Friday, May 22, 2015

LYLAA INSTANT SHAWL BY SHEEJAB

Assalamualaikum

Dengar cita gaji dah masuk? Jadi lajulah kakpaten menaip entry ini agar kakak-kakak dan adik-adik semua tidak ketinggalan untuk bersama-sama bershopping meriah di Sheejab sebelum koleksi kami sold out. Sajelah nak bagitau yang Sheejab dah release shawl baru. Namanya Lylaa.

Semanis namanya (ahaks!),  Lylaa adalah instant shawl yang dijahit dari material chiffon dan opal. Trend sekarang kan memang sesikit instant shawl (ahaks!). Bukan apa, senang dan tak renyah pakai instant shawl ni. Ko letaklah cecemana pon, cantik jugak jadinya!

Lylaa diinspirasikan daripada koleksi shawl opal kami, Nadaa & Naylaa yang sangatlah digilai ramai. Lemme introduce you to our latest collection~~



LYLAA 
TYPE : INSTANT SHAWL
MATERIAL : CHIFFON & OPAL
OPACITY LEVEL : 3 
(SUGGEST TO DON INNER NECK FOR GREATER COVERAGE)
COLOR : 7
PRICE : RM 45

TUTORIAL PROVIDED!


Boleh padankan dengan FL Signature : Premium Jubaa!





Selalu tak rasa tension sebab bila tengok model pakai je....cantik. Tapi bila kita pakai...macam jembalang. Dok mengagau cari Youtube camna nak pakai tudung. Sampai ibu pon naik heran, apa dia kau pakai tudung pon nak tengok Youtube. Kau sarung jele kat kepala. Haa dont worry, Sheejab provides 2 tutorial untuk kakak-kakak semua. Satu untuk formal wear, satu lagi untuk casual wear. Kalau korang nak macam Adiela pakai masa photoshoot ni, korang boleh follow tutorial no 2.


 TUTORIAL



Ini kakak manyak degil. Tak ikot tutorial. Dia main selempang ikut suka hihi

BUY LYLAA NOW!!
RM 45 ONLY


Whatsapp to order : 014-7249590
Instagram : Sheejab 
LYLAA IS ALSO AVAILABLE AT RUMODA,BANGSAR

19 comments:

Afidah Azmi said...

Ya Allah tantik sgt...tapi belum gaji lagi.kita keje swasta...hujung bulan baru masyuk...huhuhu..harap ada lagi stok hujung bulan ni..

anys nadhilah said...

rasa macam nak beli lah untuk raya . tapi base hitam je ke yang ada ,.. banyakkanlah kaler sikit kakpaten , nude colour kee.. hehehe . daebak !

ayu said...

cantik3!!

intandayani said...

Nak nak nak

Shaiful Zaidi said...

Salam ziarah

Shaiful Zaidi said...

Salam ziarah

nadzim bakri said...

cantik doooo

Nurul Syafiqa Jenn said...

Assalamualaikum

Cantiknya Adiela. First time jumpa kat matrix perak dulu, kawan roommate, dtg bilik tak pernah tak senyum, peramah :)

Amir said...

aiseh..tak tau nak komen apa. bab-bab tudung dan segala nama spesisnya pakcik tak reti :)

4u2know said...

cantik tapi jarang la :)) mgkin bole diperbaiki lagi dgn material heavy chiffon/moss crepe/lycra

apdm1 said...

wah..

cantik sungguh model tu kannn..

mesti ramai gadis berminat nak beli tudung ni. :)

anyss said...

assalamualaikum,
cantik. kalau mudah pakai...boleh jugak try utk raya kan

Anonymous said...

Dr patin.. slalu tgk kt wad surgeri 2.. tp mlu nk tgur...

Anonymous said...

I'm really perplexed with u Gen-Y doctors...

Nowadays U'olls are really free and serious to do all these bizzy things..

Does it effect your level of commitment being a doctor?

hardee786

mohd roslan said...

Hallo

Gee Kuruskan Badan said...

Design yang cantik dan menarik..teringin nak dapat satu..

liesa alieya Sufiah said...

Assalamualaikum doctor.good.lawat la blog saya

Nur Idarlianty said...

cantik. =)

Hajar Aswad Misran said...

Cantikssss❤