Saturday, February 28, 2015

Sheejab Boutique x Diagnosis2

Assalamualaikum

Yay lepas habis oncall berlari untuk set up Sheejab Boutique di Rumoda Bangsar. Nasib baik sharepartner aku Kinah dah datang awal :)

Letih jugak eh nak menggosok jubah/shawl guna steam iron. Baran jugak aku dibuatnya. Habis tenaga semua orang kinah kerah. Dimas kena pasang tag, AF tolong sangkut shawl (comel ngat)..Nasib baik adik adik kinah datang membawa sinar harapan. Kalau tak dah lama patah riuk rak rak display tersebut aku kerjakan hahahahha

Inilah hasilnya.....Sheejab Boutique! Datang tau and shopping sini


Inshaallah harini AF kata nak bawak sikit Diagnosis2 ke boutique. So siapa yang frust sebab tak dapat beli buku kitorang boleh datang ke Sheejab untuk beli yay! Harga rm30 termasuk tandatangan yang amat berharga dan kasih sayang tiada penghujung. Bonus : Tiada GST dikenakan.

Limited time only!! Jumpa di sana kejap lagi :)

41 comments:

  1. Hoyyyeahh. sy da beli diagnosis2. dr beni dtg jakarta itu hari.

    ReplyDelete
  2. Pergi kedai buku selalu singgah tanya Diagnosis2.. Diorg cakap stock tak datang lagi la...stock habis la.. frust betul.. cant wait to read that book..Pape pun tahniah ada boutique..bukan senang tu nak berbusiness..

    ReplyDelete
  3. Kita selalu nampak kakpaten & tunang akak together-gether. Dah banyak kali bertembung. Kemarin kat hospital, lepas tuh kat restoran, lepas tuh kat restoran lagi, eh sekarang kat bangsar? Sweet korang selalu bersama kemana-mana. Kita pun ada jodoh dg kakpaten, sebab selalu bertembung. Tak berani nak tegur.

    ReplyDelete
  4. wah tahniah kak fatin skrg ni dah ada butik sendiri..bestnye klu dpt pegi, huhu tepisah dgn laut cina selatan kut..hihi

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnya Kak Fatin ada butik sendiri!

    ReplyDelete
  6. Tahniah dah ade butik sendiri.. AF pun dah ade restoren sendiri kat kelana haya.. chill lah korang, dua2 jadi usahawan.. tahniah!tahniah!

    ReplyDelete
  7. Tahniah dah ade butik sendiri.. AF pun dah ade restoren sendiri kat kelana haya.. chill lah korang, dua2 jadi usahawan.. tahniah!tahniah!

    ReplyDelete
  8. Kak paten! Cantiknya kak! Semoga berjaya!

    Jeans kak dah ketat, dah gemok balik ker? Excited dah nak kahwin lah tuh. So happy!

    ReplyDelete
  9. Salaam Fatin,

    Im Nazirah, One of the lucky person who managed to grab one of the sought-after book, Diagnosis". And Alhmdulillah, dpt jugak signature author =D.

    Sy sudah baca DIagnosis, hence i look for the sequel. Sebuah karya yg fresh, a must read i have to say. Menegur dlm santai, tp boleh kita yg membaca muhasabah sendiri.

    Selamat maju jaya dik Fatin, and teruskan usaha mengajak manusia ke arah kebaikan dengan penulisan.

    ReplyDelete
  10. Nice to meet you kak paten on Rumoda grand opening yesterday! Jemput ke blog saya untuk entri meet & greet dgn AF & FL hehe -> http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com/2015/02/meet-greet-penulis-diagnosis2-dr-anwar.html

    ReplyDelete
  11. Salam....... nk Diagnosis2...pos bleh dak, nk sign dik fatin...

    ReplyDelete
  12. Salam.......... nk Diagnosis2, pos bleh dak, nk p jauh kot........... hehe..... nk sign dik fatin

    ReplyDelete
  13. saya masih tak habis baca diagnosis 1. hehe

    ReplyDelete
  14. Dr. FL Boleh tak design kan satu tudung khas utk dr muslima? I've been thinking, xde ke tudung yg boleh pakai stethoscope dari luar je.. Haish susah betul kalau dr muslimah nak selit steth kat telinga bawanh tudung. Haha pernah x rasa mcm tu? Hehe just an idea. :')

    ReplyDelete
  15. hihihikhik

    comel je bonus tiada gst dikenakan

    ReplyDelete
  16. Fuyoo.. Kak fatin dha buka bisnes sendiri.. Tahniah.. Moga semuanya berjalan lancar.. Saya rase nak buka bisnes juga.. Ermm.. Restaurant.. Tpi masih budak sekolah lagi lhaa.. InsyaAllah lepas belajar nanti saya buka bisnes.. Okay, anda semua boleh singgah blog saya http://akbarsempoii.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. tahniah...semoga sukses selalu

    ReplyDelete
  18. salam...fatin...good luck yaaa :)... sy follower ke 57171

    http://mamanau89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. suka tgk FL pkai jeans, tudung syria n tgn buat peace..u so u...

    ReplyDelete
  20. comelnya awak ni xtau nak kata apa lagi sebab mmg cute anggat

    ReplyDelete
  21. apa itu sheejab? tak pernah dengar pun? i don't understand anything 0_0

    ReplyDelete
  22. okeh.

    cantek. takde GST. yehh!

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum kak Fatin :) nak tanya, kat bookstore mana yang boleh saya dapatkan buku diagnosis dan diagnosis 2 ye? dah lama cariiii :( please help! thank you :)

    ReplyDelete
  24. kite pun jumpe akak dekat RUMODA Bangsar tempoh hari. =))
    http://terbangdisyurga.blogspot.com/2015/03/blogger-fatin-liyana-vs-gbm.html

    ReplyDelete
  25. congratulations sb berjaya buka butik.. insya allah kalau ada masa sy jengah2 butik fatin :-)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  26. shopping best ni.. cantik cantik! :)

    ReplyDelete
  27. Do they have ENglish version of the book?

    ReplyDelete
  28. just curious,,, nape nama dia sheejab,, hee

    ReplyDelete
  29. tahniah sis! smoga trus success!!

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...