Monday, May 11, 2015

PRE-ORDER PREMIUM JUBAA

Assalamualaikum

Ya Allah boleh tahan meletop juga ek korang beli Premium Jubaa. Tak sangka la 7 hari je dah sold out. Siap ada yang nak repeat order untuk family member! Baiknya hati you olls hehe. Itulah masalahnya. Kami punya style, once dah sold out, dah takmo restock dah. Nak menjaga eksklusiviti gitu! 

Tapi dek kerana rayuan #sheejabers yang terkilan sebab tak dapat beli Premium Jubaa....maka kami lembut hati dan decided nak buat PRE-ORDER. So mana-mana kakak-kakak yang tak dapat beli tu jangan sedih-sedih tau, order sekarang inshaallah lagi 2 minggu siap :)


FATIN LIYANA SIGNATURE : PREMIUM JUBAA OPEN FOR PRE-ORDER

REFER CATALOGUE HERE FOR SIZE & COLOR


HOW TO PURCHASE :
1. WhatsApp/ SMS/PM VIA FACEBOOK your details (full name, address, hp number, color and size) 

2. Book your dress with only RM 75. To add another RM 72 (inclusive RM 8 for postage) once your Premium Jubaa is ready
SHEEJAB WHATSAPP NO : 014-7249590
SHEEJAB FACEBOOK : SHEEJAB
Your purchase will be ready approximately 7-14 days after your booking confirmation.

PRE ORDER : 11 MAY 2015 - 13 MAY 2015. 
NO FURTHER BOOKING WILL BE ENTERTAINED AFTER 13 MAY 2015.


Siapa dah beli Basic Series? Best kan? Kami mendapat banyak positive remarks daripada pengguna SHEEJAB. Good news is kami dah restock Basic Series di RUMODA. Korang boleh dapatkan FL SIGNATURE BASIC SERIES di SHEEJAB RUMODA from now on! Kalau nak order online pon boleh :)


RUMODA, 
NO 3 JALAN RIONG BANGSAR.


Thank you for reading this entry !

15 comments:

Yaya MiaCara said...

lawa nyaaaaa

yayamiacara said...

lawanyaaa

nayfatimah rasyid said...

tengah fikir nak color ape

emm said...

Atin! buat skirt pulak please :)

and best of luck for your wedding preparation. semoga semuanya dipermudahkan.

Liyana said...

uih tekezut mak tengok patung muka hitam tu agaga :B

Siti Hajar said...

Lama sangat tak drop by blog FL. Rupanya dah ada line baju sendiri. Tahniah. Moga terus mencapai kejayaan dan menjadi role model pada ummah :)

sis_m4zs said...

cantikkkk

Obat Herbal Dispepsia said...

Semoga laris :)

onexox said...

Wow lawanye design jubah ni...

amiza natrah said...

cantik

mai said...

cantiknya jubah ni :)

Mahani Ab. Wahab said...

lawanya..:)

Mrs Yatie said...

boleh order dan pakai di pagi hari raya :)

Gee Kuruskan Badan said...

Jubah ni pun cantik-cantik...Boleh beli kat mana ya?

Ariff Ismail said...

haisshh..tiap2 bulan mesti nk tgk u punya blog :D