Monday, July 1, 2013

Memang saya ni lain sikit.

Assalamualaikum

Sebenarnya aku sedar yang aku ada satu perangai pelik. Aku suka sesuatu yang lain dari orang lain. Be different from the other orang kata. Sebab tu aku selalu berselilisih pendapat dengan orang lain. Kalau boleh gaduh, aku gaduh weyh. Asalkan hati aku puas wahaha!

Itu salah satu sebab aku buat blog juga. Pada zaman aku start blogging, tak ramai pon blogger. Pada zaman itu, facebook tengah in. Wah kemahen semua orang dok menggila meng-stalk kehidupan orang lain. Aku pulak takda facebook sebab aku sibuk blogging pasal kehidupan sendiri. Obses dengan life sendiri. Pada masa itu, idola aku adalah diri aku sendiri. Terima kasih otak diatas pujianmu itu hikhik.

Aku pon suka membeli benda merapu-rapu. Ketika bersiar-siar aku tidak suka shopping tetapi suka melihat perabot (tapi tak beli) dan pergi ke bahagian perkakas rumah untuk melihat pinggan mangkuk dan tupperware. Selain itu, pergi ke Daiso selama 2 jam (setiap visit) adalah kemestian!


Kenalkan kucing kuning kite (4K). Aku tak suka beli baju, tapi suka beli benda-benda gini. Bagus kucing ini kerana masalah earphone terbelit sudah tiada lagi. Meow~!

Masa tu tengah makan nasi lemak dekat kedai mamak sensorang. Ada meeting dengan research mates pukul 10 pagi. Masih ada 30 minit sebelum jam menunjukkan pukul 10. Aku pergilah ke kedai runcit disebelah kedai mamak itu dan ternampak sticker diamond ini. RM1 je pon. Sementara menunggu pukul 10, aku pon menghias external hardisk ini dengan sticker tersebut. Shine bright like a diamond sangat!

Sewaktu ternampak headphone ini, terus hati ini memberontak untuk membelinya. Tidakkah kamu berasa coraknya seperti corak baju kurung cotton? Mana boleh tak beli, mesti beli. Mesti beli.


Pada satu hari tu, aku sedang bergayut di telefon. Wah rancak sangat berbualnya sehingga tidak sedar sudah sampai Tesco. Turun kereta, ambil bakul dan memilih sayuran. (Sambil bergayut telefon) Mencece bagaikan tak hengat donia, lupa pula untuk melihat keadaan sekeliling. Kemudian nak dekat dekat penghujung cerita, baru perasan orang dok pandang aku pelik. Tidak, aku tak pakai baju terbalik. Tudung pon syria je, bukan turban 2 lapis Yuna ataupun yang ada brooch ditengah seperti Ziela Jalil. Whats wrong with you people!

Lepas seketika baru sedar yang aku bergayut pakai pop-phone...patutlah orang pandang pelik. Dah kenapa bawak ganggang tepon pegi Tesco. Pasti orang berfikir, adakah ini sejenis defense mechanism dimana si polan berpura pura bercakap telefon kerana segan keluar shopping di Tesco seorang diri :'(


Well hello, i'm not the only one here :P

since ramai tanya beli pop phone kat mana, aku beli kat hong kong itu hari. Tapi dengarnya dekat low yat juga ada. Silalah ye!

Thank you for reading this entry !

145 comments:

bintangmalam said...

me too..suka godeh2 barang2 kat daisoo..mmg ade je jumpe yg unik2.. :D

bintangmalam said...

me too..suka godeh2 barang2 kat daisoo..mmg ade je jumpe yg unik2.. :D

bintangmalam said...

me too suka pergi daiso..mmg suka godeh2 brg2 kat situ..ade je brg2 yg unik yg akan jumpe ! :D

Tcca Anuar said...

wah, akhir sekali tu a bit weirdo, tapi stylo sangat~ Btw mana nak beli pop phone? terlalu mempengaruhi~

Anonymous said...

Terbaik ar pop-phone uw...bli kt mne????nk jgk...nnt sng nk bergayut nan mak...

Zharif Azis said...

wahhhhh cool gila bentuk ganggang telefon tu, kalau nampak confirm nak beli. beli mana Fatin ?

Anonymous said...

mana akak beli pop phone tu ? unik !

Annyss Aleeya said...

wahh. memang kak Fatin lain dari y lain sangat. nak-nak y pop-phone tu. unik. kite xpenah jumpa lagi tu.

arnissa said...

same with me kak fatin..

sllu singgah Daiso.. pusing2 tgk brg. beli lau tgk bnde tu pelik.. huhuu.. yg gangang telefon tu ade trnampak kt MPH or POPULAR di Mid Valley. lupe da.. tapi tak beli. just usha2 .. hahaaa

Adam daniel said...

masa g lowyat teringin gak nk belipop-phone..tpi segan lak guna..hehe

Atiqah Wadiah said...

yg last tu style :)

Dust said...

lol Tin comel giler earphone! Pop phone tu mende mmg jakun tak tahu haha

Riyani said...

comelnya pop phone! Tp beli kat mana?

Teena Tna said...

Owh, baru taw ada cordless gagang phone

shera said...

Cool la kak fatin.. tabikk..

shera said...

Cool la kak fatin.. comey gak ganggang tu.. nanti buat contest bg hadiah tu pun best.. haha..

shera said...

Cool la kak fatin.. tabikk..

Anonymous said...

kt groupon aitu ada kua pop phone nih..tak pasti ada lagi ke tak.huhu..

Nur Athira Izzaty said...

Nak fon yang last tuh..beli kt mane kak fatin??

neesa said...

aaaa.. nak jugak pop phone tuuu.. fatin beli manaa?

Zetty Zuharizam said...

sis fatin mana nak beli external hard disk colour putihhh?

hazadin said...

adeh.........

Innanie | Ariffin said...

being different and rare is awesome. hehehe :)

Miz Dayah said...

wah! nak beli gak pop phone....senang nak gayut...hehehe

Ainim Suju said...

Fatin..awak mmg istimewa sbb tu Allah jadikan awak sebegitu. Unik bila kita adalah kita dan kita tak copy paste cara org

Nastyna said...

hahaha u are funny ;)

Yusro Abd Fatah said...

aku rase aku unik jugak. tapi bile rmai mengaku unik nie aku rse unik tu dah tak unik lah.. ape patut aku buat nak jadi lagi unik, sila jgn jdi sewel plak sbb nk jdi unik... hahahaha... ok. merapu.

Anonymous said...

patin...kerap2 la updated blog.... :D

Joe Tyzo said...

haha..samalah kita..menda pelik ni mmg buat kita unik

Joe Tyzo said...

hehe..samalah kita....

Fasy Shane said...

your hobby sama dengan kita.. Suka jalan2 tengok barang. Lulz..

Ayu Nurhaslina said...

Unique and brave! Hehe

nor aishah said...

cool giler pop phone tu..beli kt ne?

Nurul Husna Mohd Halim said...

comel je..
kak nanti free add la blog saye,xde ape yg special pun..just wanna make friend with u..mane taw kite bole tuka2 fikiran lepas ni.. :)

Syuhada Lamia said...

Wow, last tu superb cool! and dpt free attention :D

Pinkbubblegumprincess said...

hahahhaa giler cool...

littlegurl said...

Perghhh pop phone cool. Mcm x pernh jmpa lak kt daiso. Ok lunch nnti nk p carikkk

Nur Azliza Hashim said...

banyaknya tabiat aneh FL, haha, tapi yang aneh tu la yang cute and buat ramai orang suka.

1st time comment here, best blog ni! ^^,

B.E.B.E.L 4 F.U.N said...

me beli pop-phone kat the garden. kaler yellow...style dowh!

Carlos Santiago said...

yang gangang blackberry tu mmg legends. hahahaha...

admin
bankami.net

rennylesa said...

hello fatin..

satu je soalan kalau free jawablah,

mana u beli pop-phone tu? seriously saya memang tak pernah tau ada benda alah macam ni..(sy orang ketinggalan skit).

Anonymous said...

monin gurl..

wow byk benda2 yg menarik yg kak ct suka sgt2. yg last pic tu beli kat mana erk? kak nk beli arr.. bole share ke? beli kat mana?

dr kak ct putrajaya

Cik Eka said...

hahahahaha

mano nak dapek pop phone tu ea. hahaha



dyan said...

baru tau pasal pop phone...tak penah nampak pun...

PriNCEss InSidE said...

fatin beli katne je pop-phone nie? comel sgt.. :)

Seimura said...

hehe comel walaupun lain dari yang lain. sweet.

Seimura said...

hehe comel walaupun lain dari yang lain. sweet.

penyisir rambut said...

nak pinjam pop-phone! cool gile..

Sharz said...

pop-phone best!

Anonymous said...

Akak mmg sngt pelik..pling suka sticker tu...kita pun ad beli yg belit2 earphone tp bentuk ikan..hehehe

Anonymous said...

Akak dah lama baca blog Fatin sejak 2009. Semua entry akak baca. Ada yang terlalu personal pun akak dah baca dan kini FAtin dah delete... hahaha... dan secara peribadinya akak boleh kenal Fatin ni jenis macam mana. Akak can describe you beybeh..! Fatin ada dua personaliti berbeza. Ada waktu-waktu tertentu Fatin sangat matang dalam penulisan dan kadang-kadang Fatin keanak-anakan... tetapimitulah kekuatan Fatin menyebab pembaca tidak bosan dengan corak penulisan yang bercampur-campur. Fatin juga jenis 'tidak tahu malu' dalam erti kata lain FAtin yakin dengan diri Fatin sendiri menjadikan Fatin berani dalam apa juga aspek dan situasi... contohnya Fatin suka pada benda/fesyen pelik dan berani menggayakannya sedangkan berapa ramai orang di luar sana yang mempunyai barangan pelik tetapi simpan je dalam almari dan terus lupa. Kisah FAtin memandu di Bandung juga akak sangat kagum sebab pelbagai aspek dan keselamatan perlu difikirkan kerana tidak seperti di tempat sendiri sekiranya ditimpa musibah. Paling akak suka Fatin dah buang entry yang agak terlalu peribadi seperti perbualan Fatin dan boyfriend kerana sekarang Fatin telah dikenali ramai dan tak lama lagi Fatin akan bergelar 'doktor'... sekurang-kurangnya Fatin tidak meremehkan gelaran itu dengan catatan peribadi yang agak personal dan tidak sesuai menjadi bacaan umum. Diari Fatin dapat dibaca oleh satu dunia dan bukan lagi catatan untuk diri sendiri. Walau apa pun, selagi Fatin adalah Fatin Liyana Asri yang unik dan sangat tersendiri, akak sangat suka dan sayang dirimu Fatin...

Anonymous said...

Akak dah lama baca blog Fatin sejak 2009. Semua entry akak baca. Ada yang terlalu personal pun akak dah baca dan kini FAtin dah delete... hahaha... dan secara peribadinya akak boleh kenal Fatin ni jenis macam mana. Akak can describe you beybeh..! Fatin ada dua personaliti berbeza. Ada waktu-waktu tertentu Fatin sangat matang dalam penulisan dan kadang-kadang Fatin keanak-anakan... tetapimitulah kekuatan Fatin menyebab pembaca tidak bosan dengan corak penulisan yang bercampur-campur. Fatin juga jenis 'tidak tahu malu' dalam erti kata lain FAtin yakin dengan diri Fatin sendiri menjadikan Fatin berani dalam apa juga aspek dan situasi... contohnya Fatin suka pada benda/fesyen pelik dan berani menggayakannya sedangkan berapa ramai orang di luar sana yang mempunyai barangan pelik tetapi simpan je dalam almari dan terus lupa. Kisah FAtin memandu di Bandung juga akak sangat kagum sebab pelbagai aspek dan keselamatan perlu difikirkan kerana tidak seperti di tempat sendiri sekiranya ditimpa musibah. Paling akak suka Fatin dah buang entry yang agak terlalu peribadi seperti perbualan Fatin dan boyfriend kerana sekarang Fatin telah dikenali ramai dan tak lama lagi Fatin akan bergelar 'doktor'... sekurang-kurangnya Fatin tidak meremehkan gelaran itu.

Anonymous said...

Tgk perabut n brg dapur..cool la..

Cik Ummi said...

i think you should better update a post about 'where you bought that pop-phone' lah kak fatin.. ramai dok tanya ni. haha


lepas ni, mesti jadi fenomena pop-phone pulak. percayalah ! Luaskan kuasamu kak fatin ~ hahahaha

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

wahhh comel gile pop phone tu..kalau jumpe nak beli la..heheh..mcm best je

Mahirah Ridzuan said...

Haha...comei yg phone tu..

Eina Sakinah said...

gilaa best gayut pakai pop-phone tu.. sng nak gayut.. nk cari gak la pasni.. hehe

Sabar said...

ahaks..kelakar la ko ni Fatin..yg last tu susah2 je pakai pop-phone.

TeTerBanG said...

:D hehe.. kak fatin mmg lawak, ceria orangnya. x kisah apa org nak kata. sbb tu sy suka baca blog kak fatin.

wah! frst time sy tau pasai pop-phone. gempak jgak kan bnda ni. :D berapa hrga bnda ni kak fatin? hat kucing tu, comel! :D

Mysara Ab Rahman said...

wah..suka la tgok pop phone tu.....

MR & MRS MAKMUM said...

mana nk dapat tepun tu erk

Munirah Rafiuddin said...

mana nk dpt pop phone tu ek...comey la plak...hehehehehe

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

A'isyah As Siddiqah said...

memang patut pon fatin jadik blogger terkenal. hihii. bestlah

keli menari said...

sep sikit ! ade geng !

Myra Abdullah said...

wehuu suke pop-phone tu.Rase mcm angkut public phone skali,huwawa.

bella hamzah said...

haha gelak sorg2 bella baca entry ni lagi2 the last part pasal pop phone.pop phone dekat malaysia famous lagi so bila ada beberapa org yang pakai org lain akan rasa pelik seperti ada ura2 akan mengatakan sewel ke minah ni pakai telepon wayar dekat public ngeh2.hehe actually we have same hobby suka barangan unik,innovative!bende2 tu buat kita teruja nak beli :)

Amoi Farah said...

Suka pop phone memudahkan lelagi kalau drive senang sangattt

Dzureen Darwis said...

Wah nak kena cari jugak ni pop phone :p

Crew Fathi said...

macam2.. ^_^

syamimihaziqah said...

Saya pun suka pegi Daiso, WAJIB!
Nasib baik study kat Penang, Penang ada la 2 3 ketul Daiso. Kalau pegi Queensbay tu memang WAJIB masuk Daiso saje jalan2 cuci mata sebab barang2 dia comel-comel! :3

Umie Artoqiemie said...

takpe still normal.. haha.

Umie Artoqiemie said...

takpe still normal.. haha.

Red Cherry said...

Salam perkenalan he he... seriously, this is the first time I hulurkan salam perkenalan kpd sesiapa di alam maya :) or perhaps anyone... I stumbled upon this blog and 'terbaca' entry ini...well,,honestly I mmg suka baca apa yg u tulis dan bagaimana u tulis :). anyway I pun suka pergi Daisho...usha2 barang kat situ....and jgn tak tahu if u tertengok I pakai baju terbalik, itu bukan perkara tidak biasa.

nanadhoi said...

baiklah pop phone itu sangat cooool!

Nurmujahidah Ismail said...

hooooiiiihhhh,, aku jelez tngk pop phone tuuu,, grrr,, cute tahap ke 10 ratus!!!

Rempeyek Bahulu said...

nak jugak pop phone tu bhaahahhahahaahah

Mek Onie said...

cool

Fatin Nadia Sukri said...

ohoohh~suka angat ganggang tepon tu..cite angat!!^.^

misz aisya said...

huhu. kite penah beli earphone siap ngan ikan getah tuk belit2 earphone tu. rse cool sbb kengkawan sumer kate bnde tu comels.

pop phone tu mcm best je tuk gayut!xpanas telinge.. :)

Mizz ErMa said...

hahaha..patut ler, kini gagang public phone sudah tidak diperlukan lg..hik3,

~ Cik Azz ~ said...

Akakpun suka masuk tempat pinggan mangkuk periuk segala tu.. Tengok je sebab nak beli, mahal..

Sekarang ni lebih suka masuk kedai buku, beli novel.. Dah jadi hantu novel dah.. hehe..

Mummy Julia said...

Eeeehhh kita serupa la... Kalo duk kat DIY ker DAISO ker memang bole berjam2.... Kalo shopping baju memang i xsuka.. Tapi i memang suka gadget2 seperti diatas.... Love it so much! Ramai jugak cakap i ni pelik... Xsuka yang sama ngan yg lain.... Hahhahaahhaah... Akhirnya ada gak yg pelik mcm saya... Wink wink

Fatinnadiah said...

ah. x sangka ada jugak orang pelik mcm aku suka kumpul2 benda2 pelik,benda2 childish. cayalah kak. kita sama. tp part telefon gagang tu mmg sumpah klakar. malu kot.haha

lyana said...

Perangai fatin macam saya..saya suka fatin..sbb kita byk persamaan...haha..

lyanabudi said...

I love your style la.. <3..trigin nak jmpa..sbb kita ada byk persamaan, sbb sya sllu bca blog fatin, so kdg2 rasa mcm perangai kite sama...hehe

DatinWowhh Najah said...

hahaha! lucu sgt ni kisah di tesco. aih aih!

! Norwahidah Othman ! said...

gila style !

anna B said...

me too., suka membazir kdg2 beli something yg tkde function pong. sbb benda tuh unik. tapi i over lagi kot sbb kalau i ada sesuatu brg but then i tgk ada org have the same thing i have., i tak akan pakai brg tu lagi. so that utk elakkan sama purse or bag dgn org., i tend to tempah those things. :)

anna B said...

me too., kdg2 suka benda unik n lain dr yg lain. sometimes beli sbb unik je, without function. tp i over sket kot sbb kalau i ada something and i saw someone have those things yg i ada., i tak akan pakai brg tu lagi. so that, i tend to tempah my purse and bags. :)

Mass said...

mengikut kajian anak ke 2 memg lain dr yg lain. suka lain dr yg lain.juga x suka brg2 sama dgn org lain..tp x suka meniru org lain.hehe.

yg benar,
anak no.2 juga....

Anonymous said...

Awk mmg style la cik fatin. ; p

Shazwani Ramly said...

kka fatin memang pelik but kreatif at the same time :)

Puan Bui Junaidi said...

SAMA DGN HUBBY KAK BUI..DIA SUKA BENDA2 PELIK2 MCM NI DAN KAK BUI PULAK X SUKA YG PELIK2..HEHE

Miss Za said...

comelnye earphone tu.. mana beli ekk??

Anonymous said...

pelik la korg neh..hahah..kan FL dah bgtahu die bli pop phone nie masa dia pegi hong kong hari tuh..cer baca betol2...
pelik2 pon tetap kuit la FL..

Anonymous said...

laaa..kan FL dah bagitahu dia beli pop phone tuh masa dia g hong kong..cer korg baca btol2....

barang2 pelik2 selalu nye kiut miut...hehehe

LdyNisa said...

saya pun suka benda pelik. yang lain dari orang lain. tak suka sama-sama. :)

Anonymous said...

eee mcm2 ada kau ni FL oiii

sinuha said...

Pelik tapi menarik. Great taste, Kak Fatin. :)

Jumria Alimuddin said...

suka sgt entry ni...plg suka part last tu....ble plak tengah shopping begayut...guna ganggang telefon plak tu...hahaha

ekin schmidt said...

wah!!!
semart giler fon tu!!
nak2!!

mne beli??

Fizi Zaidi said...

huyo,,,banyaknya double comment..

http://kakikerja.blogspot.com

Fienazzuki said...

Wah...seriusly...
finaz pun suka barang pelik2 dan comel!!!
Setiap kali keluar mesti bawak benda jugak balik...
hahhaa
damn nice that pop phone
I wish i ada satu

HyRoSSa NeNy said...

kiutnye pop phone... ahahaha...

Sukma Haron said...

haha...lawak bawak pop phone sampai ke TESCO...

bintanghati said...

so, nmpk sgt org skang suke benda2 old fashion kan.. soo unik & stylo

novita said...

lucu juga kamu ya, unik,,

Murni Afiqah said...

Tengok perabot mmg best. kalau sy siap imgne lg layout rumah mcmana, nk letak sofa kat mana, katil kat mana blablabla. Kuali periuk nasi washing machine peti sejuk pun sy godek.

nway kak paten, agak2 pop phone tu blh pakai dgr mp3 ke? heheh.

aisyah ismail said...

pop phone 2 ada jual kt http://www.kwerkee.com/ mhal woo bnda ni, huu

Anonymous said...

huhu..mmg pelikk,tp pelik yg ohsem..lain dr yg lain kan..

kan FL dh bg tahu die beli pop phone tuh kat hong kong...bace lgikk skali lau tak caye..hikhikhik :p

boni kacak said...

hahahaha.. memang pelik..hehehe

Anonymous said...

haha..gelak ak bce entry ni..

Amir Aiman Akashah said...

pelik itu unik
unik itu seni
seni itu indah
dan anda adalah anugerah Allah yang terindah.

Jazakallah

Nurfaezah Abdullah said...

waa i just know about the pop phone hehe never seen one here in brunei

Cik Mun said...

mun pernah nmpak aritu pop phone..tp harganye..mak aiii...

Norlia Mohd Yusoff said...

yes..kite ade habit yang sama..especially masuk kat tempat perabot tapi tak beli..opkos la..hengat poket byk duit???daiso pon wajib masuk utk tgk2 saje..hehehehhe..nk bli byk2 kang membazir..beli benda2 yg pelik pon perangai akak...waaaaa..tp mmg best mcm tu..suke jln2 sorg2 pegi shopping complex sorg2 pon akak jugak =D

ieta said...

bestnya pop phone tu, puas hati gitu. haha...

elly-daily said...

My life suddenly became so lame... hehe

asy abd hamid said...

waaa!br 1st tyme tau nie. buta kjap!..maigod! cantek.
na pi cr!

asy abd hamid said...

waa!br tau ne.na pi cr :D

asy abd hamid said...

waaa!kene cr nie..cantek :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, cool gila. terasa nak beli pop-phone tu. sangat cool >____<

Anonymous said...

yup stuju

Hafizul said...

First time tengok ganggang telefon mcm tu..haha..

nur adila said...

kenapa semua tanya kak FL beli pop phone tu kat mana? bukan dah cakap ke beli kat hong kong? -____-

Nur Hafizah Hussain said...

WAH.. fatin..suka baca blog ni.. erm..daiso memang best kadang2 p je..tak beli pon.. hehe.. eii yang pop phone tu baru tau kot..senang nak cakap.. hehe.. lebih clear eah? hehe..jakun skett

Adriana S. said...

haha gelak je baca. cute little things :)

NJihe.am said...

Setiap orang ada perangai pelik tersendiri. Tapi tak ramai yang berani nak tonjolkan sifat pelik mereka itu. Nanti orang cakap,"Are you crazy? bla..bla..."

najwarahsiahatiatin said...

love to read. truly said interesting ganggang phone tu styl0 habis heheh

lavvy lass said...

wah....besnye brg2 kak FL!so unique! kalau korang taktau mana nak beli pop phone tu amik aja phone rumah hikhik....snap pic with it n claim its a pop phone.haha.kbye.

Mrs Kamilah said...

Lain daripada yang lain itu = unik.

sawaaa said...

haha lawak gila..

Scarlett O'Hara said...

Unik tu identiti.

Bang Anon said...

Entahlah…

Siapa yang bersalah terhadap penyebaran gambar ini?


Anonymous said...

Wakakakakakaka nampak sgt ramai tak baca entry ni sampai habis.... dah clearly tulis beli kat hong kong, tetap jugak nk tnya beli kt mana beli kt mana..hahhaha

Anonymous said...

Kak Fatin where did you buy that earphone? They're very cute.

lala yusof said...

kelakar pulak fatin ni ya;-)

Anonymous said...

Ada jua di brunei. Org jual online banyak jua yaw

yaya c domo said...

shhhhooommeelll nye!

Nurul A said...

im so gonna buy that pop phone... :)

Anonymous said...

Kan dia DAH CAKAP BELI DEKAT "HONG KONG" negara bkn kedai nama Hong Kong aiyoo -.-" baca habis pls

syarina azreen said...

well hello, i'm not the only one here! haha.. kannn..selalu padahal ade benda tu dah lama in kat tempat lain..tapi bile kite buat orang malaysia plak rasa pelik.. i like!!
=)

Anonymous said...

hahahaha weh ak pun da ade 1 pop phone...kaler biru jgk..classic beb! :D

Anonymous said...

Korang baca ke tak sebenanye cerita dia ni . Dah terang terang ayat dia yg last tu cakap dia beli dat pop phone kat hong kong . Alert ahhh hahaha kelaja punya sialan

Ratu Lizzie said...

Same la kita ! hahaha, pantang nampak daiso.. banyak gila barang yang lawa2 ! xDD kdng2 beli buku nota kt ctu, rambang mata sebab semua cantik2.. lepas dh beli yang mne yg berkenan..

Smpai rumah tetibe fikir "ape yg aku nk buat dgn buku ni?" haha, slalu cm tu.. xDD