Thursday, March 24, 2011

I heart my parents more than anything!

Assalamualaikum =)

Nak update laju-laju sebab tengah study sebenarnya, esok ada paper at 8 hehe. Actually, 1 minggu sebelum exam hari tu, my dad ada call and said 'Adik hari sabtu ni ayah datang dengan ibu ok, saja nak tengok adik'. Masa diorang call tu hari selasa tak silap. Pastu I was like, Oh ok ok sure, nanti I'll pick you at the airport.


So on that day, aku bangun awal gila, siap boleh basuh kereta kau. Nak jemput parents kan, nama baik kena jaga. Tuhan saja yang tahu keadaan kereta aku macam mana. Macam baru lepas kena gempa bumi pon ada. Aku geleng-geleng kepala merenung keadaan kereta aku. Cepat-cepat aku amek sabun lifebuoy dan baldi.


Lepas dah basuh dan shining tahap maksima, aku masih tak berpuas hati. Aku masuk dalam rumah dan cari sesuatu yang wangi. Hmm mana la aku letak aku punya air freshener ni. Aku ingat nak sembur kereta aku guna minyak wangi tiruan yang aku beli kat Jatos itu hari. Tapi walaupun tiruan, rasa macam sayanglah pulak. Kedekut jugak aku ni, bisik hati kecil aku. Actually, hati tak kecil. Hati is the largest gland & the second largest organ in our body. Aku pon tak tau kenapa orang cakap hati kecil.


......... Akhirnya aku jumpa jugak air freshener perisa green apple dalam kotak longgokan kertas-kertas LI semester lepas. Tanpa rasa ragu, aku bukak pintu kereta dan spray dengan rakus. 3 minit lepas tu, aku tersenyum puas. Wangi gila kereta aku. Ni parents aku kalau naik ni mesti depa tak mau turun kereta, silap-silap depa nak bermalam dalam ni. Hiks aku gelak comel tapi tak comel sangat pon.


So aku pon geraklah ke airport seorang diri. Perjalanan mengambil masa kurang lebih 1 jam. Naik pening jugaklah kepala aku sebab pergi spray pewangi tu banyak sangat. Tula, padan muka aku. Tapi aku buat rilex jer la, malas nak mengungkit perkara lama. Aku masukkan CD Exist yang aku beli kat mesia itu hari dan bukak volume 18. Pehhh kalau pasang lagu Akon ni mau orang ingat aku tengah berclubbing dalam kereta. Sedar tak sedar, 1 jam jugak aku dah tangkap leleh...


Aku pon sampai kat airport dan cari parking. Yes, parking belambak! Lepas parking masuk dalam kotak aku turun and cari sign International Arrivals. Tunggu dalam 30 minit and then tiba-tiba aku ternampak seorang lelaki berumur dalam 50an, berkulit cerah & yang paling penting muka dia macam aku. Aku pon peliklah kan..ada pulak orang indon muka macam aku? ............ Eh ayah aku rupanya, patutla muka sama


Selepas cium tangan & pipi ayah & ibu aku, aku tolong bawak lunggage dan lead diorang ke kereta. Diorang nampak sihat, gembira aku hihi. Dalam kereta, aku baru nak start engine, sekali ayah aku pass sesuatu kat aku. 'Nah ini untuk adik'. Tak jadi aku start engine. Aku amek 'sesuatu' itu dengan pantas sebab aku ni kan jenis tak sabar punya orang. Uiiihhhhhh the latest Ipod touch! Tersentak jantung aku masa tu. Tapi aku tau jantung aku takkan ada friction yang berlebihan sebab ada pericardial layer yang meliputinya. Ah sudah, anatomi lagi.


Suka giler aku dapat Ipod touch sebab aku jarang ada gadget-gadget macam ni. Kalau ada pon, pasti aku beli pakai duit sendiri. Tersenyum lebar aku dan mulut aku tak henti-henti ucap thank you ayah i love you muah muah! Lepas tu aku rasa panas gila. Oh patutlah aku lupa nak start engine. Padanlah muka mak aku merah. Ingat dia baru balik facial, rupanya panas  haha!


Comel tak? Siap ada engraving lagi. Terharu sebab ayah saya sangat romantik =')


Senang sikit ada organizer, sebab dia ada banyak compartment. So, bolehlah masukkan semua gadgets dalam ni. Tapi kalau hilang memang meraung la...........



 Bershopping sakan dengan ibu =)


I feel so blessed kerana dikurniakan parents yang sangat-sangat tak berkira dengan anak-anak. Sanggup ayah & ibu datang bandung semata-mata nak hantar Ipod supaya aku tak stress sangat time exam ='). Tapi aku pulak yang stress sebab asek maen Ipod jer. Yelah dah abang aku tu pegi downloadkan game banyak-banyak siapa suruh...(sebenarnya aku yang suruh). 


Aku ingat lagi, aku pernah cakap yang aku rindu nak makan rendang yang ibu masak. Yup, ibu aku comel gila dia datang bawak rendang ayam & nasi impit untuk aku. Ayah & Ibu aku walaupun busy tapi kalau ada kesempatan diorang cuba juga untuk penuhi permintaan anak-anak. Kadang-kadang aku rasa sedih sebab aku ni suka sangat object apa yang diorang cakap. Aku tak taulah darah muda ke raging of hormone ke apa. Tapi aku tak pernah lupa nak doakan diorang dalam solatku...jasa diorang kat aku...amatlah besar..tak ternilai ya Allah. Aku harap aku boleh jadi anak yang baik. Aku juga harap aku dapat memberi manfaat kepada diorang.....kalau bukan sekarang, in future.......insyaallah


Thank you for reading this entry !

205 comments:

  1. trsntuh hati baca entry u nie..
    i really miss my parents :'(

    ReplyDelete
  2. perghh datang bandung semata2 utk tu? super cool!

    ReplyDelete
  3. waaa!!
    bestnya!!

    good luck fatin!!
    :)

    ReplyDelete
  4. gud luck sis for yr exam !
    our parents is the best rite.. =)


    ~ Noni ~

    ReplyDelete
  5. waaahhh!!
    best nya dapat hadiah Ipod ;)

    btw family is everything ^^v

    ReplyDelete
  6. good for you as blessed by Him to have a rich parent.

    ReplyDelete
  7. OMG!!suddenly i miss my parents so much.....isk..isk...

    ReplyDelete
  8. hehe, saya pon sayng parents saya beribu2 berbillion,bertrillion kali sayang=)

    ReplyDelete
  9. awesome!chantek ipod tu..huhu

    ReplyDelete
  10. yes!i am the first person to comment..hehe..yes2..i heart my parents to..i miss them a lot walaupun syaz balaj kt kelantan je..tp nak tacingla kalo ckp sal parent2 ni kan..

    ReplyDelete
  11. may Allah bless u my dear...n be a gud daughter ok! ^_^V

    ReplyDelete
  12. owww.. gila la.. nak gak ipod tu...

    ReplyDelete
  13. best giler kn dpt Ipod. utk cik fatin liyana.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah, lucky u FL. terharu je baca :D good luck in ur exams kay!

    ReplyDelete
  15. kak fatin, this entry is soooo cute xD jangan tanya apa yang cute. bila saya baca, terasa cute la. hehehe~

    btw, organizer tu memang comel. tapi kalau hilang, hah~ semua benda dalam tu pun hilang sekali. hahaha~ nangis air mata darah weyh x)

    ReplyDelete
  16. Wah syoknye, dapat Ipod special punye. Jelez tol. Hehehe~ Gud luck for your exam esok :)

    Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

    ReplyDelete
  17. OMG jeles ohkey!!! untung lah dapat ipod dari ayah..siap ade engraving lagi..oh suweetnye..keke..

    ReplyDelete
  18. woahh :D best nye dpt present :D

    ReplyDelete
  19. dik...u tulis nk update laju2 smpikn akak pun baca laju2 non stop...wahaha...but akhirnya menangis baca..cam terharu giler kn...ohh so sweet...u so lucky dik...

    ReplyDelete
  20. woot woot.sonot kan..mak ayah kita memang susah nak berkira ngan anak, yang penting anak diorang happy, baru dorang happy.btw babe mane nak beli compartment camtu..cun owh!

    ReplyDelete
  21. awwww. fatin, u should be very very grateful to be gifted with such parents !

    ReplyDelete
  22. aten u're lucky..apprcte them while thy still alive

    ReplyDelete
  23. FL, boleh tanya sikit tak? mana FL beli purse pink yg banyak compartment tu ye? nampak mcm interesting la.. (nk beli juga kerana selalu tertinggal phone kalau bawak purse)

    ReplyDelete
  24. oh! tetiba rasa rindu sgt kt ma ngn abah!huhuhuhu. >_<

    nk ipod touuuuuch jugak!wahahahahaha.

    ReplyDelete
  25. lucky you!huhu..wow! best nye Ipod touch..erm,betul tu..parents kita adalah orang yang paling berharga,tak dapat cari mana2..hehe..and you're the lucky one..

    ReplyDelete
  26. comelnya ayah FATINNNNNN . so sweettt =)

    ReplyDelete
  27. waahhhh!! seghonoknye dpt ipod!! nak pinjam! hehehehe ;p

    ReplyDelete
  28. family is everything.

    hye fatin. u featured on my blog ^_^

    ReplyDelete
  29. betul betul saya sokong ape yang FL cakap..memang parent tak penah nak berkira dengan anak kan..huhuhu..sayang diorang ;'( ~~ naseb baik esok nak balik rumah jumpe parent walaupun assgnmnt berlambak..sebab da lame tak balik~~

    ReplyDelete
  30. amiin..smoga kita semua tergolong dlm golongan ank2 yg solehah...:p

    ReplyDelete
  31. jeles ah tgk ipod tu.ade name fl lg!wah spesell

    ReplyDelete
  32. terharunya..sy pun sayang parents sy!^^ nk jadi ank yg baik (:

    ReplyDelete
  33. waaaa~~ terharu gegila... ciap engraving ag tu.. siyes romantik.. (=

    ReplyDelete
  34. bley tny ayah fatin x kat mana dia engrave HP tu? nk buat satu cmtu kt isteri. huhu

    ReplyDelete
  35. yeay bestnya dapat ipod baru..suke suki...jeles nih..haha/...anyway good luck for exam...

    ReplyDelete
  36. alala..chomel je dia nye entry kali ni:) rndu nak jumpa awkkkk:)

    ReplyDelete
  37. Goodluck btw! ;p

    *sumpah ayah Fatin romantik. kem salam! LOL

    ReplyDelete
  38. sob..sob...touching la baca...
    i miss my mom n dad..

    *best woh dapat hadiah cenggitu*

    ReplyDelete
  39. wah, dapat ipod touch, mahu jeles blh...well, gud luck in ur exam^^

    ReplyDelete
  40. Syukur alhamdulillah....

    banyak rezeki awak melimpah luah.

    almost perfect hidup awak..

    syukur sekali lagi..

    ReplyDelete
  41. touching lak baca entry ni..
    klu sal ayah ngn ibu ni..kasih syg dowg xde bndingan..best sgt entry ni..

    ReplyDelete
  42. touching lak baca entry ni..
    kasih syg ibu n ayah ni memg xde bndingan..
    best sgt entry ni..

    ReplyDelete
  43. comeiii laaaa organizer tuu. pinkyyy ~

    ReplyDelete
  44. Wah bestnya FL...heheh. parents mesti sporting kn.. ank dye pon baek jia. heheheh.. :)

    ReplyDelete
  45. cute sgt.. parents kita mm mcm tu kan..shukran ALLAH bless them

    ReplyDelete
  46. sweet (^_^) always love ur parents adik, ok? ;) ohhh...by the way, gud luck for ur exam. i'm struggling with my thesis. heheheh... :P

    ReplyDelete
  47. u're so lucly FL..
    setiap anak adalh yg terbaik tuk ibu bapa nya!!! hepy nye baca cter u!!

    ReplyDelete
  48. nk pinjam ipod FL buley..?
    wawawa~
    anywy, gud luck 4 exam yaw!
    =)

    ReplyDelete
  49. omg ! fel.. im so jeles ! cerius damn cool la . ergh .

    ReplyDelete
  50. i love mine too.tp selalu je object cakap dyorg.huu rse bdosa sat

    ReplyDelete
  51. ur parent kalau baca pun mesti terharu..........

    ReplyDelete
  52. ur parent kalau baca pun mesti terharu..........

    ReplyDelete
  53. ololo comey sgt...tumpang happy for you..:)

    ReplyDelete
  54. fatin liyana: : ) glad to read this post. gud luck juga for your exam.

    ReplyDelete
  55. So sweet... Love them wit all ur heart k...

    ReplyDelete
  56. "kalau hilang meraunglah".
    sesiapa saja akan menyesal kalau hilang hp jenis macamtu.




    JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

    Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



    Lagu Sami Yusuf dalam 4 bahasa dan lagu Maher Zain dalam Bahasa Melayu

    ReplyDelete
  57. waaahhhhhh...bestnyew!!!(sambil juling2 biji mato den)hehe

    ReplyDelete
  58. wah! dapat ipod. bestnye.siap ada ukir kat belakang. jelous2 ;))

    ReplyDelete
  59. untung dikurniakan parents yang sgt memahami dan mampu berikan kesenangan kat anak-anak.Yang tak mampu pun xpe.kasih syg pun dah cukop :) goodluck exam !

    ReplyDelete
  60. alhamdulillah.bertuah fatin dapat parents macam mak ayah fatin.semoga jadi anak yg berguna jgn lupa jasa mak ayah bila dah berjaya nanti ;)

    ReplyDelete
  61. sweetnyer dady kak fatin...i love my family too..(n.n)

    ReplyDelete
  62. love this story...so sweet...seronoknya...so, FL bersyukur la yew...muax3

    ReplyDelete
  63. comel je ipod 2..kasi cini satu..hehe..

    ReplyDelete
  64. so sweet la ur parents. hargailah parents ketika dorang masih ade nih... lagi2 plak yang sanggup wat pe je untuk anak2.

    mcm saye nih....

    hanye mampu merindu dari kejauhan je la... nak peluk pun tangan tak sampai... hanye mampu hadiahkan doa je buat dorang...

    ReplyDelete
  65. wa bestnya ,,,fatin trubt rndu dgn parents ermm msti tharu sgt2..

    ReplyDelete
  66. u'r so lucky babe..heehee=)

    ReplyDelete
  67. wow! that was super-duper cool ada gadgets-organizer!!!

    ReplyDelete
  68. woww! Ipod! untungnya! :)
    btw,good luck for ur exam sis! :)

    ReplyDelete
  69. wah so sweet lah fatin..nk jgk mcm ni

    ReplyDelete
  70. waaa besh giler.. haha dapt ipod tue mesty stess coz mesty mgadap ipod 24 jam kn huhuhuhu

    ReplyDelete
  71. wahh. murahnya rezeki sis :)

    ReplyDelete
  72. Alhamdulilah.. :) Good Luck Fatin! :)

    ReplyDelete
  73. u know what, u r very lucky girl. happy to see that. :) i wish my Ayah was here right now but it is impossible. :)

    ReplyDelete
  74. sweet dear..






    pe2 pun. dats rite.. jgn lupakan parents..







    even kite dlm snang or susah..



    selalu doakan dorg, sememangnya doa kite mnjadi pendinding utk hidup mereka..


    good luck darl!~

    ReplyDelete
  75. semoga kita semua jd anak yang lebih baik untuk parents kita..

    ReplyDelete
  76. bestnye..nak jadi anak ibu ngan ayah gak la bole? huhuhu kidding

    ReplyDelete
  77. FL, Sweeeetnya ur parents!
    Alhamdulillah, dlm bz bz parents pun ade gak masa nk jenguk anknye yg belaja kt seberang!

    BTW, Good luck fr ur exam! :)

    ReplyDelete
  78. wah , seronoknye kak atin dapat ipod ! nak jugak bole ?? hehehehe :D

    ReplyDelete
  79. kak atin , kalau rajin datangla blog anna eh :)tenks . :) gud luck for your exam :)

    http://storyhatianna.blogspot.com/2011/03/blogwalking-pengganti-breakfast.html

    ReplyDelete
  80. i love my parents more than anything too :)

    ReplyDelete
  81. alhamdulilah... kak fatin still ad parent yg masih sayang kat kak fatin.. aper pom gd luck for u exam.. teee.. ^-^

    ReplyDelete
  82. bestnye jd FL ngeee~
    bertuah kamu tau dear..jelesh2 hehehe..
    btw,good luck for ur exam yayh :)

    ReplyDelete
  83. whoaa... Akak fatin... Good luck exam.. Huhu... Best tuh dpt ipod touchh..=)

    ReplyDelete
  84. besh la FL.. !
    beruntung ade parents macam u
    i heart my parents more than anything too ^_^

    ReplyDelete
  85. wah sure sronok gile dpat ipod kan..untung nye kamu,,uuhuu

    ReplyDelete
  86. okay parents kakak sangat comel.jeles.jeles. isk.

    may ALLAH bless all of you always! =]

    ReplyDelete
  87. atin beruntung sbb dpt parents yang x berkire. x sume org mampu memiliki semua itu.

    ReplyDelete
  88. ayah dan ibu..anugerah terbaik seorang anak :D rase syahdu plak baca entry ni

    ReplyDelete
  89. sweetnye! jeles! =)

    mmg patut bersyukurkan?

    rezeki masing-masing. =D

    ReplyDelete
  90. so lepas ni klu jumpe fatin, kita rompak organizer itu saje...HAHAHAHA

    ReplyDelete
  91. waa....mana bli organizer tu..cantek la..anyway..gud luck in ur exam ye....

    ReplyDelete
  92. Bestnye dear...beruntung u dpt mama n dad cm 2..jge mereka elok2 ok..syg btol mereka kt u...

    ReplyDelete
  93. best gler!! btuah hdup mcm u ney.. ape nk sume dpt.hehe. congrats !
    http://www.ladyfiqa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  94. Alhamdulilah..dapat ibubapa yang baik..jgn lupa kng jasa mereka dan jadi anak yang solehah ok..

    ReplyDelete
  95. sama2 kita berdoa supaya boleh menjadi anak yang baik insyallah :)

    ReplyDelete
  96. wahhh cik fatin sgt3 bertuah...bestnyer ur parents !

    ReplyDelete
  97. i love this..so sweet..syg lah mereka sementara mereka ada..=)
    ibu bapa memang x bekira untuk menjaga kita dr kecil smpai beso..
    byk sgt kot pgorbanan dye..x terbalas agaknye..=)

    ReplyDelete
  98. hai fatin...
    comel giler organizer tuhhh...beli mana ye..nak jugakkk;)..and slamat study!;)

    -selalubacablog awak;)

    ReplyDelete
  99. don't worry, u will be a good daughter in your family..awak belaja sungguh2 pun can make them proud with u tau.. :)

    ReplyDelete
  100. fatin liyana = anak yg baik, pandai dan cantek! alhamdulillah. smoga sntiasa berjaya n bahagia dunia n akhirak k! ;)

    ReplyDelete
  101. kasih syang ibu dan ayah nie tak leh dijual beli..kadg2 even diorg penat pon diorg still layan kite kan? sO, yg pentg kite sbg anak kene la blaja rajin2 :) kan2?

    ReplyDelete
  102. mmg bertuah dapat ibu & ayah yg sgt penyayang & romantik cam gini....u will always makes them proud of u...skrg pun dieorg da bangga dapat anak yg all rounder cam fatin nie
    all d best for ur exam fatin!

    love,k.nurul

    ReplyDelete
  103. UNTUNGNYAAA.TERHARU NYA DAPAT PARENTS MCM TU :D

    ReplyDelete
  104. sumpah sgt terharu laaa tgok ipod tu..huhu..siap da from ayah with love
    appreciate sgt parent mcm niee kn..
    sob sob sob..

    ReplyDelete
  105. best nye dpt ipod.
    Fatin bertuah dpt parents mcm tu.
    xsemua org bertuah mcm kita.
    tgk je la sekarang byk bayi kena buang..
    hm pape pun i like ur style lah dear.

    ReplyDelete
  106. Sedeyh bca entry nie..
    bestnya dpt parents cmtue..
    xmcm saya..
    huhu..T_T

    ReplyDelete
  107. klu dpt present cmni, msti syg nk pkai. tkot calar lak engraving 2. hehehe...

    ReplyDelete
  108. Ohhh bestnyehhh dapat Ipod.
    Untung laaa dpt mak bpk cmtu, x mcm parents sy, haihh.

    ReplyDelete
  109. wow..like my parents..dorang walaupun kadang2 suka marah saya tapi saya tau tu tanda sayang..dan mereka sentiasa sokong saya dah cukup bagi saya...betol tak heheh.gud luck for your exam

    ReplyDelete
  110. insyaAllah....
    best gler bce entry ni...sedikit sbyk, bg inspirasi...thankz XD

    ReplyDelete
  111. wah...sgt2 best......
    mmg terharu la.....
    parents sggp dtg kn.....

    ReplyDelete
  112. anak kesayangan ayah dan ibu...kan Fatin.

    jom lihat video cubaan gadis bunuh diri semalam kat kelantan..

    http://norintan-mamachia.blogspot.com/2011/03/cubaan-nekad-membunuh-diri-di-kb-mall.html

    ReplyDelete
  113. like this post.
    semoga menjadi seorg doktor muslimah yang berjaya.
    make your parents proud of you.
    all the best!

    ReplyDelete
  114. yup bruntung sngt2 sbb dpt parents cam tu...n sbg anak kite juge msti la mjlnkn tnggjwb kite sbg seorng anak...sye harap Fatin dpt mncapai impian Fatin tu.. ^^

    ReplyDelete
  115. alhamdulillah dgn rezeki yg ALLAH beri pd kita

    ReplyDelete
  116. wah ! best gila sis. mesti satu hari tue kepala otak yang pk nak study tue terus jadi lapang kann dapat present cmtue... :D

    ReplyDelete
  117. Lucky you pretty girl.. how I wish I can have my parents with me right now. Being far abroad isn't that interesting lahh..

    Rasa macam nak ada private belon udara panas supaya boleh balik Malaysia selalu tanpa perlu naik kapal terbang..

    Ohh, berangan tu memang indah..=))

    ReplyDelete
  118. untung ny bdan! smga FL mjd ank y baik...

    ReplyDelete
  119. so sweet :) baiknye hati mak n ayah FL. :)

    ReplyDelete
  120. wahh bez nye , ur dad so sweet ^^,


    oh. sis ! plis join contest anyss . jom laa . hope sis join.


    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/03/contest-highest-vote-by-cikanyss-hadiah.html


    xde yang sudi tlong anys join dis contest , hope after sis join , ade jugak y berminat , tu je , tq sis !!

    ReplyDelete
  121. wow ! such a wOnderful parents...praise to ALLAH ...may you be the best DAUGHTER ever :D

    ReplyDelete
  122. FL buat saya rasa nak nangis pula.. rindu parent.. huhu.. mesti happy kan dorang datang jumpa siap bawa lauk and hadiah lagi tu

    ReplyDelete
  123. seronoknya........ehmmm yg beg compartment tu mmg byk dijual ke?beli kt mana?

    ReplyDelete
  124. warghh, bestnya FL ada parents yg supportive...jeles2...moga dikurniakan rahmat buat FL sekeluarga

    ReplyDelete
  125. omg. mesti happy gila kan dapat surprise macam tu? anyway. wish you all the best in exam.

    ReplyDelete
  126. i love ur ayah too (eh! eh!!)...huhu

    ReplyDelete
  127. Yup! Even berbillion harta pun kita bg kat parents, takkan boleh balas jasa n kasih sayang diorang.. hanya doa kita sebagai anak yang termampu kita balas.. :)

    btw.... best giler2 dapat ipod touch!!!

    ReplyDelete
  128. bestnya babe! btw, gud luck tok exam k!! muahh muah muahh!! hey, ade twitter x? mahu gombrol2 sama kamu...

    ReplyDelete
  129. Baik nya parents FL. jauh2 dtg tu...hahaha..well u sure need to pay them in the future. bkn bayar pakai duit lah, jadik ank yg baik is the best payment. all parents wish for it tau. ngeh3.

    ReplyDelete
  130. Seronoknyer jadi FL ni~ Mcm2 dapat~

    ReplyDelete
  131. terharu je bace part last tuh..so tacing!! (air mate bergenang ni) miss my parents sok nk jumpe dorang..yeayy =)

    ReplyDelete
  132. thank you for the comments people ;)

    disini sy nak jwb persoalan anda ye

    1. engraving ni boleh dibuat secara Free kalao anda purchase any apple gadget online. i mean dkt apple store :)

    2. organizer sy beli dkt pasar baru. timekasih sbb ckp die comel hehe

    3. setiap parents ade kelebihan & kelemahan mereka tersendiri. instead of sticking dkt dorang pny kelemahan, i prefer to stick to their kelebihan :) Just appriciate ur parents just the way they are.

    4. sy secara tak langsung ingin tujukan entry ini kepada kedua ibu-bapa sy sbgai tanda penghargaan yg tidak terhingga kat diorang. Sy duduk jauh dr diorang, jadi sy hrp dgn kehadiran entry ni, diorang tahu yg sy sgt syg diorang ;) terer x cara sy amek hati?

    5. to my haters, u dont even know me. so u have no rights to judge me for who i am. yes, u may hate me, but im not gonna allow you to do so in my territory. you can discuss about tht behind my back ok. peace :)

    ReplyDelete
  133. owh… im glad that there is still children who really cares about their parents…
    CHEERS darls

    ReplyDelete
  134. bestnye...terubat rindu kan... :)
    akak cam tersuka la ipod dgn organizer pink tu....
    ekekek :D

    ReplyDelete
  135. alhamdulillah parents yang memahami dan baik :)

    ReplyDelete
  136. bestnye....nk jugak mcm tu..huhu

    ReplyDelete
  137. sobb... sobb.... srottttttttt~ tacinggg!

    ReplyDelete
  138. wow!! best nyer dpt ipod tu..n FL amay bertuah sbb ade parents yang amat menyayangi u...=)..n i'm hepi for u..tak semua org bertuah cam FL..suke tgk FL..cantik..comel..pandai bergaya..

    ReplyDelete
  139. wah beruntungnye dapat ipod touch...kelik butang like :)

    ReplyDelete
  140. tanpa parents kita, siapalah kita kan :)
    love to read this entry :)

    ReplyDelete
  141. terharu baca. loving betul ur parent. :) untung youu FL. ;))

    ReplyDelete
  142. best gile kot dapat ipod touch. mesti bertambah semangat nak exam. i suke la ayat you yang part hati bukan kecik, tp 2nd largest organ dalam tubuh manusia. siyes lawak lol. you really have the cute side of yours making me laugh reading your post.

    ReplyDelete
  143. halamak aih...serunuk bebeh!!!!alhamdulillah, betol kan sumer parents ade kkelebihan memaseng...parents kita memang xde tandingan... :')

    ReplyDelete
  144. Salam Fatin Liyana,






    ...




    ..




    .





    :D heppy nyer




    -

    ReplyDelete
  145. bestnye FL =)...bersyukur taw kite ade parents lagi skarang ....<3

    ReplyDelete
  146. omg..sy pun x sabar nak kerja nie.. so, bole beli ipod,iphone and ipad in package. wakakkaka.. Good luck nway :)

    ReplyDelete
  147. nk tgk organizer tuh blh? berminat laa..

    ReplyDelete
  148. http://nazwinjanuary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  149. http://nazwinjanuary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  150. okayh jelez..hahah...be gud son.owh silap...gud daughter...

    ReplyDelete
  151. Ur parent so sweet.Like ur blog,Hargailah parent kite selagi masih hidup... (I_I) , really wish to have parent like tht...

    ReplyDelete
  152. ur dad is soo romantic, n ur mum pulak sweet je bawa mknn tuu..

    teringat ms zmn blaja ble my dad slalu send food dr jhr, my mum's coooking hanya sbb anak dier ni mengidam nk mkn :)

    ReplyDelete
  153. so sweet. datang bandung semata2 melawat u...i harap parent i pn wat something miracle cam parent u. hopefully.=(

    ReplyDelete
  154. syoknyer...dapat ipod.....huhuh...nak gak....fatin...mana nak cari organizer tu?....cute la warna pink lak....suker3x

    ReplyDelete
  155. bezny fatin liyana.. prents kta adalah segalanya..
    miss my oarents...:(

    ReplyDelete
  156. i phone tu jangan bagi ter off tau..
    maknanya....jangan bagi betery die habis sebab nanti die tak leh hidup dah ^__^

    (macamlah akak tak tau an?? :p..shyla ingatkan je )

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...