Thursday, May 19, 2011

New chapter, new beginning.

Assalamualaikum =)


Ada orang tanya, FL awak dah jadi doktor ke? Jawapannya adalah BELUM. Kalau sudah jadi doctor mungkin anda tidak akan berjumpa dengan manusia ini lagi sobs. Untuk menambahkan pengetahuan am korang, haruslah korang take note bahawa aku sedang menjalani clinical di HUKM Cheras

Sekarang ini aku dalam adaptation mode. Semua macam culture shock buat aku. Walaupun dulu aku duduk dekat Bandung je, tapi memang budaya dan cara hidup berbeza. Terutama pasal makanan, pembelajaran, peraturan Universiti, persahabatan, polis & peraturan. Kalau dulu dekat Bandung hobi aku adalah BBM sambil driving sambil mengunyah batagor, kini tidak lagi. Sekarang aku dah tak boleh mempraktikkan multi-tasking. Tiada istilah sambil berjalan kaki sambil check email. Lambat. Aku kena jalan dengan pantas. Sambil tak pakai seatbelt sambil bergossip. Nanti kena saman RM300 & mungkin akan terlepas simpang. Jauh nak Uturn. Pokoknya semua aktiviti ada pengkhususan. Cuma ada satu yang aku masih praktikkan. Sambil dengar lecture sambil tido.

Aku juga sedang dalam process mencuba jalanraya di sekitar KL. Sebagai orang Seremban yang tinggal di Bandung semasa process pematangan, aku akui yang aku loser bab jalan kat KL. Kalau jalan kat Bandung tu bukan main expert wa cakap lu. Kau tinggal mana? Sentul. Oh. Dalam hati nak menangis tanya diri sendiri kat mana Sentul? Setakat ni, aku dah tahu bagaimana mahu ke LowYat, Times Square, KLCC, Pavilion, Jalan TAR dari HUKM. Dekat je rupanya haha. *Facepalm* Dan mesti kena tahu tempat-tempat famous dulu supaya senang bertemu peminat LOL. Lepas ni aku harus berusaha dengan lebih keras untuk explore jalan dekat KL. Kehkeh orang somban masuk KL, what do you expect?

Kalau dekat Bandung, dresscode tak fussy. Kau bangun lambat, just grab apa yang ada belakang pintu dan chow. Tapi kau jangan buat hal kat Mesia, pakaian kena formal. Setiap malam sebelum tido aku akan gosok baju. Benda yang tak pernah terjadi di Bandung kot haha. Matrix card kena bawak sentiasa. Kat Bandung, tak pernah guna Matrix card. Perompak ke, pencacai ke, semua boleh masuk Universiti sesuka hati. Ikut kata orang Indonesia, tanah adalah hak milik Allah. ROTFLMAO.

Berikut adalah sedikit gambar(s). Aku duduk kolej anyway. Senang dan dekat tapi harus compete for merit. Wuwuwuwuw

Alahai dinding..

End-table lamp that lit up the room

 Worn out access card & room keys 

 My snug fleece blanket that keeps me warm at night 

Cats

 The window 

 My only source of entertainment

p/s : Masih dalam process nak adapt. Otak sangat lembab, body tak nak cooperate & sedang mencari pattern yang sesuai untuk study. Ya Allah, permudahkanlah urusanku =')


Thank you for reading this entry !

215 comments:

  1. mmg kene dok kolej ek? ko dok ngn ema sekali ke? kira skrg ko study lagi or practical?

    ReplyDelete
  2. fuyooo........
    alamak..jari ada luka laaa..
    heeeeeeeeee..
    akak tolong boleh..
    heeeee

    ReplyDelete
  3. FL kuat tido!!!!!!hahahahahaha...=P

    ReplyDelete
  4. cool ^^ lama2 biase la tu kott..

    ReplyDelete
  5. payung hello kitty. kite punye colour biru. : )

    ReplyDelete
  6. lg byk suasana baru lagi banyak pengalaman yg dpt. :)

    ReplyDelete
  7. nak pinjam teddy bear tu boleh?:P

    ReplyDelete
  8. cop..muke kat name tag nampak lain sket. hehe.. selamat maju jaya dalam bidang selok belok jalan di kl

    ReplyDelete
  9. FL semban area mane ek?? slamat berjaya adapt keadaan msia :)

    ReplyDelete
  10. gud luck FL...
    wah lps ni nak slalu singgah HUKM Cheras la..

    Entry Terkini:
    TOP 10 MALAYSIAN VLOGGERS & YOUTUBE CELEBRITIES!

    ReplyDelete
  11. insya Allah FL boleh survive. aja aja!

    *kita pun orang seremban. haha, jalan KL memaang sesat laa wa cakap sama lu*

    ReplyDelete
  12. yes!!saya owg petama komen kat entry akak kali ne!!ske!

    ReplyDelete
  13. tringin nak jumpe doktor FL to be ni dkt HUKM ! coz my sis keje ctu :) btw, gudluck doc fatin liyana ! all da best ^^

    ReplyDelete
  14. good luck FL! chaiyok2! :D pasni nak gi serang HUKM cheras laaa...hahaha :D

    ReplyDelete
  15. all the best ye sis! kat Bandung boley, sini mesti lagi boleh. tanah tumpah darahku la ktekan. HEHE.

    ReplyDelete
  16. kak fatin.
    semoga dipermudahkan segalanya :)
    guna kamera apa gambar-gambar ni kak fatin? jelas betul :)

    ReplyDelete
  17. good luck kak ! saya baru nak masuk matrik =)

    ReplyDelete
  18. goodluck FL! u can do it babeyh! :)

    ReplyDelete
  19. good luck :)
    note; FL sangat pengemas . ;)

    ReplyDelete
  20. pergh...padahaL jaLan kat bandung tuh punyeee Lah bersimpang2 and traffic sangatLaaaaaaa.......Lame2 nanty biase Lah tuh =)

    ReplyDelete
  21. mula2 je..lama2 biasa lah ;)

    ReplyDelete
  22. even org duk kl pun tak tau jalan kat kl. heheheh...
    good luck FL....

    ReplyDelete
  23. semoga berjaya sis ! :)

    ReplyDelete
  24. semoga berjaya study and dpt jd doktor yg terbaik !

    ReplyDelete
  25. gud luck FL

    g0d will bless u

    =)

    ReplyDelete
  26. same la loser gila jalan kat KL! haha

    goodluck ten! :)

    ReplyDelete
  27. oho..cik fatin kite skang kt hukm.dekat je dgn tempat kje cik pinky..kalau jenjalan times square ke,pavilion ker,bukit bintang ke,roger2la...kot la sesat ke kan.hehehofis cik pinky dekat sgt dgn area tu.jln kaki g times square pn blh..oh ye,hukm praktikal bhgn mane? lah leh terjumpe ke (eh,leh plk terjumpe.hehe)sbmak cik pinky selalu wt rawatan kt sana..dh 3kali wt kimo kt situ.penah gk cik pinky tido hukm tmn mak.nt awl june nt my mom ade operation..huu,sedih :(

    ReplyDelete
  28. tetibe sakit teros nak g HUKM..adoi3....saye sakit kaki...

    ReplyDelete
  29. rindu batagor..supir yang ajar..its a short form for bakso-tauhu-goreng! all about bandung!

    ReplyDelete
  30. wah wah, nanti dah boleh bedah2 orang.

    good luck FL !

    ReplyDelete
  31. COMEL-COMEL BARANG DUA..WAH!!COS EXPERT TUH..HEHE..ALL THE BEST..

    Jom Tengok :
    LELAKI AJAIB 2008!!

    ReplyDelete
  32. All the best FL..insy lama2 ok la tu..tp sure rindukan bandung kan..

    ReplyDelete
  33. Sweet gila, doktor minat hello kitty. Harta karun dalam basket tu pun sweet. Study hingga berjaya moga kalau dah konfem doktor nanti, boleh kasi diskaun utk blogger yg mendapatkan rawatan dari dr. FL.

    Jemputlah drop komen kat blog Sis. Boleh sis buat artikel yg FL baik hati sebab komen kat blog Sis..hehe..

    ReplyDelete
  34. gud luck n all the best Fatin..;)

    ReplyDelete
  35. jum jumpa... i terer jalan kl nih.. :p

    ReplyDelete
  36. goodluck FL :) wish you all the best!

    take a very goodcare.

    ReplyDelete
  37. Ouh..kak fatin dok KTDI ke?sy dok KTSN la pulak.bestnye kalau sy pun dok situ.kot2 dpt t'serempak ke..haha..papepun gud luck n chayok2...jom kumpul merit byk2...hehe

    ReplyDelete
  38. Hee goodluck sys FL!
    HUKM tu dekat je dgn rumah saye tauuu, hihi. ^^

    ReplyDelete
  39. nak jadi doktor cam akak aten gak ..tp subjek science belum dapat kuasai dengan baik lg ..

    ReplyDelete
  40. all the best FL..

    rupanya Fl org seremban..kek mano tu..hehehe

    nanti leh jadi MO kat Hospital Tuanku Jaafar,..mahu tak..ekeke

    ReplyDelete
  41. i just want to say... UKM is much3 better than UM...u patot bersyukur :)

    semoga diprmudahkan smuanya

    ReplyDelete
  42. good luck..insyaAllah,nanti lama2 ok tu. FL ni minat kaler merah gak ke?banyak barang kaler tu.. :)

    Jom baca niZiana Zain masih maintain dalam usia 43 tahun.

    Jom baca niNur Kasih The Movie..Penangan hebat 2011..

    ReplyDelete
  43. sesat di KL tu perkara bese FL..:p

    all the best kay...

    ReplyDelete
  44. mak aihh, banyak gila aksesori mandi..ehem-ehem, orang perempuan ~

    ReplyDelete
  45. all the best kak FL . lama-lama nanti biasa la :)

    ReplyDelete
  46. macam mana plak ngn rawatan braces?dulu pakai kt indon kan?sambung buat rawatan kat hukm ker?

    ReplyDelete
  47. alamak.
    kalau tau FL kt HUKM mmg saye mintak praktikal kat sane...
    hahah

    ReplyDelete
  48. ok, lepas kalau sakit nak pg HUKM jelah. untung2 dpt jumpe FL <3 <3 <3 weeeee~ *sengal*

    ReplyDelete
  49. good luck kak FL .
    u're really inspired me .
    pray for my success ;)

    tabahkan hati taw cz ad mcm2 jenis patient .
    mcm adik eyja kanser lymphoma .
    masa awl2 dulu sentuh sikit da teriak cm apa .

    ReplyDelete
  50. kak FL kat HUKUM skang? saya study kat institut perguruan ilmu khas.. dekat sgt la kita.. ada joging slalu kat tasik permaisuri?.. kut2 terjumpa..hehe

    ReplyDelete
  51. u boleh punya adapt dalam mase yg singkat hohoh... caya la atin! =)

    ReplyDelete
  52. dekat je ngan IPG teknik hehe..;)

    ReplyDelete
  53. Welcome to Kuala Lumpur kak Fatin! harap harap kite ketemu ya! :DD

    Gd luck in everythg that you do!

    ReplyDelete
  54. FL ! Comeinyeeeww barang2 tu semua =)

    ReplyDelete
  55. Semoga berjaya dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  56. pasneh bila jumpa FL selalu haha. sebab kita dekat je gan HUKM. depan HUKM ada KFC. aummmm xD

    ReplyDelete
  57. mmg susah nak adapt ngan tmpt2 baru an?? tke time gak la nway gud luck FL...

    ReplyDelete
  58. salam sis,
    kenal siti syifaa tukiman tak?
    act. dia buat medic kat bandung jugak. tapi tatau uni ape.
    n sekarang tengah buat clinical kat hukm jugak.

    ReplyDelete
  59. waa laptop apple.. suke suke. nanges nk beli xdpt T-T

    ReplyDelete
  60. hulamak aih , kalau saya , ada lagi 6-7 tahun nak grab gelaran doctor . aduh lama lagi kot .

    ReplyDelete
  61. suka barang2 akak.comel cam akak

    ReplyDelete
  62. FL dekat HUKM cheras????
    dekat giler lah ngan saya. Nanti ada masa free jom gi downtown. atau mkn2 kat situ. sy IPG Ilmu khas.

    kalau sudi dtglah melawat sy di sini :P

    ReplyDelete
  63. hahahaha.. suka cara FL story.. hehehhe... :) selamt blaja jalan KL k.. :)

    ReplyDelete
  64. hahahaha.. suka cara FL story.. hehehhe... :) selamt blaja jalan KL k.. :)

    ReplyDelete
  65. slm FL, dah start nk masuk era H.O ke? harap tabah n kuat..kebynkan H.O makan tido kt ward je, tu belum lagi kalau M.O yg garang2...tgk H.O kt cni muke stress sgt2..hrp FL tabah..cayok2!!!

    ReplyDelete
  66. salam..fatin liyana...sy ada nk tnya awak..kalaw sy xde basic pure sains boleh ke sy further study sains medic ye?dekat universiti di bandung 2 apa requirment die ye?...time kasih..hrp awak respon..=)

    ReplyDelete
  67. alamak.. matrix card ukm.. rindunyeeeeee... hihi.. gudluck FL n hepi adapting :))

    ReplyDelete
  68. pattern study?..yup2 betul..gud luk!

    ReplyDelete
  69. wan study dekat UKM.lepas ni nak g HUKM cheras lah.boleh jumpa fatin liyana. =)

    ReplyDelete
  70. HUKM smells weird, even for a hospital, even after berpuluh-puluh of visits. nevertheless, i treasure HUKM in my heart, ahahahhahahhahhaha, dulu2 buat tempat dating kot...skrg dah kawen, asek suruh isteri keje kat HUKM bila dah abes blaja.

    ReplyDelete
  71. eh payung hello kitty kita sama la! ekeke. good luck FL. :)

    ReplyDelete
  72. all the best! tak lama dah tu nk habes :)

    ReplyDelete
  73. cute nya la bha FL . hehehe sa suka ouh :)

    ReplyDelete
  74. balik menjadi anak mesia ^^

    ReplyDelete
  75. beli gps la..senang nak ronda2..xyah igt jalan...hehee

    ReplyDelete
  76. akak, comel la gmbar kat tag tuh .. hehe

    ReplyDelete
  77. Bilik ni kemas semata-mata nak amek gambar ke?
    Hehehe.
    Just kidding!
    Nice bed btw.

    :)

    ReplyDelete
  78. good luck sis FL ! nak ikot jejak sis lah . hihi ^^

    ReplyDelete
  79. assalamualaikum kak FL
    semoga berjaya. No pain no gain. hehe
    hopr ur ambition to become a doctor will become reality, wish u all the best xD

    ReplyDelete
  80. FL nie comeyy rupernyer!!hehe

    ReplyDelete
  81. Laptop baru~~~ hehehee tempat baru~~~~ semua baru :)

    Je,put ke segmen saya :)
    ”Nizam Ijam-Segmen Tempat Menarik di Kawasan Anda ”

    ReplyDelete
  82. wah..FL duk kat HUKM cheras rupanya..hehehe.. sy pun ada kat area cheras ni..area UCSI.. nanti boleh lepak sama! hehe jom dating! =P
    medan selera kat upstown cheras tu best tuk makan tgh hari,, =)

    ReplyDelete
  83. kat HUKM? wah leh la datang usha fel pasni.. muahahaha

    mood : stalker :)

    ReplyDelete
  84. FL stay sentul ke HUKM?

    Perghh x sangkut trafffikkk ke? -.-
    Kita kadang2 dr downtown cheras tu ke Pusat Bdr Damansara stresss gila!

    Hope FL cecepat dpt biasekan diri~
    N Good luck babe!

    ReplyDelete
  85. cik fatin...smlm saye telah bertembung sama kamu dekat kolej..tp nyaris2 tk pasan...nk tegur malu2..huhuu..next time kalo tegur jgn terkejut deh..hikss..

    ReplyDelete
  86. salam persahabatan..wah bizi juga nak jadi doktor ni ek??aku dulu nak masuk juga tapi fikir balik coz tinggi sgt..last2 jadi kuli kerajaan juga...berkhidmat untuk rakyat dan negara..hehehe..

    ReplyDelete
  87. benda baru dalam hidup oke what sekurang nyer tak boring duk rutin harian yg sme mula2 jer lama2 oke la nnt :)

    ReplyDelete
  88. like!

    http://adibdanial.blogspot.com/

    ReplyDelete
  89. good luck.. smoga dipermudahkan urusan ^_^

    ReplyDelete
  90. bilik doctor pompuan memng lagi kemas dr doctor lelaki..hihihi~

    ReplyDelete
  91. bape lama clinical kt hukm tu kak FL??ouh..gud luck(^_^)

    ReplyDelete
  92. waa...betulla akak jumpa kamu semlm masa naik kamsis utk bfast....nk tegur,kot tersalah org sbb kat luar,kecik pulak dak fatin ni...heheheh
    akak keje kt it department...so,slamat dtg ke hukm..heheheh..dan2 je kan :)
    kalo ade pape hal psl IT kt kamsis,ble je tny :D

    ReplyDelete
  93. FL comel... seronok le dah turun KL blk... Org KL nak gi Bandung lak

    ReplyDelete
  94. new life..new chapter....just the old funny you....

    ReplyDelete
  95. wow..semoga anda semakin bijak yer dr.. comel je dr ni..ari2 rs nk sakit.. hehe.. :P.. hope ley terserempak kt kl plak

    ReplyDelete
  96. Selamat datang Ke HUKM hehe,,bleh tegur2 ni kot2 terlanggar bahu huhu, saye pun ade di situu,,

    good luck,,, Allah always bless u =)

    ReplyDelete
  97. MUDAH MUDAHAN SAUDARI FATIN LIYANA MENJADI SEORANG DOKTOR YANG DEDIKASI.

    ReplyDelete
  98. canteq n kemas..all the best FL!gambatte! ;)

    ReplyDelete
  99. hai FL
    muke u kan sejibik ngn pelakon indon
    ni Chelsea Olivia. Die ade belakon dlm cite Cinta Melody.
    Mate senyum tuh memang same lah! :)

    ReplyDelete
  100. sobar yola fatin.. jnji tau jln blk somban.. hehehe.. idop nismilan!(n9) hahaha... i pon somban juge, kite skola same ye @ REDZA dolu2.. tp nape kite x close! akak frust! akak ok, tua setahun je kot.. ;)

    ReplyDelete
  101. semua brg2 comei2...mesti best kalau idup mcm fl kan...


    Zeta’s Collection

    ReplyDelete
  102. adek!akak baru je abes blaja kat HUKM tu..nak kerja da pon next week!gambate dik..enjoy your medical student life..buat study group..tu penting!and buat baek dengan doctor!rajin2 pergi wad..insyaAllah dapat berkat~hujung minggu kuar jejalan..kalau x giler study je! :)
    goog luck sayang!
    p/s:malam minggu jalan downtown cheras tu pon best..baju murah2!haha :P

    ReplyDelete
  103. salam.. lepas nie boleh la jumpa kak fl ;)

    ReplyDelete
  104. owhh kt hukm yerk...akak br deliver cupcakes kt bahagian emergency last week...anyway,best of luck dr fatin! ;)

    ReplyDelete
  105. btul2,,,suke brg akak FL:D btw,all da best ya akak! akak mesti bole punya! XD

    ReplyDelete
  106. sudah jadi org KL skg..pwiiit~! hehehe

    ReplyDelete
  107. alah, i bru je abis pract kat hukm..kalo x leh jumpa FL..huhu

    ReplyDelete
  108. comel nye barang2. hee :) Moge FL biasa kan diri ye :)

    ReplyDelete
  109. all the best fatin.
    Ini baru permulaan,
    byk lagi cabaran bila dah start housemanship :)

    enjoi ur life kat KTDI..

    (*dulu terasa best dok sana)

    bila dah start kerja - masih akan ada masa utk berblogging.. heheh

    ReplyDelete
  110. cantik kot laptop u fatin! :D

    ReplyDelete
  111. Ohh dah duk KL…ok lahtuh…lama2 mesti dpt biasakan diri punya…KL pon bukannya bandar y complicated sgt…dah duk KL nih, xmo buat sesi bertemu peminat ker????

    Kalau ade buat kite nak join……takkan jumpa CikEpal bole jumpa peminat yg lain xbole kot….huhuhuhuu….

    ReplyDelete
  112. http://emmiliciousboutique.blogspot.com/

    all d best :)

    ReplyDelete
  113. satu kolej dgn my sis.. but now dlm proses nak buat housemen dah..

    semoga dipermudahkan semuanya :)

    ReplyDelete
  114. akak skrg da de at KL ke ? wah da jdik org KL lha nih yek ? akak dok KL nih tak rindu batagor & cendol elizabeth ke ? hihi :) at malaysia takde tawu cendol elizabeth !

    ReplyDelete
  115. stuff kak fatin sume comey2...i like it..as cute as the the owner

    ReplyDelete
  116. Yeeeeeessssss kak atin dah ada kat KL......boleh la buat-buat terserempak lepas ni ^_^ hehehe

    ReplyDelete
  117. asal nampak tembam muka dalam matrik kad? >,<
    kiddin, anyway nice place la kak fatin :D

    ReplyDelete
  118. FL, oh sama university rupenyer. Saya cawangan bangi. Lepas ni boleh la lepak kat kl? My idol nih... Jom la lepak kat downtown danau. Char kuey tiow terbaikk punyer...

    ReplyDelete
  119. akak..saya study kat sebelah hukm..kat maktab teknik...wahhh..harap2 boleh jumpa akak =)

    ReplyDelete
  120. akak..saya study kat sebelah hukm nie jer..kat maktab teknik..wahhhh..harap2 boleh jumpa akak..hehe =)

    ReplyDelete
  121. lepas ni akan bertemu lah FL di mana2 . lalallaa

    ReplyDelete
  122. amin2....insya allah
    selamat berclinical my dear FL,
    happy working !! ^__*

    p/s: abg akak ade keje kt hukm actually as science officer, keje kt lab, tp tk sure department mane..hee

    ReplyDelete
  123. wah ! kak atin ada macbook kod .. i like .. hee :D

    ReplyDelete
  124. hye kak!
    good luck ye..

    hujan emas di negeri org, hujan batu di ngeri sendiri kan..

    owhh ye, pe cer dgn segmen dear FL ek?? hope still on lah..

    ReplyDelete
  125. time study dulu suko beno dgn kelas e-commerce dan duduk depan lect. tp syg kerap sgt terlelap..but in the end...guess what...he give me 4.00 flat for his subject! huyak! huhuhu...

    ReplyDelete
  126. Salam adik fatin.. Nama akak Aya..akak selalu gak jenguk2 blog adik tapi ini first time akak komen..belajar rajin-rajin..dunia kedoktoran really busy especially masa housemanship.. kena ready physical dan mental.kadang-kadang tak sempat nak makan pun..kadang-kadang nak ke tandas pun kena selalu tahan..hehe.. but it's ok..semua doktor pernah melalui benda yang sama..bila dah jadi medical officer ada ok skit.. apa-apa pun masa belajar dan praktikal ni, kena buat betul2..so keja nanti takdalah selalu kena marah oleh bos..hehe..Good luck
    P/s : Aku Seorang Blogger wanita

    ReplyDelete
  127. tak pa, Mesti bolehnya. Selalu wanblur tgk okeyh jer, Lagi dah korunk2 kawan baru wanblur, Nampak macam matang jer, macam fikri.. hehe Boleh adapt dgn cepat.. anyway, gudluck Internal med mingggu depan.. :)

    wanblur aka The Lurink

    ReplyDelete
  128. welkam back. hee. kalau la fl dulu blaja kat ukm je, maybe kenal. tsk tsk. nanti if ktorg student dental ada ward round kat hukm, kotkot terserempak dgn fl nak mntk bgamba sakan, jgn lari ye. huehue. ^^

    ReplyDelete
  129. Selamat kembali ke Malaysia ;) and gud luck !


    Btw, me pon orang Seremban bumi bertuah. Dan masih lagi sesat setiap kali gi KL. wuhuhuhuhuhu.


    Trend alert! Lets go Vintage!

    ReplyDelete
  130. semua chomel2 la....wewittt!!!

    ReplyDelete
  131. i adore u much sis FL.
    hope to be 'someone' as you sooner.
    slumber + style + brainy :D
    adore that comel things jugaak C:

    ReplyDelete
  132. bila baca gaya penulisan FL msti rasa nak senyum je.sempoi + best :)
    gudluck kak doktor!

    ReplyDelete
  133. nmpk buku talley. hehe. gudluck ye :)

    ReplyDelete
  134. hey jiran !! hahaha .

    neuro ade kat sebelah je . institut pendidikan guru kampus teknik .

    arghh panjang gila .

    maktab teknik sebelah hukm ni je .

    hahah .

    ReplyDelete
  135. atin, good luck kat tempat baru.new place memang macam tu memula...lame2 sket ok la tu...=)

    ReplyDelete
  136. atin!!! rindu lah plak nak jumpe ko,.senin jumpe datin ko mesti tgh bertungkus lumus kat HUKM isnin kan.. gud luck beb ;))

    ReplyDelete
  137. Welcome to hukm... selamat dtg ke dunia kami di hukm... selamat mencuba makanan cafe mak yong yg bertahun2 x tukar menu tu.. :)

    ReplyDelete
  138. Mana nak cari bakal doctor yang fashionista macam Fatin Liyana nii? One of a kind! ;)

    ReplyDelete
  139. fatin,takotnye tgk kamu bawak lappy apple + gajet2 laen yg menguntungkn pencuri kalo djual.bahaya doh..ktdi tu da byk belaku kes curi lappy smenjak 3 thn lps.every year mmg ade,xtaw nape.even mostly kt ostel lelaki tp pompuan beware je la kn..enjoy ur clinical years k,its totally fun when u r able 2 finish it all!

    ReplyDelete
  140. sy tlg aminkn doa FL..aminnnn..hehehe

    ReplyDelete
  141. sis,comelnya brg sis....really love that cat and huge+cute strawberry..

    ReplyDelete
  142. hye sys fl :)
    folow me if u wish ;)
    im new blogie :)

    ReplyDelete
  143. impress ngn accesories fatin..wow lap top merah tu sungguh menawan cam fatin..anyway u memang cute

    ReplyDelete
  144. rindu nak bc entry n tgk pic FL

    ReplyDelete
  145. guna keta apa plak skg? :)

    ReplyDelete
  146. Good luck darling and all the best ^___^

    ReplyDelete
  147. FL, beli je GPS, senang nak pi mane, di ujung jari gitu...Ckp je nak g mane, tekan GPS, die akan lead the way. hehe...gudluck in whatever u doing. =)

    ReplyDelete
  148. salam.. kuatkan semangat ye dik.. :D akak ada kat kolej ni kalo nak minta tolong pape.. ;) inshaAllah, lama2 nanti boleh capture semua.. take care..

    -kak Izz

    ReplyDelete
  149. i noe that book! tally o'connor ait? gudlak FL. ade rezeki nnt kite keje kat hospital yg same ;)

    ReplyDelete
  150. lepas ni datang hukm je nak carik fl la! hehe. saya selalu ada appoinment dgn doctor dekat situ :P

    ReplyDelete
  151. blh la jmpe FL ble ke hukm ti,welkem to UKM,hehe

    ReplyDelete
  152. :D belajar rajin rajin kak Fatin Liyana <3

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...