Monday, January 23, 2012

Siapa Fatin Liyana?


Assalamualaikum

Well tajuk juga sudah bimbo habis, bajet macam diri sendiri somebody. Orang tertanya-tanya siapakah Fatin Liyana? Artis? Bukan. Youtube sensation? Bukan. Blogger? Ye. Blogger je pon, dah tu kenapa famous sangat? *terus google F A T I N L I YA N A sebab tak puas hati*  Ramai yang curious tentang status aku ini actually. Bila curious, terus open new tab and google. Oleh itu, nama aku pon tersenarai dalam Top10 google fastest rising people. Thanks ok!

Disebabkan aku berada di hometown dan internet selaju impak maksima, maka why not kalau aku tulis pasal diri sendiri. Kedengaran seperti terhegeh-hegeh ya tuan-tuan dan puan-puan. Tetapi kadang-kadang tang terhegeh-hegeh ni la yang ampa suma suka dok baca. Kalau tidak masakan surat khabar METRO merupakan akhbar nombor 1 negara.


SIAPA FATIN LIYANA?
Aku ni merupakan seorang blogger tidak tegar namun berprinsip. Berumur 23 tahun dan masih lagi bergelar seorang mahasiswa yang tidak menentang AUKU. Sekarang sedang menjalani latihan clinical di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) di bawah ijazah perubatan. Aku juga merupakan model muslimah berbayar. Nothing comes for free bro! Namun disebabkan kekangan masa, maka aku amatlah selektif dalam memilih tawaran kerja.


OH ORANG BIASA JE PON, DAH TU KENAPA BOLEH FAMOUS?
Inilah yang dikatakan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu. Kau ingat aku expect ke benda jadi macam ni? Siryes weyh, siryes tak. Tapi syukur alhamdulillah rezeki itu milik Allah, aku hanya mampu menzahirkan rasa syukur. Masa mula-mula aku tulis blog, yakni pada tahun 2009, memang aku tak terfikir langsung yang orang akan baca blog aku. Realitinya, memang takde orang baca pon masa tu. Macam haremm kekekekeke.

Tujuan aku tulis blog pon, adalah untuk mencatat kenangan manis aku ketika hidup di negara orang (Bandung). Instead of tulis kat diary which I never had one, aku tulis kat blog. Masa tu skala syok sendiri aku memang 9/10. Entah hape-hape aku tulis. Tapi comel jugakla bila baca balik kekekeke...macam tak caya aku yang tulis macam tu.

Actually dulu aku takde facebook. Eventhough masa tu facebook tengah sooo in tapi aku punya firasat kata, dah takyah de nak buat facebook bagai. So aku follow kata hatiku. Eceh! Namun segalanya berubah lepas aku ingkar mendengar kata hatiku. Aku buat facebook juga walaupun disaat itu hatiku memberontak bagai dipukul ombak. Akibatnya, link blog aku mula menular di news feed. Dan nama Fatin Liyana mula meniti di bibir-bibir para blogger & facebooker sehinggalah hari ini.


APA YANG BEST SANGAT PASAL BLOG FATIN LIYANA NI?
Nama blog aku ni honeykoyuki. Berpadananlah dengan URL dia. Korang tanya apa yang best pasal blog ni? Dude, nama dia pon dah best okay. Macam kawaii-kawaii gitu ^___^ Anyway, blog aku ni takde genre yang tertentu. Aku anggap blog ni sebagai tempat aku berkongsi kisah hidup dengan para pembaca. Sebab kisah hidup aku ni luas dan banyak benda yang aku nak share, so yeah. Makanan ada, fashion ada, tips ada, travel guide ada macam-macamlah ada. Susah untuk aku decide nak pilih genre mana.

Aku takdelah rasa blog aku ni best, aku rasa macam oklah. Bolehlah buat bahan bacaan santai. Tapikan, I have to admit yang aku suka baca blog sendiri. Bila boring, aku akan bukak entry tahun-tahun sudah dan baca balik entry aku. Pastu aku dok gelak-gelak baca susunan ayat aku yang macam #^&**^ dan tengok balik gambar lama aku yang macam @#$%^. Pastu aku mengimbau balik kenangan lama. Good times. That's one of the reason jugak kenapa aku jarang update blog. Aku hanya akan update bila aku rasa entry itu menarik dan ada sentimental value untuk aku. Sebab nanti aku akan baca balik entry-entry yang aku dah tulis. Aku taknaklah update blog cincai-cincai, setakat buat syarat ada new entry je kan.


PERNAH KELUAR MAJALAH KE MANA-MANA? TAK PERNAH TENGOK PON DALAM BLOG NI?
Disebabkan aku sedar diri yang aku ni hanyalah insan biasa, maka aku segan sebenarnya nak gebang kat orang yang aku keluar majalah ke paper ke hehe... Kalau korang ternampak/terbaca ke itu nasiblah. Dulu aku ada jugak update kat blog, siap tunjuk gambar gitu..biasalah batak masa mula-mula keluar media kan. Tapi lama-lama aku jadi segan pulak, rasa macam tujuan aku upload tu adalah untuk membangga diri sahaja. Well aku suka jugaklah membangga diri but not that crystal clear you know. wkwkwkwkwk.

Just so you know yang aku pernah featured dalam Dara Mei 2010, Dara Julai 2010, Metro 27 Mac 2011, Majalah Perempuan Julai 2011, Mingguan Utusan 6 November 2011, Majalah Wanita Disember 2011, Kosmo 18 Disember 2011, Metro 25 Disember 2011. Terima kasih banyak-banyak kepada wartawan dan jurugambar yang sudi menemuramah dan mengambil gambar saya!


KENAPA KITORANG KENA BACA BLOG NI? DAH LA JARANG UPDATE
Because I'm ohsem ! Walaupun jarang update namun aku akan sentiasa berikan yang terbaik untuk entry yang aku tulis. Aku akan berusaha demi kepuasan pengguna. Terima kasih banyak-banyak wahai pembaca kerana sudi meluangkan masa membaca secebis kisah hidupku. Really appreciate it =') Kepada yang baru mengetahui kewujudan blog ni, selamat datang! Kalau aku tak update, jemputlah baca entry lama-lama tu.
Main bunga konon comel lettew
Thank you for reading this entry !

321 comments:

1 – 200 of 321   Newer›   Newest»
Fana | Aqim said...

fuhh..this is the real fatin liyana!! ohsem!! :)

liya alia said...

jarang update pon tetap best. dok baca entry lama lama pon best. mmg ohsem !

~SchaaFeezaJajA~ said...

heeee nice :)

Cik Suriz said...

hah, betul lah tu hari tu jumpa kau kat HUKM nak pergi lunch ke hape... tp mcm konpius so mls nak tego. hahah.. btw hye

cik kiwi's said...

mmuuahahahahhaha kelakar ok!

NURUL AIN said...

Comel je entry ni :)teruskan berblogging k,kak fatin ^^

Pendamba Mawar said...

hahaha.. :) FL tu la sapa FL ni erk? biasa je PM tengok..LALALALA.. rezeki la tu.. alhamdulillah kurnian daripadaNYA untuk hambanya yang berusaha.

entri santai ,penulisan pun tak formal itu yang sebenarnya menarik minat orang untuk datang ini..:)

btw semoga terus maju FL oiiiiii.. oit.meh singgah blog PM ni..hehe.. jenguk2 sikit PM ni.hahaha

#cam artis ko PM mintak FL jenguk2.hahaa

NoorHafiy Budax Lanun said...

Assalam, hehhe... sekadar baca entry di sini... gudluck dalam dunia blog nie... nak menempah kejayaan itu memang susah kak tapi kalau usaha gigih insyaAllah akan berjaya... keep it up.. thumbs up for u kak !... hehehe

Gadis Gingsul said...

fatin Liyana ...Beautiful and Smart <3

saharinasaharudin said...

u mmg ohsem la FL ;)

efa nur said...

terbaekk dari ladangg..hehe
suke entry nie..comel...hihihi ^^


Blog Efa Nur :)

Ariena Hisham said...

Blog FL best. Keep it up! ^^ I'm always follow your updates :)

eszyamin said...

btw, i like you

cik Q said...

alahaiii comeyynya :3

adele said...

best2..suka jgk baca entri lama2 dr blog sendiri..mengimbau kenangan lama :D

Miss Nadya said...

nad suka baca blog ni taw..anyway fatin 24 tahun 2012 kan dear??ke nad yg salah?:D

kalau 24 tahun 2012 kita sebaya lah dear..:)

milasharmila said...

nice entry! :)

onie said...

i know it ... :)

nia.zwani said...

yyeeaaahhh~~~ FT memng Ooohhsseemm,,,:DD luv u

YaYaNsMuM said...

Always love to read ur entry, dear.keep up the good work!(^_^)

Lia (: said...

Awesome yaahh [!]

~tRah~ said...

awesome blog sis...^^

Anonymous said...

comel nya :D nice entry laa kak .

ɀʉɱʁɩ said...

yeah..finally terjawab jgak tanda tanya selama ni..:P

rxlite2u said...

lagi satu.. kak fatin liyana cun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gigiAriEma said...

FL pling the best. byk info gigi suka baca cini. :)
gud lux doktor.

pyQa said...

i pernah tgok u dlm paper utusan ahad..... title die "bakal doktor yang cantik" i rase la...i pon lupe..ohohoh

Anisa Hang Tuah said...

Oho.. :)

diarinadiaa said...

hello fatin liyana!! memang belog honeykoyuki diantara my feveret belog!!..suka sgt intai2.guling2 dan cuci mata kat sini..banyak enrti yg menarik! wish u all da best!!

Pn. Sheila said...

Allhamdulillah... btl tu tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa tahu kan... all the best...:-)

Muchie UsaGi ToMoMi said...

akhirnyer kak fatin updated jgk blog..huuhuh, lama menanti... ^_^

DayahSaleh said...

aku xpernah bosan bce blog FL, entry lame,entry baru, kdg2 aku bce jgk.walau dah bnyk kli bace.kdg2 saje je nk tgk2 gmba die. best ouh.care pnulisan die pon sonok je nak bace.dulu pena gk tiap2 ari nk bkk blog FL sbb xsabo2 nk tgk ape entry baru.nth jmpi ape die pkai aku pon xtau.hewhewhewhew

Pocket said...

okeh, dgn ini kami akan lebih mengenali empunya blog. moga terus maju jaya okeh sis:D

part baca balik karangan lalu tu betul.
selalu gak bacaa dan terasa geli hati ngan kelembapan karangan sndiri.

dah terasa mcm karangan org lain pun ada

MeeRole said...

LTNS..lme btol xupdate ea..ingat da kwin da..ahaks..

Gen2Merah said...

yea.. memang Fatin ni ada aura yang memukau. Buat satu entri ja dah meletop.. (",)....

cempaka said...

just keep it up! love ur prinsip :)

John Labu said...

lu comel mcm gua lah!!! haha

Love hurt aeNnn said...

memang kena baca pownnn belog FL.. best. ;)

sabry oppa said...

good luck okey cik fatin liyana...erm.. mane tahu boleh jadi selebriti 1 hari nanti.. pakej dah ade... neolofa versi bertudung... huhu.. manis jer cik fatin kite..

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

tERBAIK LA FATIN LIYANA.. HEHE.. BEST BACA ENTRI NI


SEMAKAN TAWARAN KEMASUKAN KE SEKOLAH BERASRAMA PENUH TINGKATAN 4 2012

Ardinie said...

akak memang ohsemm lah ! :)

oshin said...

kak fatin feymes sebab comeeeeelsss :)

Anonymous said...

bile na kawen nan abg hafiz? nak makan nasi minyak da ni ;p

hoshie sparkle hoshie said...

aku selalu ngikutin perkembangan blog FL, , i think u're awesome muslimah :) , i'd love u'r style FL, love it so much :)

gaman said...

yeah.. :)

nuruashia ♥ said...

nuru pon mahasiswa yg xmenentang AUKU ahhahaha =)

adiba ramli said...

kat ukm ke? meh la jenguk2 ukm bangi sikit. nak sgt jumpe kak fatin ni.huhu.

Noorul Amera Adnan said...

jarang update pun selalu dtg baca entri yg lama2. suka tgk gambar FL ohsem!

AmirahSM said...

okey mmg nie fain liyana yg sbaya ng mira.blog awak inspirasi sy dr awal mula blog.sekian.

zoeLa said...

saya suka blog akak =)

nordiyana said...

fatin liyana ohsemmmm ! :)

DAYG ♥ said...

haaaa, tu la kak FL sebenarnyaaa :)

Aidalina Abdul Ghani said...

first saya kenal kak fatin start story pasai dia pkai braces , time tuh ak tgh dop research kat tenet pasal braces nih . ttba terpampang blog si akak fatin nih . so start situ saya kenal beliauuuu . hahaha

Nisa Kay said...

hee sebab awak suka share psl kehidupan kat Bandung la ramai org suka. Heee bukan semua org bertuah mcm awak Fatin, berpeluang melanjutkan pelajaran kat negara orang.

Penulisan awak pula boleh buat org 'melekat' dengan entry awak walaupun panjang. Heee saya pun mcm xnak baca, tapi baca jugak even though panjang! Hahaa..

Awak cantik dan berbakat dalam modelling UNDENIABLY kan? Heee pakej utama awak diminati ramai.. Tips awak buat ramai girls suka baca blog awak.

Hee pendek kata you're a good blogger :) Sebab tu ramai peminat blog Fatin Liyana :)

shiqin said...

akak mmg owsemmm

Nadyya Dhia said...

kak fatin blogger pertama yang saya minat..dah khatam bace blog kak fatin sampai entry yang pertama..
=D

miraa said...

Fatin Liyana bakal doktor jelita.mingguan utusan.cantik :)

ehana said...

suka bace sbab blog FATIN LIYANA simple..:)

aimy said...

mmh terbaik la blog FL :) sbb tu wujud juga blog saya lepas baca blog FL .. hehehe

| Ally Podolski | said...

alahaii. comeinya .. oke la blog akak:))

twynzshophouse said...

i am fatin liyana to0

man luqman cool boy said...

fewittttt...nice update

blog-tips-kurus said...

*updates: 280 org tengah usha FL sekarang.. uuuuuuuuu!!

-bakal doktor saab rupanya.
ingatkan dulu FL same dgn Liyana Zahim. sori, hehe! :-)

Amirah Jafri said...

sangat ohsemmmmm ! hehehe

Martika Diyana said...

firstly, mase memula bace, mmg da suke sebab penggunaan ayat yang santai dan bersahaja

secondly, ade gak info2 terselit di sebalik ayat2 propa manje2 gitu hahah :P

finally, i agree with u... setelah bace yang lelepas, mmg fatin ske sharing.. sebab merasekan hidup neh sangat2 precious.. same la ngan aii hehehe :P poyonye akuuhh....

take care fatin n all the best :)

Salida said...

ohooo...i likee this entry...

MaYa MustWany said...

sempoi la kak fatin.

kysh yussof said...

yes u are awesommmmmmme lebiu fl!!!

alieya said...

ahaha..gila xleh blah..i loike!!

Syahida Rosli. said...

Huyyyo famous haha xD

Cik Sofea said...

blog akak memang ohsem,sentiasa nantikan entry baru dari kakak.kalau ada entry baru,terus nak baca...:)

aidabeelicious said...

saya sukaaaaaaaaaa! moleh cemni? hewhew

NIZAM said...

Hahaha. entri penuh dgn kejujuran. *lima bintang* clap2. :))

syasyajohan said...

kak fatin kan cantik jelita.;p

huhu.btw,your entry best je

Mr. Sepet said...

terbaik la . . u mmg ohsem la . .

Heary Azween Mohd.Hairy Fauzi said...

saya suka akak FL :)
selain fashionable, pandai dan bercita2 tinggi. I like the way u r :D

Masreena said...

suka blog Fatin Liyana.... well writer and well educated

Rowena Zainuddin said...

I'm not really one of your die hard fans but I know why do people love to come & visit ur blog.
Because you're a pretty girl with a bright future in becoming a doctor.
So, u inspired most of the ladies out there.
Keep it up and all the best.

Adam Malik said...

oh..oh..oh...sseemm.. puuuuttt..

semutmerah said...

Ohsem ! HAHA.

Amierah Nabillah said...

hee, FL ada aura lah :)))

Adah said...

FL , u mmg awesome n sangat cantik :)

suriani sakura said...

hehehe u mmg terbaik FL...

missina said...

sebenarnya FL ni cukup pakej,,kebanyakan blogger yg top memiliki wajah yang cantik,penulisan yang bagus dan tak bape gediks,dan info yang ada isi walaupun kisah hidup,,sebab tu menjadi penarik utk org baca wlupun jarang update entri,,,

papepun keep it up!blog FL memg best!

KizZ said...

saya jarang minat blogger perempuan tapi eh dengan u boleh minat.sebab u tak show off dengan apa yang u ada eventhough sume tahu u kaya..

yang penting nampak keikhlasan fatin setiap kali buat entry..

dan semestinya fatin bertuah sebab tak semua orang boelh disukai dan disayangi ramai..

keep it up fatin..semoga menjadi doktor yang baik dan disayangi pesakit..

Ana Faryana said...

FL bile nak bukak braces?

Ana Faryana said...

FL bile nak bukak braces?

is_isaac said...

cantik & pandai..thats why rmi org baca :P

Fixx said...

afiq faham fatin sekarang sibuk dgn kerja.. so tak dpt nak layan sgt blogger

e4ezzati said...

Because I'm ohsem !

HAHAHA.ayat paling mahal ! :)

Miss Green Rose said...

entry kak Fatin sume ohsem :)

SyamimiNazifa said...

akak sangat cooomeeelll :)

Aqilah Kamarudin said...

always visit your blog. but i never leave my comments. but now i leave my comment here and hope FL akan menjadi doctor yang ohsemmm lagi superb ;)

Cik Kamoo said...

memang ohsem pun, baca tulisan diblog nie kadang2 boleh senyum sendiri.


baru betul blogger, tak update hari2 pun ada pembaca

Atiqah Wadiah said...

belog ohsem..sempoii..tu yg suka baca tu <3

CikAnyss' :O said...

seriously sampai sekarang keyword fatin liyana masih menjana pengunjung di blog saye , hehe

princess ayu said...

Fatin memang ohsem...sampai saya jadi stalker blog anda ekekeke...

sharul izam said...

like blog ni..hahha

Dila azie said...

Sangat best . Dila follow up dari dulu . Hee (:

Unknown said...

kak fatin nye entry XPERNAH XBEST!hehehe..suke bace pengalaman orang:D..keep it up kak fatin..

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

follow me back ya huxhux

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

your blog sangat ohsem hokay! haha. x cover2 and sangat santai. keep in rock yooo

ishiko said...

yupp... btul tu.. xpe jarang hapdate, tp en3 bagoss..

Anonymous said...

adik fatin ... just for advise. nak berblogging bole but don't lost ur focus in ur main profession. we saw so many.... sori to say .... problematic medical student... hope u are not one of them....
medical stream needs alot of sacrifices n hardwork as well as reading....
otherwise u will be lost....

liss

Bang Chik said...

salam liyana :-)
nice entry n blog :-)
mmg terpikat bila baca, bicara hati yg ikhlas untuk tatapan pembaca blog... :-)
moga Allah s.w.t terus memurahkn rezeki dlm kehidupn liyana aminn :-)
dtg berkunjung ke teratak saya jika ada masa lapang ok... TQ
smile always :-) :-) :-) :-) :-)

Cik Yana said...

Sampai sekarang tengah flash back macamana boleh terjebak ke belog ni. Macamane ek cik Fatin?

Cover handphone comel untuk handphone korang :)

❤ eyeme ❤ said...

good la..asik dgr org update 'siapa fatin liyana'..now you did it yourself. loike abes!

mir said...

thanks kak fatin sebb update blog. hehehe.... tulisan akk beri inspirasi kpd sya utk berjaya n mungkin org lain juga rase mcm tu. keep it up eh. =)

cik faez said...

kakak FL yg ohsemmm . wuuu ~ engkau lah idola kami dlm dunia blogger. hehe

TeTerBanG said...

sis fatin liyana ada aura yg sgt dhsyat.. antara blogger yg femes in the world. hehe...

Datin Tuu said...

finally. bernafas balik kau :D hkhkhkak!

FatihaNur said...

sbb owner dia always down to earth..humble...sbb tu femes...dan yes rezeki adalah milik Allah..

Syafiq Rosli said...

sy memang minat FL..hehe..just go on..good luck..:)

fiq. said...

lol. xmenentang auku.lol

ASHAA said...

sis comel sesangat. entri pun best. no wonder lah famous. gambar semua comei :)

Atikah Adnan said...

aww comel je entry ni :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ohsem like always ! :)

Za said...

i love fatin liyana :D

Santai Coi said...

SIAPA FATIN LIYANA?

yang ku tau, orangnya cantik.. ^^.. salam kenal

nitip lapak
http://santai-coi.blogspot.com/2012/01/xenia-maut-di-tugu-tani.html

nurmujahidah said...

lama dah nak comment,, tapi tak sempat,, uwaaaaaaaaaa!!!! terlambat!!!

Anonymous said...

I admire about your attitude && knowledge :)

Effa Riza said...

I admire about your attitude && knowledge :)

Pn. Sheila@CC said...

ps vote for fatin ... gd luck k...

sicomot-comel said...

gerunnya bile bace ade satu komen anon di atas...

huhuhu...ni yg cuak jgk nk amek medik neyh..huhuhuhu

btw,keep up ur brilliant works and never lose your focus to be a dedicate doctor to society.

Your ohsem gurl ! =D

syuesyada said...

siapa fatin liyana ?

tanyala ayeem ayam. hahaha ^^

mysara said...

walaupun entry nya pnjang, tp tetap baca satu2 apa yg u tulis..

apa yg fatin kongsi byk bg impak walaupun jarang update..hehe

ur life kt bandung tu nway bg semangat kt adik kita yg also follow ur blog utk mengetahui perkmbagan mnjd seorg stdnt medic..

Azekzk said...

ini ya fatin liyana. bru kenal.

Jie(",)v said...

cer belek JELITA keluaran Januari 2012...belakang2 sikit ada gambo FL.. caption dia "gambar hiasan".. malaih nak habaq page berapa :P

sila selak ek..tertengok sebab bunda beli magazine tu 2 3 hari lepas..

p/s - jelita yang cover 3 retis cantik, shila amzah, ning dan maria farida :D

nuramira hasimi said...

FL sangat cantikkkkk
*menangis
haha:D
awakkk dah glemer macam artis daaaa

Paris Lipton said...

sbb awak comeyyyy huhu~

Nur Aischa said...

belog kak fatin mmg terbaik, walaupun jarang update tp saya tetap pembaca setia blog akak tiap kali akak update. hee ;D

Tyra Hanim said...

akak baru je blogging compare dgn hanis zalikha tapi followers da lebey kurang same woo! Congrats! (:

Arina Jamil , said...

yes ohsem sgt ! cntik . kite just bce je entry akk dari mula sampai abis . dah katam dh . u r so beautiful and nice person (:

Eyka said...

blog ko jadi ohsem sebab ko bijak dan cantik..siyesly jadi ikon gdis2 wey..sape tak nak jadi ko? ce pkir..haha:P

klu ko cntik tapi bodoh sape layan wey? tak de kan? sebab kalau cantik bodoh memng tak laa entri ohsem ye dak? pmbaca pon larikk klu entri nak gedik semacm..hahaha:P

nice entri "doctor" :)

azfar said...

orang baca blog awak sebab awak ni cantik dan macam bunga:)seriously.

IEQAH said...

I LOVE FL

Amir said...

u memang famous la haha =)

www.rimaalliq.com

Amir said...

u memang famous la haha =)

www.rimaalliq.com

Anonymous said...

dik kalau nak lagi gempak u tambah 'x' dik jkadik nye FLX.

cadangan abg bykkan lg posting yg seswai dgn u sbgai medical student dlm bentuk santai...cuba baca bloh abg yg hensem kentang ni ttg property....blog santai...lawaks dia pun santai smpai ada reader yg tersenyum2 smbil bawa mutow..."pengakuan reader tu"...dlm pd yg sama dia byk bg tips berguna ttg property seswai dgn ilmu yg dia ade ttg itu....
http://abangensem.com/

so dik...gudluck...jgnlah org dekat dgn kita kerna rupa saja dik...even u mmg class...jgn kembang dik...menten..syukur dgn nikmat Allah dik...insyaAllah FL makin dihebat sehebat FLX.

sori dik adrenalin ni tgh muntah...
salam.

laskar pelangi said...

fhewitttt~~ =)
teruskan berblogging :)

Ima Salsuzaima said...

hahaha..ada2 je..full answer tu..hehe

missNick said...

yesssss biar pun jarang update tp at least berkualiti....love your blog...sempoi + santai :)

Riena Haiqal said...

Terbaikkkk ar Fatin... memang best sangat2 walaupun jarang update blog tapi sekali dah update memang tak jemu nak baca berulang kali.. yeheeeeeeee....

anisfarhani said...

anis suka blog nie walaupun jarang update :)

hidayah said...

Enti yang sangat ossem. keep it up okay kak F.L :]

Budak Shomell said...

dlu wany mcm xske je kt FL but now wany rasa FL mmg ohsom!haha
love the way you are..aja aja fighting! ^_^

Shawl's@ayucinta said...

FL ohsemm gilaaa...:)

FizaMustafa said...

kalau dah femes dlm blogging, jarang update pon orang nak tahu jgk entri baru :)

nasha sanza said...

saya sayang kak fatin =)..tu je nak bagitahu...hehehe..

farah hanan said...

yeah mmg ohsem! keep writing! ;)

profmie said...

Fuh..pnjg b'jela bace ttg Fatin Liyana tp ape2x pun sy dh kenal awk..dan dh jd rakan follow dlm bloq ni..Good Luck k..

Anonymous said...

awk nie cntk tp....slh menggunakan kecantkn yg ada...maaf..menegur..

Sarah Jafar said...

just a couple day I didn't online,
i already missed your entries.. dem!

eykameow said...

HAHAHAH lu memang oooohsem lah fatin!! Babe, teringin nk tgok muka kau kat paper tuuuuuu wuwuuwu. Btw, klau nak amek ko jadi model muslimah berapa ye bayaran? huehue

EyRraa HamDan said...

byk sgt entrys mnrik dlm blog FL ni.. sbb 2 rmai yg suka baca..
:)

Anonymous said...

teringin sgt nak jd mcm fl

Anonymous said...

you 9gagger fan jugak kan...ha3....

faten syahira said...

sebab kak FL sangat pandai manage masa,jarang nak jumpa student medic kaki bloger nie ,that why i love ur blog,don' woory kak pasti ramai yang sokong akak :)

faten syahira said...

sebab kak FL sangat pandai manage masa,jarang nak jumpa student medic kaki bloger nie ,that why i love ur blog,don' woory kak pasti ramai yang sokong akak :)

cik tyka said...

akak fatin idola saye. yey ! hik

cik tyka said...

akak fatin idola saye. yey ! hik

Pamie said...

yes,you're seriously ohsem! :D

Aku Anak Labuan

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

sbb kene baca ialah : blogger negeri sembilan yang berjaya ( bangga jadi org noghori )

#word nesmilan ..GEBANG..hehe

wanblur - Shazwan Azizan said...

cik Ohsem, pastikan Ohsem juga short case:)

Ummi Najlaa said...

haha . ohsem. maybe lps ni cite lah ur life as a 3rd yr at ukm. berminat nak tahu :)

nazim4real said...

Assalamualaikum… NM pn x knal FL sblum ni smpailah nama dia tsenarai dlm top 10 google…

"Siapa Fatin Liyana?" adalah keywords yg NM gne utk cri blog & fanpage FB FL… & keywords tu jg yg drive byak trafic to blog NM yang ntahapa-apantah, dgn kata lain blog NM yg buruk lg hina… :p

Terima Kasih, FL… Smga u sukses se-suksesnya dlm pa jg yg u buat d masa akn dtg… & mjadi model muslimah yg mberi manfaat serta mnjadi cth yg baik kpda muslimah lain d luar sana… ^^v

cik wanie Lovela (CWL) said...

suka cara kak aten bawa diri ..muahehehe

Anonymous said...

Assalammualikum...hai fatin, i'm just normal girl from perak. Nak tanya something, awak ada berkaitan dengan kerabat diraja perak x?? please contact my email scollection123@yahoo.com

Anonymous said...

Pendaftaran Streamyx dan Unifi..pendaftaran PERCUMA..sms dan kol ke nombor saya 0175246910..Ahmad..agent TmPoint Seremban2

ai shah zawani said...

kak fatin, aisha new blogger. muka kak fatin ayu. tapi bace ayat kau aku. seyies rawrkk. hee

Zharif Azis said...

blog yang jarang updated tulah yang selalu org selalu bukak . sebab depa dok tertunggu-tunggu nak baca new entri . so dorang akan kerap bukak blog tu untuk cek sama ada dah updated new entri ke belom . BTW , blog honeykoyuki memang best <3 ohsem . ayat comel

FaRah ANa said...

ohsem...!!!!!

nabByla said...

mmg comel pun ! hewhew ! :)

bila free jemputla sggh blog kite. :D

jiransebelah said...

NICE ^^

wan said...

da kenaLL yeayyyy

monster_buncit said...

I have to admit you're dangg awesome! :)

Anonymous said...

U so sweet my dear...so sweet...

bungaraya said...

Assalam Fatin,

Akak baru aja buat blog tapi tak tau macam mana nak link to all the people so they can read my blog. This is my blog

http://nortk.blogspot.com/2012/03/tears-of-joy.html

kalau sudi baca and comment ok

Fid"s said...

ok..
nice
kelakaw dan terhibur diri saya membaca entry yang dapat 100% markah tatabahasa ni..
nice

Pink Lavender said...

baru tahu sape fatin liyana..
bakal seorang doktor yer..
bagus..jadi doc baik2 okehhh..
rawat pesakit dgn ikhlas yerr

HeLmey saje... said...

teringin gak nak jd cam fatin liyana..tapi x berapa pandai dalam mengedit blogger ,huhu..(T.T)"

Masya said...

saya baru jer baca pasal fatin dekat majalah harmoni keluaran 1 may -15 may 2012, kebetulan semalam bukak tv9 pun ade fatin.... comel sangat awakkan..

Nurulizzuwana Shamsuri said...

cute la adik..akk tgk adik smlm kt Metro Ahad..ni br jengah2 blog adik..akk pun blog bese2 je..ehehe..happy blogging~

mohamad alif kamaruddin said...

U xckp pn ng i y u ney bkal dktor an?nnty blh ar u rwat i...hahha..joke je...

mohamad alif kamaruddin said...

Huhu..l

SITI NUR LIYANA MUSTAFA said...

nice entry sis..keep it up ;)

eyda said...

I found out bout your blog after nonton nasi lemak kopi O kat tv9 baru2 ni.. Pastu terus google and follow and siap letak link to your blog at my own blog so that senang nk follow... Gituh...yo mmg ohsem lah dek..

ayim said...

posting mana sekarang? :)

5zones said...

Assalamualaikum, mohon pihak anda respon kerana Account Tagged yg bernama Julia sedang mengaibkan anda secara berterusan.. Harap anda dpt bertindak dgn sewajarnya..TQ

Anonymous said...

Tagged : Julia mohon bertindak..

Alynn Nyzaa said...

akk sgt comel..sy baru knl akk tahun ni..huhu..tu pn sbb kwn2 blogger dok bising2 ckp pasal akk..lps jumpa je blog akk, trus jatuh hati....dgn blog akk :)
how I wish to be ur sistersss :")

EjaSyg said...

suka sgt dgn blog ni.. teruskan menulis ye! :)

LayanFM said...

Asslamualaikum
saya Dari Layan FM. Macam ner erk nk contact fatin liayana nie email padada sy di admin@layannetwork.com tq

cik chenta eyka said...

i like dis blog,,,bez sgt..entry y mnrik,,, :)

aziekz said...

sokong...undi klu FL..masuk pertandingan ikon model MJLH NUR??:-)

Sabarulive Basir said...

memang hebat lah fatin liyana nie.. kagum saya baca isi siapa fatin liyana...

Aunty Nusrat said...

assalamualaikum,

blogwalking and free time reading here for inspiration. with love n support from auntynusrat.blogspot.com.

Pakcik Ultroman said...

Nice to read.. all the best :)

Syah Ieyda said...

So, now i know who is Fatin Liyana.. :)

Syah Ieyda said...

Now i know who is Fatin Liyana... :)

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 321   Newer› Newest»