Monday, April 21, 2014

Farewell Dinner Medic UKM 0914

Assalamualaikum 

Entry kali ini adalah panjang dan banyak gambar. Diharap korang gembira teehee. Lagipun gambar semua adalah sangat cantik ya! Bukan main-main tahu kakpaten punya comeback, gambar semua stok-stok DSLR. Yalah, kata nak gegarkan arena blog dunia kekekeke.Terima kasih official photographer SHAGRASYIID kerana telah melakukan kerja yang sangat sempurna!

Well, untuk yang tak tahu, kakpaten sedang bercerita tentang Farewell Dinner tempoh hari. FYI, sehari setelah tamat Professional Exam, kami telah mengadakan Farewell Dinner untuk batch kitorang. Exam yang paling susah aku pernah hadapi adalah Pro-Exam. Nangis, muntah, insomnia, depression semua ada. Pro exam ini adalah penentu kepada nasib aku. Setelah 5/6 tahun belajar, pro exam akan menentukan samaada aku layak jadi doktor ke tak. Stress kan dengar? Doctor dan exam memang tak boleh dipisahkan. Be it verbal ke written. Semua benda nak di-examkan haha!

Anyway, farewell dinner ini telah dijalankan di Mewah Hall, Flamingo Hotel by The Lake, Jalan Ampang pada 12 April 2014. Pengarah dinner ini adalah AKU ya uolls. Ini adalah lebih depressing daripada pro-exam! Hahahahaha. Aku tak pernah minat nak organize benda-benda remeh macam ni. Buat serabut neuron aku je. Kalau nak tahu, aku memang tiada langsung bakat kepimpinan. Aku ni dilahirkan untuk jadi pengikut jewwww. Tak kose nak bagi-bagi arahan. Tapi nak buat macam mana, masa election tu, hampir satu hall undi aku..memang siot bebudak ni.. dorang memang nak tengok dunia ni terbalik agaknya!

Ha bayangkanlah..dengan nak exam kan, memang darah aku selalu je naik bila uruskan hall dinner ni. Cakap dengan orang hotel pon macam nak gado..asal tak dengar cakap je, aku naik hangin. Memang tak boleh jadi pemimpin ini pompuan...emosi melebihi segalanya hahaha.

Tapi alhamdulillah, aku dikurniakan kawan-kawan rapat yang willing to help. Aku punya exco semua kroni-kroni je. Housemate, geng studygroup, kengkawan ronggeng dengan bebudak posting aku. Senang nak suruh buat kerja. Buat kerja pulak secara underground. Kertas kerja takda, dana semua tak mintak. Tak kuasa aku nak merayu mintak dana. Baik aku merayu supaya lulus exam kat prof kekeke. Pastu meeting yang pertama adalah meeting yang terakhir. Ko mampu? 

Tapi yang paling banyak membantu aku adalah kakak angkat aku, kak liza. Husband dia adalah boss dekat MPAJ. So kak liza mintak tolong PA husband dia untuk carikan hotel untuk aku. Susah tau sebenarnya kerja contact2 hotel ni. Berbelas hotel aku dah call, bosanlah asek bincang benda yang sama. Lagipun kami on a really tight budget. Susah nak mintak itu ini, nak deal menu lagi. Memang serabut. Nasib baiklah kak liza tolong dealkan dengan hotel tu. Kiranya aku takbuat pape pon, semua MPAJ yang buatkan..aku datang lawat tapak je few weeks before the event hehe

Whatever it is, the farewell dinner was a success! The food was delish, siap ada excess lagi. Batch kami ada vegan so menu kitorang was International buffet. Sangat seimbang. Thats why everybody was happy! Then we had 2 photobooths, free polaroids, pretzels & custom made door gift. Sebenarnya idea ni aku tiru kat google, omputih punya wedding hehehe


Our hall. Cantikkan lighting. Photographer shagrasyiid (shag + taufik) datang awal, so dorang capture  hall dulu before arrival of the guests :)


Setiap guest akan dapat custom made gift (with their nickname on it), pretzels & polaroid film :) Lectures pulak dapat genie bottle + pretzels in a box


Buffet caddy ada 2 stations, 1 station boleh buat 2 lines, so takdela berebut. Selain tu, ada station dessert, station salads, station soup & bread and station hot drinks. Orang hotel kata, kalau nak makan puas, ambik buffet. Dome ni dishes dia sikit (bayar waiter je mahal). Tapi untuk buffet dia boleh bagi sampai berbelas-belas dishes pada harga yang sama.




KakLiza tolong belikan flower petals from supplier kat Subang. Lepas aku dah siap dress up & solat maghrib, cecepat aku mintak tolong geng study group pergi tabur rose petals kat keliling hall & meja. Pastu aku duduk diam-diam tunggu VIPs datang hehe.


Arrival of the VIPs. Merasalah berjalan atas red carpet mengiringi Dekan PPUKM, Prof Dato Dr Raymond Azman Ali, senior consultant neurologist. Selama ni dok tengok dari jauh je hehe.


Doa pembuka majlis dari sahabat se-posting Dr Syed. Tema malam tersebut adalah sangat meletops ok. Garden of memories : A Night To Celebrate Our Past, Present & Future. Aku adalah sangat tidak kreatif. Obviously bukan aku yang fikirkan tema ni. Aku mintak tolong Kakena (kakak ipar iolss) untuk fikirkan tema. Pon bolehhhh libatkan ahli keluarga hahaha maceh kakena!


Our crowds for the night!


For opening act, weolls ada magician ok! Best gila show Ameerul Hazeeq ni! Semua orang mesmerized dengan show dia. Tak sia-sia aku mengagau cari magician kat instagram. Please contact him if you need a magician =) Habis show dah kenapa ramai yang nak tangkap gambar dengan Hazeeq. Mementang kacak ya...haha..


Bagilah peluang cik pengarah berucap kekeke. Sebenarnya aku dah buat script tau (atas bantuan assistant aku, Intan Sab). Memula lancar la speech aku. Pastu aku poyo, pergi tokok tambah ayat. Then tak jumpa aku stop kat mana, I iz cemas! Mata berpinar-pinar. Omjeeee aku dah tak jumpa last word aku apa. Kabur je semua. Ha apa lagi... aku pon merepek cakap benda merapu-rapu hahahaha...aku dah lupa apa aku cakap atas stage tu..ngeng betol


Sufian, Tety & Daniel! Thanks kerana sudi buat performance dengan sepenuh hati :) Sedap gila suara dorang!

Masa ni tengah tunjuk slideshow gambar baby & gambar sekarang. Kengkonon before and after. Suka betoi dorang gelakkan kengkawan memasing. Sampai berdiri-diri lah nak gelakkan :)


Aku pon nak gelakkan jugak hehe..dah kenapa tangan macam kipas semasa tepuk =')


The first photobooth is from projectd1011 (instagram : @projectd1011). Ini untuk polaroid :) Memang sengaja asingkan photobooth untuk polaroids dengan main photobooth supaya tak berebut. Theme dia garden! Please contact them if you need their service!


Our second photobooth is from MinazBridal (instagram: @minazboutique). Photobooth ini pulak memang aku request for larger scale supaya reramai boleh fit in. Berebut hah nak tangkap gambar kat sini, nasib baik tiada adegan tarik menarik shawl. Theme dia pon pastel garden! Please contact them if you need their service!


Gembira tengok kawan-kawan gembira hehe..


Ini study group aku. Geng surau sebab study group kat surau hehe..Susah senang bersama kata orang. Belajar sama-sama, solat sama-sama, makan sama-sama! Study dari pagi jejak tengah malam selama 2 minggu berturut-turut tanpa cuti walau seharipon. Tak sangka aku ada kekuatan macam tu :') Sebenarnya tak pernah rapat dengan gegirl ni, tapi last-last minute Allah temukan aku dengan dorang. Tetiba aku dengan tak malunya request untuk masuk study group dorang. Dorang sangat pandai, banyak sangat ilmu yang aku dapat dari dorang. Alhamdulillah ya Allah kerana temukan aku dengan mereka. Aih rindula pulak..


Orang yang paling aku berterimakasih adalah Bell, Pengarah MUASRM (tudung hijau) sebab program dia donate RM2500 pada dinner aku! Hahaha walaupun aku tak pernah mintak sesen pon kat dia. Maceh Bell, that was very thoughtful of you!

My beautiful exco (Tak semua ada dalam gambar). Susah senang bersama, thank you korang kerana sama-sama menjayakan majlis kita, thank you diatas kesudian membantu insan yang lemah (ehem), thank you for the memories!! Tanpa dorang ni, dah lama aku lari masuk hutan sebab stress sangat hehe.

Thank you Intan Sabrina, Aimi Syairah, Zahir, Nurakmal Shafi, Fadzreen Faezah, Shafiqah Abdullah, Naseha Omar, NurIzzaty, Qazreen, Shawal, Nik Zatil Hanan, Athirah Nazree dan Imran. Gonna miss you guys..

Itulah cerita Farewell dinner kakpaten hihi. Definitely a once in a lifetime experience for me :) At least lepas ni dah tau macam mana nak organize formal event. FL boleh!


Thank you for reading this entry !

108 comments:

SangRatu said...

bestnye tgk...harap2 event final year pharmacy kiteorg plak grand cm tuh hee

Zharif Azis said...

wow grand nya dinner >__< nie lagi tension utk buat nie.

sy pon pernah jdi pengarah program dinner mcm nie, mmg tension >__<

lagi tension bila fikir pasal report utk claim duit hepa n fakulti bagai.. dah lah pinjam duit persatuan sbg modal pendahuluan.. perghhh mmg stress, dinner bulan 12 tahun lepas tp sampai sekarang xdengar berita apa2 pasal duit tu..

btw congrats Dr. FL =D

Anonymous said...

eh akak ke pengarah...pttlah meletopss majlis... hehe.. anyway..gud luck wktu HO nnti... doakan kami adik2 yg msih berjuang nie.. Misi Jubah Merah 2016 ;)

Fatin Liyana Asri said...

inshaallah pharmacy punya lagi grand!
--------------------------------

ha tula..thats y i tak mintak dana from fac..sebabnya mmg tak reti procedure die..mengarut..banyak sangat benda kena sah haha..tapi sebenarnya what u did was right, sabarlah eh! nak harapkan duit org kena sabau sket hehe. thanks!
----------------------------------
goodluck adik junior :) all the best mjm2016!

HaFizaH aYu said...

Marbelesnya farewell ko atin..klu iolls tahu awal2 mntak nak join sekaki haha..papepon u gojes de vassss..ok lps ni dh blh jd event planner chayok2

Anonymous said...

kak patin bli ktne brooch flower besar cmtu tu.cntkla.hehe

Anonymous said...

salam.kak patin bli ktne brooch flower bsr cmtu.cntkla.hehe

Anonymous said...

seronokk bace entry dr fatin . hihihi
hope akak will be a good and muslimah doctor keep it up akak. u really inspired me :D

syiera said...

Hai kak fatin, akhirnyaa upload jugak entry bru. btw haziq tuh kawan sy, huhuu, x sngka kak fatin pnggil die wat show, memg bestlaa la magik die, huhu, tahniah kak fatin sebb jd pangarah dinner yg best :) cntik tema

Nadia Elena said...

Untunglah popular, senang deal dengan semua orang. Go FL go~! Btw, tema dinner tu mmg havoc sebab panjang gilos, credit to Kak Maghia teeheee... =D

Anonymous said...

Cantek kak faten.hope success dunia akhirat kak.kte pn lagi setahun final sem

TeTerBanG said...

assalamualaikum...hai dr fatin :D sy junior akak. tp, bkn ukm sna, tpi ukm sini-ukm bangi. hee~ btw, sy slah sorang ajk dinner. bab paling susah, nak cari dana. stress~ tringin nak buat gempak mcm dinner kak fatin buat, tapi mcm pyah ja ngan x dak support dr kwan2. hmm... btw, wish me luck to manage our dinner.

Siti Hajar said...

Cantik! Bestnya dinner kat flamingo. Very nice place :)

Fatin Liyana Asri said...

event planner mmg takle haha
------------------------------
flower brooch from arlene.my beli shwl tu 2 then dpaat free 1 broooch

--------------------------
thank you syg, inshaallah sama-sama perbaiki diri ok!

---------------------------

hehe kwn hazeeq ke, bestkan magic dia, sgt fun! thanks adik!

AUNI AFIFAH said...

best nye k.fatin...
such a great lady,ad mase tuk study and arrange programa lagi..(Y) thumbs up..

Izzati Sabri said...

Hai kak FL, sy berminat nak sambung belajar dlm medic n pharmacy, tp sy taktahu yg mna lebih baik. Blh tak sis share mcm mna medic punya study aa??

Nur Najihah said...

salam kak FL..patut la kak FL sakan cari photographer dgn magician kat ig..pengarah program rupanya..cute sgt theme dinner tu..and comel sgt kak FL! smoga kak FL mnjadi doktor yg sntiasa dpt berkhidmat utk masyarakat..you 're really inspired me..pray for me..I hope that I can be a pharmacist..good luck kakpaten! =)

Izzati Sabri said...
This comment has been removed by the author.
Hafiz Hafizol said...

FL rupanya pengarah . Patut ah grand gila dinner nie..


perfect!

Zhaf Fruity said...

wow Prof Dr Raymond Azman Ali sgt laaa humble, seen him once masa bagi talk kat kolej kteorg, lps neyh for my final pro exam dia pulak jadi external examiner utk kteorg :D.

Jia Rizaira said...

Pergh meletops2 majlis....yg penting makanan tu hebak dan macam lazat je..hehe

Tiha Azmi said...

bestnye kak...nangis jap dengan diri sendiri yg still takde hala tuju nk study apa lepas ni .. T.T

Solehah Shamsuddin said...

Kak, thanks sbb share link2 insta utk dptkn servis meletup begini. Mmg cantik event ni, yang penting semua hepi. Solehah suka dgn dressing akak jgk. Flower crown tu cantik :)

jeBateja said...

Taniah buat hang.....hebat tul majlis...

Khairul Bariah said...

yeay...paten boleh!

MimahAjil said...

tahniah doctor fatin..nnt houseman ktne?last year kerap jgk la akk visit ppukm sebab ank akk ade alergic.warded berhari2.tringin gak nk jumpe doctor cantik manis mcm adik ni

~ Cik Azz ~ said...

Seronok tengok bakal2 doktor ni.. Moga semua berjaya menggapai impian..

nor isneini mohd ayob said...

Tahniah FL..smoga sukses sbg doktor..:)

Aroma perfume said...

happy jew semua orang...

jom beli perfume secara online http://aromaperfume2u.com/

Lily Erliyani said...

Bestnya tengok gambar-gambar dinner fatin. mesti lepas ni rindu dengan kawan-kawan kan... gudluck lepas ni. Reality kerja memang berbeza dengan study. =)

Mek Onie said...

terbaik kak paten and the gang punya organize !!!

penyisir rambut said...

eh...ade Dr. Harlina Harlizah Siraj..... adore sgt dengan beliau... hope fatin pon dapat jadi mcm beliau...

Fha Hzh said...

Lepas ni dh bleh panggil Dr. Fatin. hehehe. :) all the best in ur future darling!

cahaya mata said...

alhamdulillah.. at last, mst sgt lega dan syukur kan? tahniah sis! BTW, tlg kim slm kat Qazreen.. lme xdgr kbr dy.. bestnye ad dinner.. pape pun, well done sis! mmg happening sgt dinner tu even tgk dr gambar.. Gudluck to all of u.. slmt berbakti! =)

Nurul Atiqah Ahmed said...

pergh.. salute!

all the best Dr. Fatin Liyana! :)

Aimi Farhana said...

wah.. makin cantik lah kak fatin :)

Anonymous said...

Hai Dr FL.. ;) Yang geng surau tu yg pakai baju ijau tudung ijau tu shafiqah ka??

Sue AK said...

Best!!

Congratulations Dr. FL...

Anonymous said...

ramai yang jadi doktor tapi hanya segelintir yang jadi doktor. semoga anda berjaya menjadi seorang doktor.

Haslinda Hassan Ali said...

lepas nie boleh buat locum kat klinik akak kerja...hihi

Anonymous said...

Tahniah dr FL. Btw kakak saya pun insyaAllah doctor to be jugak. Seronok tengok gambar2 akak :)

Nabihah Ahmad said...

woahh. grand gilos. ni yg terasa nk cpt besar.

Umie Artoqiemie said...

cam kenduri kawen plak hehe

Nurul Darliana said...

terbaiklah majlis dinner ..... suka tgok colour theme... salam perkenalan dari pelajar UKM bangi... :D

Anonymous said...

salam kak fatin...flower clown atas kepala tuh beli kat mana ea...n if u dont mind nk tnyer beli dress tuh kt mane...thanks...nk pakai untk dinner faculty jugak...theme garden jugak...btw...kak fatin sgt gojesss....

Anonymous said...

salam kak fatin...flower clown atas kepala tuh beli kat mana ea...n if u dont mind nk tnyer beli dress tuh kt mane...thanks...nk pakai untk dinner faculty jugak...theme garden jugak...btw...kak fatin sgt gojesss....

Ein Farah said...

Tahniah kak FL! You did it! Dapat brgelar doktor and at the same time jd pengarah program for the 1st time. Moga jadi contoh pd ank muda sekarang. Hehe.

Btw, smoga brjaya kak FL! :D

Mr. tHAiLiS said...

1) Congratulations Dr FL on both (organizing event & passing ur pro exam)

2) sufian tu satu kuliah ngan i time matrix dulu..lama da x nampak dia..

3) all the best utk zaman HO plak lps ni...

point2 bagai la plak..hihihi..always enjoy reading ur blog..=)

Fiza Ab. Rahman said...

Congrats Fatin & kawan-kawan. Welcome to the club. Tiba-tiba rasa rindu pulak zaman med school baca entri ni *sobs*. All the best for housemanship. Lepas ni fokus untuk master pulak :)

Nur Madihah said...

wah, meriahnya majlis ni. lawa dress dari minazboutique tu. <3

nor laila said...

as salam...singgah sini dan terus jadi pengikut blog Fatin Liyana yang ke 55694 orang....tegur-tegur di blog saya.....wahai doktor muda merangkap pemblog masyhur Msia.

ereenmrcn said...

Wahhh hebatnya kak. betul2 bagi inspirasi lah akak ni. sila kunjung blog kita. http://fablosasa66.blogspot.com/ tq^^

Anonymous said...

Tahniah ;)

Anim Daim said...

congrat FL ..patot lah majlis grand...ropenya FL pengarah

Anonymous said...

Bro..

Apsal nampak tembam nie..biasanya time-time exam nie badan akan susut giler..

anyway...posting kat mana nanti?

hardee786

Anonymous said...

lagi satu..spoil la pakai bunga kat kepala tu..:)

hardee786

Aimi Syairah said...

Hai..congrats on ur dinner..actually sy pon tgh organise dinner tp sy student UM..nk tnye.. ade x cntct number utk magician tu?? Sbb kiterorg pon tgh cr gk ni

missyzaraismail said...

woww tahniah dekpaten sebagai pengarah dinner..berjaye sgt2 dinner ni..meriah n pics sangat2 cantiks..mcm best je PPUKM..

Risiko Anemia Semasa Mengandung

mummy_icha said...

nvr failed to read your blog feeling amazed wt your humbleness despite u being pretty, witty and coming frm a wealthy family ;) wish u all d best in evthg

abang ensem said...

Alamak.. Melepas pulak gua nak sponsor event KakPaten

Ady Razali said...

Tahniah FL..memang ada gaya untuk buka bisnes event planning ni .. jgn sia-siakan pengalaman hehe

Anonymous said...

Alhamdulillah. Sy doakan fatin jadi Doktor yg di rahmati Allah selalu.
Cntik baju yg fatin pakai, boleh tahu beli di mana?

ilah said...

Wahh kak paten...best...mesti mcm ada kepuasan kan dan bangga dgn diri sendiri sebab lepas penat2 belajar then berjaya organise event yg bsr...then semua org suka...

Ok...keep update kak paten..all the best dr to be..:-D

ilah said...

Lupa nk tnya...kt mana beli hairband coz kitorg pun akn ada dinner jg n nk tempah..:-D

Anonymous said...

Nk contact no supplier petals boleh? Urgent! Tq :)

cindyrina said...

congratulation Dr Fatin!

Izzah Othman said...

wahhhh... cantiklah majlis ni!!!! >_<

Arianna Rose said...

salam kak fatin, akak sgt comel! moga Allah permudahkan segala urusan akak. Allah hurabbi wa rabbukum :)

Jom Bahagia said...

Bestnya dah nak graduate medical doktor ya. Rasa nak juga anak-anak jadi Doktor. Saya dulu kurang minat biologi, itu yang ambil engineering. Sekarang jadi pengajar jurutera di IPT sambil-sambil buat parttime bisnes online produk kesihatan. Pengalam kami kongsikan di http://jombahagia.blogspot.com/2014/04/bonus-bulan-keempat-bisnes-melebihi-sebulan-gaji-jurutera.html Selamat menempuh alam pekerjaan Fatin

yang baik Ishak said...

best sangat-sangat... hilang tension jap... walaupun dah entri dah berulang kali baca tapi tak jemu... then hari ni baru nak komen... skema betol :P

boni kacak said...

bestnya.. nampak granddan awesome.. pemilihan bunga rampai juga sesuai.. eh

Nurul Baidurah said...

wahh..best nyerrr...
btw..done follow awk..#55732

Ilyana AS said...

congrats for the beautiful event fatin. pas ni msti addicted nak handle event lg. trust me ;)

chummy cliche said...

boleh nak tahu, berap harga tempah hall ke buffet situ? okay x?

Alynn Azman said...

cantiknye hakaq paten ^_^ . bila lg mau trun melaka?? hakaq paten de sedara besar di melaka kan . mai la trun . tringin sgt nak jumpe hakaq paten >_< bila lah dpt bertemu =,=''

Sya Isya said...

lawalah baju cik pengarah. terserlah kemeriahannya. mesti akan menjadi ingatan dan kenang-kenangan.

Anis Najwa said...

kak fatin.. bju kak fatin beli mana ?? nicee :D jatuh cinta

Linda said...

Congratulation... meriah sungguh suasana majlis tuh.. nih mesti sbb organizer yg happening, so majlis pon happening!!
Btw jemput lawat blog sy yer:
http://pearlbeautymomma.blogspot.com/


Anonymous said...

kak fatin ! dress tu from mana? kak fatin tempah ke beli? please... lawa sangat

ZIERAH said...

cantiknya akak fatin. tahniah sebab berjaya organize formal event! keep it up:)

Annyss Aleeya said...

wahh. meriahnye majlis dinner kak Fatin. tahniah ye.

nurul husnina said...

kak fatin beli kat mana jubah dan shawl tu ? cantik sgt ! teringin nak pakai nanti diner ! heee

.::ilyanaAzami::. said...

salam...dress fatin cantikla..beli ktner ek??

Syafiqah Sharuddin said...

Kak fatin, macam mana nak contact magician tu. Nak jemput untuk event kami.

Syafiqah Sharuddin said...

Kak fatin, macam mana nak contact magician Ameerul Hazeeq ni.. Ingat nak jemput untuk event kami..

qlimax said...

Fatin, Cantik la blog ni. Pandai fatin buat. ;-)

qlimax said...

Fatin, Cantik la blog ni. Pandai fatin buat. ;-)

Anonymous said...

Weh..dah grad ni..

jangan tunggu lama lama..

bila nak kawin weh?

kalau takde calon, contact aku..hehhehehe


hardee786

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Memang superb hasil2 photoshoot!.
And Fatin.. u look so stunning with emerald green dress. Org cantik.. pakai apa pun cantik.

Miss-Fatyn said...

akak memang cantik.. apa rahsia? hehe.. done follow awak.. erm..

Anne Idris said...

hi nice to read your blog..
www.mommyanneshop.com

Amira is mira said...

cantknye baju FL! nak cantik mcm tu jugak..

Suraya Hafizi Jafar said...

fatin akak nak pinjam idea untuk tema malam ni ye.. akak kena organize malam graduasi untuk pelajar akak tamat latihan awal jun.. Tak dan nak fikir dah kena hantar proposal dekat bos akak dah.. hikhikhik..

En. Kacak said...

meriah

Dalilati Dayana said...

Akak guna camera apa? Cantik !

Ahmad Hisyam said...

cayalah singer yg u jemput fatin, sambil nyanyi sempat lg texting..hehe

Cik Naa. said...

Tety is singing! ahah, rindunya school life!

Nur Hidayah Yahaya said...

memandangkan saya sangatlah naif.. haha sangattt.. polaroid tu apa?

Anonymous said...

bestnye dinner korg...grand sangat...kan seronok klu pihak pnganjur KBH,UKM wat mcm nie...

BUTIK SAYANGKU said...

best of luck fatin dear,,may u be a kind and tough medical officer..
http://butiksayangku.blogspot.com

Hidayah Suhailee said...

wah!!! meriahnya! eeee comelnya FL

tenku butang said...

dalams etiap gambo.. mesti nak tengok muka comel FL punya.. cunn..

http://tengkubutang.blogspot.com/

Ismi Salbiah said...

salam kak fl. sy pun nak buat tema gardens jgk for our last dinner. tp sy xreti kira bajet semua tu. bole kak fl tunjuk ajar? :)

Anonymous said...

wahhh the dinner is so grant btw dress dngn shawl beli kat mana :) #plzreply

Noriza MiracleVitamins said...

Cantik2 dan hencem2 belaka bakal2 doktor ni

Akula said...

suka baca blog sis. Sis doctor kat mane ye. anyway nice knowing you hee..visit my blog

http://anakbonda.blogspot.com/

Anonymous said...

Salam ... nak tanya .... berapa yea cost buffet dinner satu kepala ? * Sy tgh survey sbb kena handle event dinner jugak ... ( aduushhh )

keen nikihsa said...

Mohin guna tema tu..sedap tema tu...pening dh pikir pasal tema