Saturday, February 28, 2015

Sheejab Boutique x Diagnosis2

Assalamualaikum

Yay lepas habis oncall berlari untuk set up Sheejab Boutique di Rumoda Bangsar. Nasib baik sharepartner aku Kinah dah datang awal :)

Letih jugak eh nak menggosok jubah/shawl guna steam iron. Baran jugak aku dibuatnya. Habis tenaga semua orang kinah kerah. Dimas kena pasang tag, AF tolong sangkut shawl (comel ngat)..Nasib baik adik adik kinah datang membawa sinar harapan. Kalau tak dah lama patah riuk rak rak display tersebut aku kerjakan hahahahha

Inilah hasilnya.....Sheejab Boutique! Datang tau and shopping sini


Inshaallah harini AF kata nak bawak sikit Diagnosis2 ke boutique. So siapa yang frust sebab tak dapat beli buku kitorang boleh datang ke Sheejab untuk beli yay! Harga rm30 termasuk tandatangan yang amat berharga dan kasih sayang tiada penghujung. Bonus : Tiada GST dikenakan.

Limited time only!! Jumpa di sana kejap lagi :)

41 comments:

Azney Shamsuddin said...

Tahniah !! eh insyaAllah datang :)

Wan Norshafika said...

Hoyyyeahh. sy da beli diagnosis2. dr beni dtg jakarta itu hari.

Ain Syahirah said...

Terbaik Fatin Liyanaaa!!!!

anys nadhilah said...

Yeayy.. Tp xleh p..

Hana ARrose said...

kak fatin kelihatan comel :-)

Nelly Sapri said...

Pergi kedai buku selalu singgah tanya Diagnosis2.. Diorg cakap stock tak datang lagi la...stock habis la.. frust betul.. cant wait to read that book..Pape pun tahniah ada boutique..bukan senang tu nak berbusiness..

Anonymous said...

Kita selalu nampak kakpaten & tunang akak together-gether. Dah banyak kali bertembung. Kemarin kat hospital, lepas tuh kat restoran, lepas tuh kat restoran lagi, eh sekarang kat bangsar? Sweet korang selalu bersama kemana-mana. Kita pun ada jodoh dg kakpaten, sebab selalu bertembung. Tak berani nak tegur.

Murni Mohd Yusof said...

wah tahniah kak fatin skrg ni dah ada butik sendiri..bestnye klu dpt pegi, huhu tepisah dgn laut cina selatan kut..hihi

Mrs Yatie said...

Tahniah dear ;)

hi dear ;)
datang nak
jemput join iPhone 5S Giveaway ni :) jom!

Adek Syazwanie said...

Ganbatte, Dr Fatin!!

Nurul Ardilla Noorezan said...

Wahhh bestnya Kak Fatin ada butik sendiri!

qisya khadeeja said...

Bestnya ada butik sndiri..😍😃

upload image said...

takde gst tu terbaikk :)

dorsett pink said...

Tahniah dah ade butik sendiri.. AF pun dah ade restoren sendiri kat kelana haya.. chill lah korang, dua2 jadi usahawan.. tahniah!tahniah!

dorsett pink said...

Tahniah dah ade butik sendiri.. AF pun dah ade restoren sendiri kat kelana haya.. chill lah korang, dua2 jadi usahawan.. tahniah!tahniah!

Marialisya said...

Kak paten! Cantiknya kak! Semoga berjaya!

Jeans kak dah ketat, dah gemok balik ker? Excited dah nak kahwin lah tuh. So happy!

Anonymous said...

Salaam Fatin,

Im Nazirah, One of the lucky person who managed to grab one of the sought-after book, Diagnosis". And Alhmdulillah, dpt jugak signature author =D.

Sy sudah baca DIagnosis, hence i look for the sequel. Sebuah karya yg fresh, a must read i have to say. Menegur dlm santai, tp boleh kita yg membaca muhasabah sendiri.

Selamat maju jaya dik Fatin, and teruskan usaha mengajak manusia ke arah kebaikan dengan penulisan.

Nurfatin Atikah said...

Nice to meet you kak paten on Rumoda grand opening yesterday! Jemput ke blog saya untuk entri meet & greet dgn AF & FL hehe -> http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com/2015/02/meet-greet-penulis-diagnosis2-dr-anwar.html

nayfatimah rasyid said...

tahniah ;) sweet jew

Ummi shakirah Ahmad said...

Salam....... nk Diagnosis2...pos bleh dak, nk sign dik fatin...

Ummi shakirah Ahmad said...

Salam.......... nk Diagnosis2, pos bleh dak, nk p jauh kot........... hehe..... nk sign dik fatin

Hidayah Suhailee said...

tahniah!! :) smoga berjaya ..

Hanamiko Sakura said...

saya masih tak habis baca diagnosis 1. hehe

RNS said...

Dr. FL Boleh tak design kan satu tudung khas utk dr muslima? I've been thinking, xde ke tudung yg boleh pakai stethoscope dari luar je.. Haish susah betul kalau dr muslimah nak selit steth kat telinga bawanh tudung. Haha pernah x rasa mcm tu? Hehe just an idea. :')

Nurani SHAKLEE said...

hihihikhik

comel je bonus tiada gst dikenakan

Sempoi MC said...

Fuyoo.. Kak fatin dha buka bisnes sendiri.. Tahniah.. Moga semuanya berjalan lancar.. Saya rase nak buka bisnes juga.. Ermm.. Restaurant.. Tpi masih budak sekolah lagi lhaa.. InsyaAllah lepas belajar nanti saya buka bisnes.. Okay, anda semua boleh singgah blog saya http://akbarsempoii.blogspot.com

din said...

tahniah...semoga sukses selalu

Yana SSurianah said...

salam...fatin...good luck yaaa :)... sy follower ke 57171

http://mamanau89.blogspot.com/

kesh said...

suka tgk FL pkai jeans, tudung syria n tgn buat peace..u so u...

ComelComot said...

comelnya awak ni xtau nak kata apa lagi sebab mmg cute anggat

Anonymous said...

apa itu sheejab? tak pernah dengar pun? i don't understand anything 0_0

Rose Shentra said...

comelnye awk....sooo cute....

Rose Shentra said...

sy sokong awk

ohcikgu said...

okeh.

cantek. takde GST. yehh!

The Story of Kuuu. said...

Assalamualaikum kak Fatin :) nak tanya, kat bookstore mana yang boleh saya dapatkan buku diagnosis dan diagnosis 2 ye? dah lama cariiii :( please help! thank you :)

Gadis Berkaca Mata said...

kite pun jumpe akak dekat RUMODA Bangsar tempoh hari. =))
http://terbangdisyurga.blogspot.com/2015/03/blogger-fatin-liyana-vs-gbm.html

norsalihah shaleh said...

congratulations sb berjaya buka butik.. insya allah kalau ada masa sy jengah2 butik fatin :-)

zinziemeewah

Akak Vitamin said...

shopping best ni.. cantik cantik! :)

Anonymous said...

Do they have ENglish version of the book?

muja said...

just curious,,, nape nama dia sheejab,, hee

muliani said...

tahniah sis! smoga trus success!!