Monday, January 23, 2012

Siapa Fatin Liyana?


Assalamualaikum

Well tajuk juga sudah bimbo habis, bajet macam diri sendiri somebody. Orang tertanya-tanya siapakah Fatin Liyana? Artis? Bukan. Youtube sensation? Bukan. Blogger? Ye. Blogger je pon, dah tu kenapa famous sangat? *terus google F A T I N L I YA N A sebab tak puas hati*  Ramai yang curious tentang status aku ini actually. Bila curious, terus open new tab and google. Oleh itu, nama aku pon tersenarai dalam Top10 google fastest rising people. Thanks ok!

Disebabkan aku berada di hometown dan internet selaju impak maksima, maka why not kalau aku tulis pasal diri sendiri. Kedengaran seperti terhegeh-hegeh ya tuan-tuan dan puan-puan. Tetapi kadang-kadang tang terhegeh-hegeh ni la yang ampa suma suka dok baca. Kalau tidak masakan surat khabar METRO merupakan akhbar nombor 1 negara.


SIAPA FATIN LIYANA?
Aku ni merupakan seorang blogger tidak tegar namun berprinsip. Berumur 23 tahun dan masih lagi bergelar seorang mahasiswa yang tidak menentang AUKU. Sekarang sedang menjalani latihan clinical di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) di bawah ijazah perubatan. Aku juga merupakan model muslimah berbayar. Nothing comes for free bro! Namun disebabkan kekangan masa, maka aku amatlah selektif dalam memilih tawaran kerja.


OH ORANG BIASA JE PON, DAH TU KENAPA BOLEH FAMOUS?
Inilah yang dikatakan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu. Kau ingat aku expect ke benda jadi macam ni? Siryes weyh, siryes tak. Tapi syukur alhamdulillah rezeki itu milik Allah, aku hanya mampu menzahirkan rasa syukur. Masa mula-mula aku tulis blog, yakni pada tahun 2009, memang aku tak terfikir langsung yang orang akan baca blog aku. Realitinya, memang takde orang baca pon masa tu. Macam haremm kekekekeke.

Tujuan aku tulis blog pon, adalah untuk mencatat kenangan manis aku ketika hidup di negara orang (Bandung). Instead of tulis kat diary which I never had one, aku tulis kat blog. Masa tu skala syok sendiri aku memang 9/10. Entah hape-hape aku tulis. Tapi comel jugakla bila baca balik kekekeke...macam tak caya aku yang tulis macam tu.

Actually dulu aku takde facebook. Eventhough masa tu facebook tengah sooo in tapi aku punya firasat kata, dah takyah de nak buat facebook bagai. So aku follow kata hatiku. Eceh! Namun segalanya berubah lepas aku ingkar mendengar kata hatiku. Aku buat facebook juga walaupun disaat itu hatiku memberontak bagai dipukul ombak. Akibatnya, link blog aku mula menular di news feed. Dan nama Fatin Liyana mula meniti di bibir-bibir para blogger & facebooker sehinggalah hari ini.


APA YANG BEST SANGAT PASAL BLOG FATIN LIYANA NI?
Nama blog aku ni honeykoyuki. Berpadananlah dengan URL dia. Korang tanya apa yang best pasal blog ni? Dude, nama dia pon dah best okay. Macam kawaii-kawaii gitu ^___^ Anyway, blog aku ni takde genre yang tertentu. Aku anggap blog ni sebagai tempat aku berkongsi kisah hidup dengan para pembaca. Sebab kisah hidup aku ni luas dan banyak benda yang aku nak share, so yeah. Makanan ada, fashion ada, tips ada, travel guide ada macam-macamlah ada. Susah untuk aku decide nak pilih genre mana.

Aku takdelah rasa blog aku ni best, aku rasa macam oklah. Bolehlah buat bahan bacaan santai. Tapikan, I have to admit yang aku suka baca blog sendiri. Bila boring, aku akan bukak entry tahun-tahun sudah dan baca balik entry aku. Pastu aku dok gelak-gelak baca susunan ayat aku yang macam #^&**^ dan tengok balik gambar lama aku yang macam @#$%^. Pastu aku mengimbau balik kenangan lama. Good times. That's one of the reason jugak kenapa aku jarang update blog. Aku hanya akan update bila aku rasa entry itu menarik dan ada sentimental value untuk aku. Sebab nanti aku akan baca balik entry-entry yang aku dah tulis. Aku taknaklah update blog cincai-cincai, setakat buat syarat ada new entry je kan.


PERNAH KELUAR MAJALAH KE MANA-MANA? TAK PERNAH TENGOK PON DALAM BLOG NI?
Disebabkan aku sedar diri yang aku ni hanyalah insan biasa, maka aku segan sebenarnya nak gebang kat orang yang aku keluar majalah ke paper ke hehe... Kalau korang ternampak/terbaca ke itu nasiblah. Dulu aku ada jugak update kat blog, siap tunjuk gambar gitu..biasalah batak masa mula-mula keluar media kan. Tapi lama-lama aku jadi segan pulak, rasa macam tujuan aku upload tu adalah untuk membangga diri sahaja. Well aku suka jugaklah membangga diri but not that crystal clear you know. wkwkwkwkwk.

Just so you know yang aku pernah featured dalam Dara Mei 2010, Dara Julai 2010, Metro 27 Mac 2011, Majalah Perempuan Julai 2011, Mingguan Utusan 6 November 2011, Majalah Wanita Disember 2011, Kosmo 18 Disember 2011, Metro 25 Disember 2011. Terima kasih banyak-banyak kepada wartawan dan jurugambar yang sudi menemuramah dan mengambil gambar saya!


KENAPA KITORANG KENA BACA BLOG NI? DAH LA JARANG UPDATE
Because I'm ohsem ! Walaupun jarang update namun aku akan sentiasa berikan yang terbaik untuk entry yang aku tulis. Aku akan berusaha demi kepuasan pengguna. Terima kasih banyak-banyak wahai pembaca kerana sudi meluangkan masa membaca secebis kisah hidupku. Really appreciate it =') Kepada yang baru mengetahui kewujudan blog ni, selamat datang! Kalau aku tak update, jemputlah baca entry lama-lama tu.
Main bunga konon comel lettew
Thank you for reading this entry !

325 comments:

  1. fuhh..this is the real fatin liyana!! ohsem!! :)

    ReplyDelete
  2. jarang update pon tetap best. dok baca entry lama lama pon best. mmg ohsem !

    ReplyDelete
  3. hah, betul lah tu hari tu jumpa kau kat HUKM nak pergi lunch ke hape... tp mcm konpius so mls nak tego. hahah.. btw hye

    ReplyDelete
  4. Comel je entry ni :)teruskan berblogging k,kak fatin ^^

    ReplyDelete
  5. hahaha.. :) FL tu la sapa FL ni erk? biasa je PM tengok..LALALALA.. rezeki la tu.. alhamdulillah kurnian daripadaNYA untuk hambanya yang berusaha.

    entri santai ,penulisan pun tak formal itu yang sebenarnya menarik minat orang untuk datang ini..:)

    btw semoga terus maju FL oiiiiii.. oit.meh singgah blog PM ni..hehe.. jenguk2 sikit PM ni.hahaha

    #cam artis ko PM mintak FL jenguk2.hahaa

    ReplyDelete
  6. Assalam, hehhe... sekadar baca entry di sini... gudluck dalam dunia blog nie... nak menempah kejayaan itu memang susah kak tapi kalau usaha gigih insyaAllah akan berjaya... keep it up.. thumbs up for u kak !... hehehe

    ReplyDelete
  7. fatin Liyana ...Beautiful and Smart <3

    ReplyDelete
  8. terbaekk dari ladangg..hehe
    suke entry nie..comel...hihihi ^^


    Blog Efa Nur :)

    ReplyDelete
  9. Blog FL best. Keep it up! ^^ I'm always follow your updates :)

    ReplyDelete
  10. best2..suka jgk baca entri lama2 dr blog sendiri..mengimbau kenangan lama :D

    ReplyDelete
  11. nad suka baca blog ni taw..anyway fatin 24 tahun 2012 kan dear??ke nad yg salah?:D

    kalau 24 tahun 2012 kita sebaya lah dear..:)

    ReplyDelete
  12. yyeeaaahhh~~~ FT memng Ooohhsseemm,,,:DD luv u

    ReplyDelete
  13. Always love to read ur entry, dear.keep up the good work!(^_^)

    ReplyDelete
  14. comel nya :D nice entry laa kak .

    ReplyDelete
  15. yeah..finally terjawab jgak tanda tanya selama ni..:P

    ReplyDelete
  16. lagi satu.. kak fatin liyana cun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  17. FL pling the best. byk info gigi suka baca cini. :)
    gud lux doktor.

    ReplyDelete
  18. i pernah tgok u dlm paper utusan ahad..... title die "bakal doktor yang cantik" i rase la...i pon lupe..ohohoh

    ReplyDelete
  19. hello fatin liyana!! memang belog honeykoyuki diantara my feveret belog!!..suka sgt intai2.guling2 dan cuci mata kat sini..banyak enrti yg menarik! wish u all da best!!

    ReplyDelete
  20. Allhamdulillah... btl tu tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa tahu kan... all the best...:-)

    ReplyDelete
  21. akhirnyer kak fatin updated jgk blog..huuhuh, lama menanti... ^_^

    ReplyDelete
  22. aku xpernah bosan bce blog FL, entry lame,entry baru, kdg2 aku bce jgk.walau dah bnyk kli bace.kdg2 saje je nk tgk2 gmba die. best ouh.care pnulisan die pon sonok je nak bace.dulu pena gk tiap2 ari nk bkk blog FL sbb xsabo2 nk tgk ape entry baru.nth jmpi ape die pkai aku pon xtau.hewhewhewhew

    ReplyDelete
  23. okeh, dgn ini kami akan lebih mengenali empunya blog. moga terus maju jaya okeh sis:D

    part baca balik karangan lalu tu betul.
    selalu gak bacaa dan terasa geli hati ngan kelembapan karangan sndiri.

    dah terasa mcm karangan org lain pun ada

    ReplyDelete
  24. LTNS..lme btol xupdate ea..ingat da kwin da..ahaks..

    ReplyDelete
  25. yea.. memang Fatin ni ada aura yang memukau. Buat satu entri ja dah meletop.. (",)....

    ReplyDelete
  26. just keep it up! love ur prinsip :)

    ReplyDelete
  27. memang kena baca pownnn belog FL.. best. ;)

    ReplyDelete
  28. good luck okey cik fatin liyana...erm.. mane tahu boleh jadi selebriti 1 hari nanti.. pakej dah ade... neolofa versi bertudung... huhu.. manis jer cik fatin kite..

    ReplyDelete
  29. kak fatin feymes sebab comeeeeelsss :)

    ReplyDelete
  30. bile na kawen nan abg hafiz? nak makan nasi minyak da ni ;p

    ReplyDelete
  31. aku selalu ngikutin perkembangan blog FL, , i think u're awesome muslimah :) , i'd love u'r style FL, love it so much :)

    ReplyDelete
  32. nuru pon mahasiswa yg xmenentang AUKU ahhahaha =)

    ReplyDelete
  33. kat ukm ke? meh la jenguk2 ukm bangi sikit. nak sgt jumpe kak fatin ni.huhu.

    ReplyDelete
  34. jarang update pun selalu dtg baca entri yg lama2. suka tgk gambar FL ohsem!

    ReplyDelete
  35. okey mmg nie fain liyana yg sbaya ng mira.blog awak inspirasi sy dr awal mula blog.sekian.

    ReplyDelete
  36. haaaa, tu la kak FL sebenarnyaaa :)

    ReplyDelete
  37. first saya kenal kak fatin start story pasai dia pkai braces , time tuh ak tgh dop research kat tenet pasal braces nih . ttba terpampang blog si akak fatin nih . so start situ saya kenal beliauuuu . hahaha

    ReplyDelete
  38. hee sebab awak suka share psl kehidupan kat Bandung la ramai org suka. Heee bukan semua org bertuah mcm awak Fatin, berpeluang melanjutkan pelajaran kat negara orang.

    Penulisan awak pula boleh buat org 'melekat' dengan entry awak walaupun panjang. Heee saya pun mcm xnak baca, tapi baca jugak even though panjang! Hahaa..

    Awak cantik dan berbakat dalam modelling UNDENIABLY kan? Heee pakej utama awak diminati ramai.. Tips awak buat ramai girls suka baca blog awak.

    Hee pendek kata you're a good blogger :) Sebab tu ramai peminat blog Fatin Liyana :)

    ReplyDelete
  39. kak fatin blogger pertama yang saya minat..dah khatam bace blog kak fatin sampai entry yang pertama..
    =D

    ReplyDelete
  40. Fatin Liyana bakal doktor jelita.mingguan utusan.cantik :)

    ReplyDelete
  41. suka bace sbab blog FATIN LIYANA simple..:)

    ReplyDelete
  42. mmh terbaik la blog FL :) sbb tu wujud juga blog saya lepas baca blog FL .. hehehe

    ReplyDelete
  43. alahaii. comeinya .. oke la blog akak:))

    ReplyDelete
  44. *updates: 280 org tengah usha FL sekarang.. uuuuuuuuu!!

    -bakal doktor saab rupanya.
    ingatkan dulu FL same dgn Liyana Zahim. sori, hehe! :-)

    ReplyDelete
  45. firstly, mase memula bace, mmg da suke sebab penggunaan ayat yang santai dan bersahaja

    secondly, ade gak info2 terselit di sebalik ayat2 propa manje2 gitu hahah :P

    finally, i agree with u... setelah bace yang lelepas, mmg fatin ske sharing.. sebab merasekan hidup neh sangat2 precious.. same la ngan aii hehehe :P poyonye akuuhh....

    take care fatin n all the best :)

    ReplyDelete
  46. yes u are awesommmmmmme lebiu fl!!!

    ReplyDelete
  47. ahaha..gila xleh blah..i loike!!

    ReplyDelete
  48. blog akak memang ohsem,sentiasa nantikan entry baru dari kakak.kalau ada entry baru,terus nak baca...:)

    ReplyDelete
  49. saya sukaaaaaaaaaa! moleh cemni? hewhew

    ReplyDelete
  50. Hahaha. entri penuh dgn kejujuran. *lima bintang* clap2. :))

    ReplyDelete
  51. kak fatin kan cantik jelita.;p

    huhu.btw,your entry best je

    ReplyDelete
  52. terbaik la . . u mmg ohsem la . .

    ReplyDelete
  53. saya suka akak FL :)
    selain fashionable, pandai dan bercita2 tinggi. I like the way u r :D

    ReplyDelete
  54. suka blog Fatin Liyana.... well writer and well educated

    ReplyDelete
  55. I'm not really one of your die hard fans but I know why do people love to come & visit ur blog.
    Because you're a pretty girl with a bright future in becoming a doctor.
    So, u inspired most of the ladies out there.
    Keep it up and all the best.

    ReplyDelete
  56. oh..oh..oh...sseemm.. puuuuttt..

    ReplyDelete
  57. FL , u mmg awesome n sangat cantik :)

    ReplyDelete
  58. sebenarnya FL ni cukup pakej,,kebanyakan blogger yg top memiliki wajah yang cantik,penulisan yang bagus dan tak bape gediks,dan info yang ada isi walaupun kisah hidup,,sebab tu menjadi penarik utk org baca wlupun jarang update entri,,,

    papepun keep it up!blog FL memg best!

    ReplyDelete
  59. saya jarang minat blogger perempuan tapi eh dengan u boleh minat.sebab u tak show off dengan apa yang u ada eventhough sume tahu u kaya..

    yang penting nampak keikhlasan fatin setiap kali buat entry..

    dan semestinya fatin bertuah sebab tak semua orang boelh disukai dan disayangi ramai..

    keep it up fatin..semoga menjadi doktor yang baik dan disayangi pesakit..

    ReplyDelete
  60. cantik & pandai..thats why rmi org baca :P

    ReplyDelete
  61. afiq faham fatin sekarang sibuk dgn kerja.. so tak dpt nak layan sgt blogger

    ReplyDelete
  62. Because I'm ohsem !

    HAHAHA.ayat paling mahal ! :)

    ReplyDelete
  63. always visit your blog. but i never leave my comments. but now i leave my comment here and hope FL akan menjadi doctor yang ohsemmm lagi superb ;)

    ReplyDelete
  64. memang ohsem pun, baca tulisan diblog nie kadang2 boleh senyum sendiri.


    baru betul blogger, tak update hari2 pun ada pembaca

    ReplyDelete
  65. belog ohsem..sempoii..tu yg suka baca tu <3

    ReplyDelete
  66. seriously sampai sekarang keyword fatin liyana masih menjana pengunjung di blog saye , hehe

    ReplyDelete
  67. Fatin memang ohsem...sampai saya jadi stalker blog anda ekekeke...

    ReplyDelete
  68. Sangat best . Dila follow up dari dulu . Hee (:

    ReplyDelete
  69. kak fatin nye entry XPERNAH XBEST!hehehe..suke bace pengalaman orang:D..keep it up kak fatin..

    ReplyDelete
  70. your blog sangat ohsem hokay! haha. x cover2 and sangat santai. keep in rock yooo

    ReplyDelete
  71. yupp... btul tu.. xpe jarang hapdate, tp en3 bagoss..

    ReplyDelete
  72. adik fatin ... just for advise. nak berblogging bole but don't lost ur focus in ur main profession. we saw so many.... sori to say .... problematic medical student... hope u are not one of them....
    medical stream needs alot of sacrifices n hardwork as well as reading....
    otherwise u will be lost....

    liss

    ReplyDelete
  73. salam liyana :-)
    nice entry n blog :-)
    mmg terpikat bila baca, bicara hati yg ikhlas untuk tatapan pembaca blog... :-)
    moga Allah s.w.t terus memurahkn rezeki dlm kehidupn liyana aminn :-)
    dtg berkunjung ke teratak saya jika ada masa lapang ok... TQ
    smile always :-) :-) :-) :-) :-)

    ReplyDelete
  74. Sampai sekarang tengah flash back macamana boleh terjebak ke belog ni. Macamane ek cik Fatin?

    Cover handphone comel untuk handphone korang :)

    ReplyDelete
  75. good la..asik dgr org update 'siapa fatin liyana'..now you did it yourself. loike abes!

    ReplyDelete
  76. thanks kak fatin sebb update blog. hehehe.... tulisan akk beri inspirasi kpd sya utk berjaya n mungkin org lain juga rase mcm tu. keep it up eh. =)

    ReplyDelete
  77. kakak FL yg ohsemmm . wuuu ~ engkau lah idola kami dlm dunia blogger. hehe

    ReplyDelete
  78. sis fatin liyana ada aura yg sgt dhsyat.. antara blogger yg femes in the world. hehe...

    ReplyDelete
  79. finally. bernafas balik kau :D hkhkhkak!

    ReplyDelete
  80. sbb owner dia always down to earth..humble...sbb tu femes...dan yes rezeki adalah milik Allah..

    ReplyDelete
  81. sy memang minat FL..hehe..just go on..good luck..:)

    ReplyDelete
  82. sis comel sesangat. entri pun best. no wonder lah famous. gambar semua comei :)

    ReplyDelete
  83. SIAPA FATIN LIYANA?

    yang ku tau, orangnya cantik.. ^^.. salam kenal

    nitip lapak
    http://santai-coi.blogspot.com/2012/01/xenia-maut-di-tugu-tani.html

    ReplyDelete
  84. lama dah nak comment,, tapi tak sempat,, uwaaaaaaaaaa!!!! terlambat!!!

    ReplyDelete
  85. I admire about your attitude && knowledge :)

    ReplyDelete
  86. I admire about your attitude && knowledge :)

    ReplyDelete
  87. ps vote for fatin ... gd luck k...

    ReplyDelete
  88. gerunnya bile bace ade satu komen anon di atas...

    huhuhu...ni yg cuak jgk nk amek medik neyh..huhuhuhu

    btw,keep up ur brilliant works and never lose your focus to be a dedicate doctor to society.

    Your ohsem gurl ! =D

    ReplyDelete
  89. siapa fatin liyana ?

    tanyala ayeem ayam. hahaha ^^

    ReplyDelete
  90. walaupun entry nya pnjang, tp tetap baca satu2 apa yg u tulis..

    apa yg fatin kongsi byk bg impak walaupun jarang update..hehe

    ur life kt bandung tu nway bg semangat kt adik kita yg also follow ur blog utk mengetahui perkmbagan mnjd seorg stdnt medic..

    ReplyDelete
  91. ini ya fatin liyana. bru kenal.

    ReplyDelete
  92. cer belek JELITA keluaran Januari 2012...belakang2 sikit ada gambo FL.. caption dia "gambar hiasan".. malaih nak habaq page berapa :P

    sila selak ek..tertengok sebab bunda beli magazine tu 2 3 hari lepas..

    p/s - jelita yang cover 3 retis cantik, shila amzah, ning dan maria farida :D

    ReplyDelete
  93. FL sangat cantikkkkk
    *menangis
    haha:D
    awakkk dah glemer macam artis daaaa

    ReplyDelete
  94. belog kak fatin mmg terbaik, walaupun jarang update tp saya tetap pembaca setia blog akak tiap kali akak update. hee ;D

    ReplyDelete
  95. akak baru je blogging compare dgn hanis zalikha tapi followers da lebey kurang same woo! Congrats! (:

    ReplyDelete
  96. yes ohsem sgt ! cntik . kite just bce je entry akk dari mula sampai abis . dah katam dh . u r so beautiful and nice person (:

    ReplyDelete
  97. blog ko jadi ohsem sebab ko bijak dan cantik..siyesly jadi ikon gdis2 wey..sape tak nak jadi ko? ce pkir..haha:P

    klu ko cntik tapi bodoh sape layan wey? tak de kan? sebab kalau cantik bodoh memng tak laa entri ohsem ye dak? pmbaca pon larikk klu entri nak gedik semacm..hahaha:P

    nice entri "doctor" :)

    ReplyDelete
  98. orang baca blog awak sebab awak ni cantik dan macam bunga:)seriously.

    ReplyDelete
  99. u memang famous la haha =)

    www.rimaalliq.com

    ReplyDelete
  100. u memang famous la haha =)

    www.rimaalliq.com

    ReplyDelete
  101. dik kalau nak lagi gempak u tambah 'x' dik jkadik nye FLX.

    cadangan abg bykkan lg posting yg seswai dgn u sbgai medical student dlm bentuk santai...cuba baca bloh abg yg hensem kentang ni ttg property....blog santai...lawaks dia pun santai smpai ada reader yg tersenyum2 smbil bawa mutow..."pengakuan reader tu"...dlm pd yg sama dia byk bg tips berguna ttg property seswai dgn ilmu yg dia ade ttg itu....
    http://abangensem.com/

    so dik...gudluck...jgnlah org dekat dgn kita kerna rupa saja dik...even u mmg class...jgn kembang dik...menten..syukur dgn nikmat Allah dik...insyaAllah FL makin dihebat sehebat FLX.

    sori dik adrenalin ni tgh muntah...
    salam.

    ReplyDelete
  102. fhewitttt~~ =)
    teruskan berblogging :)

    ReplyDelete
  103. hahaha..ada2 je..full answer tu..hehe

    ReplyDelete
  104. yesssss biar pun jarang update tp at least berkualiti....love your blog...sempoi + santai :)

    ReplyDelete
  105. Terbaikkkk ar Fatin... memang best sangat2 walaupun jarang update blog tapi sekali dah update memang tak jemu nak baca berulang kali.. yeheeeeeeee....

    ReplyDelete
  106. anis suka blog nie walaupun jarang update :)

    ReplyDelete
  107. Enti yang sangat ossem. keep it up okay kak F.L :]

    ReplyDelete
  108. dlu wany mcm xske je kt FL but now wany rasa FL mmg ohsom!haha
    love the way you are..aja aja fighting! ^_^

    ReplyDelete
  109. kalau dah femes dlm blogging, jarang update pon orang nak tahu jgk entri baru :)

    ReplyDelete
  110. saya sayang kak fatin =)..tu je nak bagitahu...hehehe..

    ReplyDelete
  111. Fuh..pnjg b'jela bace ttg Fatin Liyana tp ape2x pun sy dh kenal awk..dan dh jd rakan follow dlm bloq ni..Good Luck k..

    ReplyDelete
  112. awk nie cntk tp....slh menggunakan kecantkn yg ada...maaf..menegur..

    ReplyDelete
  113. just a couple day I didn't online,
    i already missed your entries.. dem!

    ReplyDelete
  114. HAHAHAH lu memang oooohsem lah fatin!! Babe, teringin nk tgok muka kau kat paper tuuuuuu wuwuuwu. Btw, klau nak amek ko jadi model muslimah berapa ye bayaran? huehue

    ReplyDelete
  115. byk sgt entrys mnrik dlm blog FL ni.. sbb 2 rmai yg suka baca..
    :)

    ReplyDelete
  116. teringin sgt nak jd mcm fl

    ReplyDelete
  117. you 9gagger fan jugak kan...ha3....

    ReplyDelete
  118. sebab kak FL sangat pandai manage masa,jarang nak jumpa student medic kaki bloger nie ,that why i love ur blog,don' woory kak pasti ramai yang sokong akak :)

    ReplyDelete
  119. sebab kak FL sangat pandai manage masa,jarang nak jumpa student medic kaki bloger nie ,that why i love ur blog,don' woory kak pasti ramai yang sokong akak :)

    ReplyDelete
  120. akak fatin idola saye. yey ! hik

    ReplyDelete
  121. akak fatin idola saye. yey ! hik

    ReplyDelete
  122. sbb kene baca ialah : blogger negeri sembilan yang berjaya ( bangga jadi org noghori )

    #word nesmilan ..GEBANG..hehe

    ReplyDelete
  123. cik Ohsem, pastikan Ohsem juga short case:)

    ReplyDelete
  124. haha . ohsem. maybe lps ni cite lah ur life as a 3rd yr at ukm. berminat nak tahu :)

    ReplyDelete
  125. Assalamualaikum… NM pn x knal FL sblum ni smpailah nama dia tsenarai dlm top 10 google…

    "Siapa Fatin Liyana?" adalah keywords yg NM gne utk cri blog & fanpage FB FL… & keywords tu jg yg drive byak trafic to blog NM yang ntahapa-apantah, dgn kata lain blog NM yg buruk lg hina… :p

    Terima Kasih, FL… Smga u sukses se-suksesnya dlm pa jg yg u buat d masa akn dtg… & mjadi model muslimah yg mberi manfaat serta mnjadi cth yg baik kpda muslimah lain d luar sana… ^^v

    ReplyDelete
  126. Assalammualikum...hai fatin, i'm just normal girl from perak. Nak tanya something, awak ada berkaitan dengan kerabat diraja perak x?? please contact my email scollection123@yahoo.com

    ReplyDelete
  127. Pendaftaran Streamyx dan Unifi..pendaftaran PERCUMA..sms dan kol ke nombor saya 0175246910..Ahmad..agent TmPoint Seremban2

    ReplyDelete
  128. kak fatin, aisha new blogger. muka kak fatin ayu. tapi bace ayat kau aku. seyies rawrkk. hee

    ReplyDelete
  129. blog yang jarang updated tulah yang selalu org selalu bukak . sebab depa dok tertunggu-tunggu nak baca new entri . so dorang akan kerap bukak blog tu untuk cek sama ada dah updated new entri ke belom . BTW , blog honeykoyuki memang best <3 ohsem . ayat comel

    ReplyDelete
  130. mmg comel pun ! hewhew ! :)

    bila free jemputla sggh blog kite. :D

    ReplyDelete
  131. I have to admit you're dangg awesome! :)

    ReplyDelete
  132. U so sweet my dear...so sweet...

    ReplyDelete
  133. Assalam Fatin,

    Akak baru aja buat blog tapi tak tau macam mana nak link to all the people so they can read my blog. This is my blog

    http://nortk.blogspot.com/2012/03/tears-of-joy.html

    kalau sudi baca and comment ok

    ReplyDelete
  134. ok..
    nice
    kelakaw dan terhibur diri saya membaca entry yang dapat 100% markah tatabahasa ni..
    nice

    ReplyDelete
  135. baru tahu sape fatin liyana..
    bakal seorang doktor yer..
    bagus..jadi doc baik2 okehhh..
    rawat pesakit dgn ikhlas yerr

    ReplyDelete
  136. teringin gak nak jd cam fatin liyana..tapi x berapa pandai dalam mengedit blogger ,huhu..(T.T)"

    ReplyDelete
  137. saya baru jer baca pasal fatin dekat majalah harmoni keluaran 1 may -15 may 2012, kebetulan semalam bukak tv9 pun ade fatin.... comel sangat awakkan..

    ReplyDelete
  138. cute la adik..akk tgk adik smlm kt Metro Ahad..ni br jengah2 blog adik..akk pun blog bese2 je..ehehe..happy blogging~

    ReplyDelete
  139. U xckp pn ng i y u ney bkal dktor an?nnty blh ar u rwat i...hahha..joke je...

    ReplyDelete
  140. I found out bout your blog after nonton nasi lemak kopi O kat tv9 baru2 ni.. Pastu terus google and follow and siap letak link to your blog at my own blog so that senang nk follow... Gituh...yo mmg ohsem lah dek..

    ReplyDelete
  141. Assalamualaikum, mohon pihak anda respon kerana Account Tagged yg bernama Julia sedang mengaibkan anda secara berterusan.. Harap anda dpt bertindak dgn sewajarnya..TQ

    ReplyDelete
  142. Tagged : Julia mohon bertindak..

    ReplyDelete
  143. akk sgt comel..sy baru knl akk tahun ni..huhu..tu pn sbb kwn2 blogger dok bising2 ckp pasal akk..lps jumpa je blog akk, trus jatuh hati....dgn blog akk :)
    how I wish to be ur sistersss :")

    ReplyDelete
  144. suka sgt dgn blog ni.. teruskan menulis ye! :)

    ReplyDelete
  145. Asslamualaikum
    saya Dari Layan FM. Macam ner erk nk contact fatin liayana nie email padada sy di admin@layannetwork.com tq

    ReplyDelete
  146. i like dis blog,,,bez sgt..entry y mnrik,,, :)

    ReplyDelete
  147. sokong...undi klu FL..masuk pertandingan ikon model MJLH NUR??:-)

    ReplyDelete
  148. memang hebat lah fatin liyana nie.. kagum saya baca isi siapa fatin liyana...

    ReplyDelete
  149. assalamualaikum,

    blogwalking and free time reading here for inspiration. with love n support from auntynusrat.blogspot.com.

    ReplyDelete
  150. Nice to read.. all the best :)

    ReplyDelete
  151. So, now i know who is Fatin Liyana.. :)

    ReplyDelete
  152. Now i know who is Fatin Liyana... :)

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...