! Lepas ni ajak ayah pegi lak. Nak pegi! Nak pegi! :(

    ReplyDelete
  60. nape la fl wat muja nak gi korea gak ni,, ish

    ReplyDelete
  61. jelly too..im so in lv wit coffee princ story line....d scene.. huuuuhhhuu

    ReplyDelete
  62. jelly too..im so in lv wit coffee princ story line....d scene.. huuuuhhhuu

    ReplyDelete
  63. cantik nyee...dh lah suka warne pink...bile agak nye dpt g sana???

    ReplyDelete
  64. laa klo che' tau leh laa kirim kimono...

    ReplyDelete
  65. dah pergi dah.. comel la jgk tmpatnya...

    ReplyDelete
  66. hello kitty cafe tu super duper cute..pink betul..kan bagus kalau dpt pergi..anda sungguh bertuah :)

    ReplyDelete
  67. ari2 la update..best bace cm novel lak plak

    ReplyDelete
  68. Wow Comelnya tempat ini,Hmm... teringin nak pergi Korea hahaxxx

    Have A Nice Day

    ReplyDelete
  69. Wow Beautiful And Fantastic Place
    Hmmm... I wish i can go there....^_^ hahxxx
    HAVE A NICE DAY..^_^

    ReplyDelete
  70. Wow Fantastic Place Hmmm...
    I wish i can go there....

    HAVE ANICE DAY

    ReplyDelete
  71. i tag u k . http://eydakairol.blogspot.com/2012/04/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    ReplyDelete
  72. kak fatin, love your n3 la...btw update2 la slalu...=)

    ReplyDelete
  73. spt biasa. sy mmg akan singgh untuk setiap entri baru.. :) comel giler!

    ReplyDelete
  74. jelesnye. hikhik kak fatin lawa macam hello kitty tu jugop =)

    ReplyDelete
  75. ohh.. sangat comel hello kitty tu.. bile la nak sampai korea ny.. teringin gak nak pergi coffee prince cafe n the comel hello kitty cafe tu.. <3

    ReplyDelete
  76. OMG for the Latte. Sho cuteneshhhhhh!

    ReplyDelete
  77. Berubah persepsi, kalau berjalan selalu guna seluar panjang nanti boleh pakai maxi @kain pulak

    ReplyDelete
  78. Buat entry pasal fatin kat sini jugak... http://zyash.blogspot.com/2012/04/bila-baca-entry-fatin-liyana-trip-to.html

    ReplyDelete
  79. bila baca entry atin ni, tak sabar nak gi sana hujung tahun ni..huhuh..

    ReplyDelete
  80. bestnye fatin dapat gi korea..i wish i could go to..currently i'm going to enter this one contest which the prize is a tour in korea.kalau boleh nak mintak tolong fatin promotekan blog saya boleh?i really want to win this contest..

    ReplyDelete
  81. i've found ur imesh/bearshare..tp tol ke doploh taon?tp kn cam bkn awk pnye..die ltk name mizzdhia15 from penang..pics sume pic kamu..

    ReplyDelete
  82. wahhhh!memang membuatkan penduduk malaysia makin jeles ni,hehe.....

    ReplyDelete
  83. nak tanye bende nie halal ke?
    almaklumlah nak cari yg halal kat korea nie payah .setahu eden yg byk halal pun kat incheon kan.

    ReplyDelete
  84. giler ahh suka tengok hello kitty + pink2..sakit mata terang giler..hehe

    anyway nice jacket :)

    ReplyDelete
  85. sangat suke ngan toilet dia.. superb!..macam bilik tido. :P

    ReplyDelete
  86. bestnye jenjalan,,bilalah nak gi ni,,hermm

    ReplyDelete
  87. wah ! untungnya dapat pergi korea :) harap-2 suatu hari nnty saya pun dapat pergi sana .

    ReplyDelete
  88. hello kitty! suka jugak la. tapi, sy lebih suka pooh. tembam! =D hello kitty pon chomelness jugak. washroom dia .. cute sgt!! makanan dia pon, rsa syg nk mkn .. geramnyerr tgok :))

    ReplyDelete
  89. mahalnyer .. tp bestlah tngok sis fatin dpat pergi =)

    ReplyDelete
  90. HELLO KITTY, wah bestnya, nak pergi jugakk.. :-)

    ReplyDelete
  91. pink gitu hello kitty cafe... jaMbu sungguh klu sy ke sana... hehe... tp, pertanyaan sy adakahtmpt yg kak fatin tu halal?? mcm mana kita nak pastikan kehalalan makanan di sesebuah tmpt tu??

    ReplyDelete
  92. akak!!!
    comel gila lah...
    fuh...GERAM!!!
    akak follow my blog jugak yer...(^_^)

    ReplyDelete
  93. wao!! sis fatin mmg super istiqamah mengupdate blog pasai trip ke korea. dahsyat benor hello kitty cafe tue. smpai toilet pon, mcm blik tdoq. aiyoo..mmg x snggop ar nak menyahtinja :D

    ReplyDelete
  94. bestnyeee akak. tapi, pink lerrrr. x suker..

    ReplyDelete
  95. Fatin, baju merah awk beli katne? :)

    ReplyDelete
  96. okay hello kitty cafe tu comel :") nak pergiii

    ReplyDelete
  97. im trully deeply in love with hello kitty!

    super comel la hello kitty tu, teringin nak pergi sana :")

    ReplyDelete
  98. eh betul2 wujud la...suka sgt tgok cita tu...CP ;D

    ReplyDelete
  99. wahhh..daebak..!! rasa2 kalau msk ni da xnak kuar da..huhu..so cute..!!best best best

    ReplyDelete
  100. lawa la kak fatin punyer shawl tu..kak fatin bli ktne?

    ReplyDelete
  101. lawa la kak fatin punyer shawl tu..kak fatin bli ktne?

    ReplyDelete
  102. omai. hello kitty. alalalala. shomelll grm

    ReplyDelete
  103. haaa !! seyesss suke2 tak boleh nak rungkai ape yg terbuku di ati pas lihat gambo2 jelos2 :D

    ReplyDelete
  104. untunglah jumpa kedai makhluk yg x bermulut ni..hahahhaa:p

    ReplyDelete
  105. aaaaaaaaaaaaa nak pergi sini jugak!!! T______T so cuteeeee <3 <3 <3

    ReplyDelete
  106. HAHA! Ayat last tuh best! Booo~ haha

    ReplyDelete
  107. Awww... kalu gitu gaye nye toilet, tak tergamak la ahkak nk menyahtinja dek fatin oii...hihii!

    ReplyDelete
  108. soalan yg menjadi persoalan ramai pihak; HALAL ke? walaupun sekadar kopi & waffle 'je' tp bahan2 dia blh jd juga x halal...

    ReplyDelete
  109. untungnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  110. ya Allah kak fatin..byk sggoh tukang komen nie,hehehe..1ari nnti nk futher stdy kt korea gak la >.<

    ReplyDelete
  111. makk aii bestnye dapat pegi korea..

    ReplyDelete
  112. comel giler hello kitty cafe tu walaupun epal tak minat hello kitty. hehee..

    tak sabarnyaaaaaaaa nak gi korea jugak. someday i will :)

    anyway, suka tengok u. comel giler :

    ReplyDelete
  113. Nak pegi!!!!!!!!!!!!!!! huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(

    ReplyDelete
  114. Nak pegi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( kak fatin comel gilewwwww ;p

    ReplyDelete
  115. i like reading ur post,never been to korea.i always love reading posts of someone traveling oversea.and that's not the eye of a tiger nor does a cat..i think its more of a kitten..

    ReplyDelete
  116. salam...


    pink gila..memang berpinar mata...

    ReplyDelete
  117. l0ve pink....t0mey2..cute2..sume ade..bez entry kali nie..dapt jelajah negara 0wg..tq tin..

    ReplyDelete
  118. jeles..nak juga ke sana..boleh shoot2..heheee

    ReplyDelete
  119. alahai, syg nye nk minum latte tuh...shomel sgt...

    btw, ur shawl sgt cntik...like byk3

    ReplyDelete
  120. shawl tu bli kt melaka, dataran pahlawan hee rm10

    ReplyDelete
  121. alamak momoy mmg dah lama teringin nak ke sana

    ReplyDelete
  122. comel yang amat!
    kalau member ku yang obses dengan Hello Kitty ni g tempat ni, mau histeria dia

    ReplyDelete
  123. amboi kak fatin siap padankan muka coffe prince lagi. emo aper? hahaha

    ReplyDelete
  124. Tak sabar nak tunggu Hello Kitty dekat Johor pulak. Kalau nak pergi sini, nampak gaya macam lambat lagik :)

    ReplyDelete
  125. comel lah cafe tu. untung nye dapat pegi :)

    ReplyDelete
  126. comel lah cafe tu. untung nye dapat pegi :)

    ReplyDelete
  127. Fatin, jangan ubah gaya penulisan please :) relax. dulu ok kan. wat mcm xde org nk tgk ur blog :p

    ReplyDelete
  128. giler comel tempat ut...klu masuk cam tak nak keluar jer....sweet...

    ReplyDelete
  129. suka sangat blog akak..dh follow..feel free to follow me back..;)

    ReplyDelete
  130. comel gila hello kitty cafe tu! akak pon plan nak pg korea after ikhtisas tahun depan. insyaAllah!

    ReplyDelete
  131. best nya. nak sangat pergi~me jelly so much :)

    ReplyDelete
  132. napa akak fatin cantik sgt :')
    adore you! <3

    ReplyDelete
  133. fatin x jumpa artis korea ke?

    ReplyDelete
  134. wah..bestnya bercuti kat korea..BM nie nak bercuti kat sabah pun x lepas lagi..xpe..belum ada rezeki..

    p/s:Kedai hello kitty tu mmg nampak menarik..

    ReplyDelete
  135. wah..bestnya bercuti kat korea..BM nie nak bercuti kat sabah pun x lepas lagi..xpe..belum ada rezeki..

    p/s:Kedai hello kitty tu mmg nampak menarik..

    ReplyDelete
  136. beautifull!!..but halal ka food n drink kat c tu..mcm tak ja

    ReplyDelete
  137. kak fl looks so adorable..hehe..bestnyer jln2 kat korea..nk masuk cafe2 ni..looks best..wish i can visit korea 1 day too..=)

    ReplyDelete
  138. kantoi bawak plastok watsons heheh..
    mak ai secawan kopi rm21..

    ReplyDelete
  139. insyaallah halal, membe yang duduk korea dah bertahun2 makan sini hee

    ReplyDelete
  140. hello kitty cafe comel sgttttt (^_^)

    ReplyDelete
  141. warggghhhhhhhhhhhhh!!bestnya fatin!!!so jeles ok :)))..btw,feel free to visit my blog www.wahidaghazali.com..now pb corset cuma rm 1800 je!!limited offer :)

    ReplyDelete
  142. comelnya k.tin..best kalau dapat g korea nih

    ReplyDelete
  143. HYe fatin..first of all I just want to say thanx because approve me..dan sy amat kagum diatas kredibiliti(ayat full bm) anda...haha..
    kalau boleh..sy nk byk menimba sikit your knowledge pasal blogging..sy masih baru..ngee..apa2 pun nice blog..

    ReplyDelete
  144. kak fatin, kak fatin beli kat mane jacket2 lawa tu?kita nak pergi overseas tp x tau nk cari kat mana murah2.

    ReplyDelete
  145. Ayoyo...comei sungguh toilet dia.hehehehe

    ReplyDelete
  146. tengok gaya korea ni,kalau bukak nasik kandaq pun laku paa.heheh ;-)

    ReplyDelete
  147. Salam. Fatin, if u dont mind, beli kat mana ea jacket merah tu? Sebab sy pon tengah cari. Tapi tak tahu kat mana. Tolong pleasee :(

    Thanks Fatin! :')

    ReplyDelete
  148. atin,brapa kos pegi korea? ada dalam 10k tak?

    ReplyDelete
  149. waaaa...bestnya....comel cgt tandas...kerusi....huhuhuhu....waaa....bley pngsan lma2 duk c2...hahahaha

    ReplyDelete
  150. ... *,* wah~~ NAK PERGI JUGAK!!! pergi on trip je ke?? bukan blaja kat sana??? untungnyaa dpt g Korea...

    ReplyDelete
  151. bestnye!tak sabar nak g korea next week!! :)

    ReplyDelete
  152. Wahh bestnye korea ad hello kity lg

    Salam singgah, dr blog ranting patah

    ReplyDelete
  153. sgt comey hello kitty n pink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!love it!love it!!!!!!!!thnks FL for this entry...

    ReplyDelete
  154. Bukak la satu kat mesia. Tak pyh jauh2 nk smpai korea

    ReplyDelete
  155. Bukak la satu kat mesia. Tak pyh jauh2 nk smpai korea

    ReplyDelete
  156. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  157. citer menarik
    orgnya pun cantik
    suke suke suke ;)

    ReplyDelete
  158. wow! sgt menarik! cam nak gi korea je biler baca blog ni! hhe

    ReplyDelete
  159. salam..
    akak fatin yg cute. nk tny ney. mgkin ad org pnh tny tp sy tak smpat bc kot.. ssh tak medic ney?org ckp
    budak medic tak de life... betol ke? akak bole je berjalan2.. i'm just curios.. tlg la akak bg pndapat.. hidup sekali je.. so berbaloi ke busy2 jd doktor ney??

    ReplyDelete
  160. very lucky dlm usia muda dah sampai ke negara org.. bila agaknya nak sampai ni. duit poket kat kampus pun cukup2 mkn je.haha..:)

    ReplyDelete
  161. unik la acuan waffle dia. bagusnya kalau blh tempah acuan unik sendiri

    ReplyDelete
  162. baru je mimpi fatin semalam....mimpi kt korea sama2.......hehehehehehhehe
    btw..pnjm satu gmbar eh awek hot.. ;)

    ReplyDelete
  163. seriously cool ...cun tempat dia ..nak g jugak :(

    http://spudinpunya.blogspot.com/2012/04/entri-aku-kena-cilok.html

    ReplyDelete
  164. cantik gilaaaa kafe tu..ala2 princess pon ade...whoa!!

    ReplyDelete
  165. Bertuah la fatin bley pergi coffee prince cafe..walaupom x dpt msuk coz mahal sgt coffee dyer,bergambar diluar cafe tu pom jadilah...best jgk kn...

    ReplyDelete
  166. bestnye fatin dpt pergi coffee prince cafe wlaupom bergambar kt luar cafe je....mahalnyer coffee dyer..

    ReplyDelete
  167. bestnyer dpt prgi coffe prince cafe..eventhough dpt ambik gmbr kt luar je tp ok jgk..at least dh pergi sana..

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...