Friday, May 25, 2012

Fatin Liyana, the cover girl for Eternity.

Assalamualaikum 


Ha betapa tak boleh belahnya aku, lepas assalamualaikum terus tunjuk gambar. Takda mukadimah mahupun ayat puitis sebagai pembuka bicara.


Sebenarnya itew nak bagitaw yang itew jadi covergirl hikhik. Ok cut the crap. So I am the cover girl for Eternity's June Issue. Eternity ni adalah magazine online dimana anda tak perlu bayar untuk membacanya yay. Bestnyeeew! Barangan percuma adalah kegemaran aku selepas melancong dan menulis blog.


Edisi pertama adalah Neelofa, diikuti dengan Yuna, Anuar Zain, Vivy Yusof, Aaron Aziz dan Fatin Liyana. Walaupun FL uolls suka buat slack bila official photo, bila candid baru nampak comel (kahkah), tetapi tidak mengapalah. Asalkan edisi aku berada di sebelah abang Aaron. Eh eh jangan nak abang sangat k, Aaron suka makan masakan isterinya dirumah instead of makan luar =')


My stylist 1 : Azlia Idha from GetGorgeous

 My stylist 2 : Allia Idha. Yes they are sisters in case if you ask ! And... don't ask me why my head looks big. Adakah kepala cuba melawan tahap ketembaman pipi??

Behind the scene team. Thank you GetGorgeous sisters, MUA Dinie, PhotoG & Puan Aishah ze editor for this opportunity. 


I was featured in the front & back cover as well as 4 page spreads of cover story (Page 16-19). Its quite a lot kan heee. Click HERE to read more tauu ! Jangan boring baca pasal kite ye...hehe. Gambar semua ihsan dari GetGorgeous.


Thank you for reading this entry !

154 comments:

  1. wahhh!!! lagi sekali tahniah fatin..

    ReplyDelete
  2. thaniah kak FL !
    comel cantik ! bijak dan bergaya , hehe :D

    ReplyDelete
  3. wahh,,sgt comelll ok,,,ini style colurful ek,,,utk mereka yg berani,,,mcm den ni kaler plain je ,,,huhu

    ReplyDelete
  4. baru je lepas tgk vdeo NLKO TV9.
    terus Kak Atin update blog.

    Lepas baca blog, nak baca majalah Eternity pulak :))

    ReplyDelete
  5. kak fatin :)) fuyyoo! awesome! sampai tak kenal dah kak fatin, hehe kak fatin comel!!

    ReplyDelete
  6. spt selalu..FL gojes dan cantik :)

    ReplyDelete
  7. cantek cantek cantek..nk baca nk bacaaa..

    ReplyDelete
  8. very beautiful indeed! anyway congrats, sis fatin. you're completely perfect to me! ;)

    ReplyDelete
  9. WOOOOOOOOOOOWWWWWW! SEMUANYA FAMOUS!

    ReplyDelete
  10. wah, cantek kak FL . hee. nak beli la majalah tu :P

    ReplyDelete
  11. lain lh muka kak fatin.mesti kena edit nie

    ReplyDelete
  12. kak fatin,,, pipi kembang beb..

    ReplyDelete
  13. Sis lawaaaanyaa,gojess gytu. :D

    ReplyDelete
  14. sungguh gojes FL..tahniah tau =D

    ReplyDelete
  15. tahniah! hebat betul FL ni, aritu masuk surat khabar *terkejut den tengok*
    ni masok mjlh pulak (^^,)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kak fatin. hope pasni jadik retis plak.. hihik~

    ReplyDelete
  17. wahh muka nampak macam patung!

    ReplyDelete
  18. JELESNYA .. fatin liyana cantikk !! tapi kalau mekap nipis mesti lagicantik .kan ?kan ?

    ReplyDelete
  19. Cantik sangat Cik Fatin Liyana ni :D

    ReplyDelete
  20. memang cantik dan nampak glamor macam artis...kalau u pakai tudung macam dlm majalah hari tu lagi cantik...tp mesti kena ikut pihak yg berkenaan kan....=)

    ReplyDelete
  21. Untunglaa boleh masuk majalah , haha:D

    ReplyDelete
  22. wowww comelnyer....
    Tahniah FL :)

    ReplyDelete
  23. omg...sebijik muka jepun!!cantik mekap...sapa mekap..cmna nak mekap mata camtuh

    ~i juzt lose 11kg in 2 weeks
    http://azamtahunbaru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Tahniah kak Fatin. Memang terbaikk...

    ReplyDelete
  25. wah..congrate coz msuk mjlh...femes jdnya..huhuu

    ReplyDelete
  26. Marvelous Fatin..
    Sangat2lah smart & soft
    Respect

    ReplyDelete
  27. i think bulan mei bulan FL larr .. huhuhu .. shomell !

    ReplyDelete
  28. wewiiittt...die masuk mjalah la :)

    ReplyDelete
  29. nk autograf blh?..hehe
    tahniah awak..

    ReplyDelete
  30. kenggrachelashen! hot gitew! huhuhuh...

    ReplyDelete
  31. comel,cun,gojess,semua hade :D

    ReplyDelete
  32. Uwaaaa! Siok nya jd cover girl. Make up yg amat menonjolkan lg ke cute -an fatin liyana.... All the best!

    ReplyDelete
  33. Cantiknyer...cuma kepala besar sgt la..hehe

    ReplyDelete
  34. lawa nyaaa ^^ and blog FL dah kemas , suka suka =D

    ReplyDelete
  35. MEMANG LAYAK !


    sebab memang blogger y bijak n TER CUN sekali



    cume...






    kuat tido haha



    FL gurau jer =P

    *please jangan saman sy =D

    ReplyDelete
  36. wah..
    jd cover girl..
    cantik la..
    =D

    ReplyDelete
  37. wah2, msuk mj. kira dh maju lagi ni :D

    ReplyDelete
  38. wah jadi front cover gitu cik fatin kita chaiyok :)

    ReplyDelete
  39. love this <3 so pretty mashallah!!

    ReplyDelete
  40. Haaa ! Hebat eh ! Tahniah.Rezeki !

    ReplyDelete
  41. wah jadi cover girl gitu...memang cantik ar FL... :)

    ReplyDelete
  42. aaaaa jelesnye..kak FL dapat dok sebelah abang Aaron...
    =,="
    btw...u r truely gorgeous!!! ;)

    ReplyDelete
  43. Gorgeoues betul doktor femes kita ni :p

    ReplyDelete
  44. slevel aron aziz, anuar zain yuna tuh,m,

    hebak awop FL..hahahah

    ReplyDelete
  45. waaaaaa.. bestnye! tahniah FL :)

    ReplyDelete
  46. Congrats FL.. kamu memang gorgeous! :)

    ReplyDelete
  47. COLOURFUL GILA.HABIS SEMUA COLOUR ADA.BTW TETAP GOJES BETUL KAK FL NI HAA

    ReplyDelete
  48. fuyooo! u r sooo lucky.. like :)

    http://stereohearts90.blogspot.com/2012/05/apakah-cerita-perodua-anda.html

    ReplyDelete
  49. comels gila ah kaka fatin. tapi muka nampak lain sikit. btw, jgn lupa apdet pasal korea tau!

    ReplyDelete
  50. comels gila ah kaka fatin. tapi muka nampak lain sikit. btw, jgn lupa apdet pasal korea tau!

    ReplyDelete
  51. moga semakin murah rezeki girl :)

    ReplyDelete
  52. cantik sesangat, u guys boleh mix n match fashion, jom tgk korean fashion online malaysia yang sangat murah kat blog I...

    ReplyDelete
  53. cantik sesangat, u guys boleh mix n match fashion, jom tgk korean fashion online malaysia yang sangat murah kat blog I...

    ReplyDelete
  54. u looks different liyana. gorjes!

    ReplyDelete
  55. tahniah =)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. congrats dear! u look so beautiful XD plus comel + cun. :)

    LATEST ENTRY : Chemistry! Thanks for being nice !

    ReplyDelete
  57. Assalam alaikum.

    I am Ali Al Takiyyah, and I enjoy commenting on blogs. Your blog is rated okay.

    ReplyDelete
  58. fatin bila nak buka braces???biasanya braces pkai dua tahun je kan plg lama..tapi fatin ni cam dh tiga tahun je pakai

    ReplyDelete
  59. dah rupa selena gomez, cuma u pakai tudung je

    ReplyDelete
  60. berbagi Kata Kata Hikmah
    Jangan mengukur kebijaksanaan seseorang hanya kerana kepandaiannya berkata-kata tetapi juga perlu dinilai buah fikiran serta tingkah lakunya.

    semoga bermanfaat dan dapat di terima gan ,
    salam kenal dan sukses selalu yah :D

    ReplyDelete
  61. Berapa tinggi kak Fatin eh? Macam tinggi sangat jee :D

    ReplyDelete
  62. dear kak fatin..
    brape tinggi ?

    ReplyDelete
  63. dear kak fatin..

    brape tinggi !!?

    ReplyDelete
  64. org skrg style nya yg pelik2.*tetiba diri terasa tua bangett* nasib baik FL dah memang chomels, jadi dipakaikan apa pun tetap cute =D

    ReplyDelete
  65. seronok baca ruangan fatin tu.... susah nak puaskan hati semua org, in the end, kita selalunya lebih selesa jadi diri sendiri bila dah pandai terima teguran org seadanya....

    ReplyDelete
  66. nashaghaz@gmail.comMay 28, 2012 at 11:38 AM

    hmmm wah fatin..mmg terbaek..keep up yg good work dear..cayalah beb..

    ReplyDelete
  67. terbaek!
    tahniah!
    sbg silent reader saya turut bangga dgn pencapaian FL ;)

    ReplyDelete
  68. wahh...memang sesuai ah!!!meletup kot fatin liyana nihhh...

    ReplyDelete
  69. wah..memg sesuai..meletup kot fatin liyana ni...^^

    ReplyDelete
  70. kak fatin..ader org ngumpat kak fatin...ce tngok.,huh

    http://aliasafifah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blog-dia-by-sandra.html

    ReplyDelete
  71. wah cantiknya awk fatin jadi cover girl, mesti best ni, hehe :)

    ReplyDelete
  72. sis sgt cantik..da la bijak~
    indahnya ciptaan Allah (:
    smoga sentiasa dirahmatinya ^^

    ReplyDelete
  73. muka kak fatin macam barbie doll ! Comel sangat !

    ReplyDelete
  74. cantiknyeee warna warni :)

    jemput ke blog..

    www.imbobome.com

    ReplyDelete
  75. bertuahhhh sungguh awk FL..cntek,pndai n mnutup aurat :)
    first class ^^

    ReplyDelete
  76. fuyohhh kak atien sebaris retiss popular laa. caiyaaa laa! hihii

    ReplyDelete
  77. SERIUS COMEL...
    TP LG COMEL KLU X PKI MAKEUP...
    TP KLU ORG COMEL MCM FL PKI APE PON
    TTP COMEL...
    TP U LOOK BETTER WITHOUT MAKEUP..
    BELIEVE ME....
    ANYWAY CONGRATS SBB DPT JD COVERGIRL

    ReplyDelete
  78. natashalymie.blogspot.comMay 29, 2012 at 10:26 AM

    chumel n cute..

    ReplyDelete
  79. ambil sikit petikan dalam majalah nih :

    " Sebagai bapa, dia memberikan kebebasan dan ruang kepada saya untuk menjalani proses normal yang dilalui oleh golongan muda-mudi. Sebagai anak, dengan ucapan dan tanda ingatan buat insane bergelar bapa pasti dihargai. Bagi saya, setiap hari adalah hari bapa. Kasih sayang saya terhadap apa tidak pernah berubah walau sedikit."


    baru nak feeling baca, boleh plak typo "insane" kat situ..huhu T__T


    btw, Happy birthday in advance!! 12 Jun nih :D

    MR.F~

    ReplyDelete
  80. i admire u. hahaha.. teringin nak jumpa! :D

    ReplyDelete
  81. knp muka kak fatin nampak pelik -_-" mcm awkward je..

    ReplyDelete
  82. mesti beli majalah siri 5 chewah :) Eternity yup!

    ReplyDelete
  83. Wah chantik dress fatin,, color full..

    #suke-suke-suke,

    ReplyDelete
  84. ikan tak disiang,ok kelakar gila! hahahaaha :D murahnya rezeki kak fatin, goodluck in future! :)

    ReplyDelete
  85. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  86. the hijab is weird. why so big on ur head. the only reason its not appear ugly just bcoz YOU wear it ! XD

    ReplyDelete
  87. hi dear, im selling dian pelangi shawls... jom jenguk luluzabi.blogspot.com =)

    ReplyDelete
  88. Happy belated birthday FL.. <3

    ReplyDelete
  89. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  90. Lain giler yang covergirl tu.. lagi matang nampak.. hehe

    ReplyDelete
  91. What should i say other than cute:-) so cute..

    ReplyDelete
  92. terrenya cik fatin masuk majalah front page plak tu..ceyy semoga masuk lg pasni..tahniah..

    ReplyDelete
  93. muka u dah mcm tiz zakyah...hehehe

    ReplyDelete
  94. First time knowing u today...impress

    ReplyDelete
  95. xde la cantik mane,,,,,,

    ReplyDelete
  96. untunglaa ade bunga besar kat tudung. hihi

    ReplyDelete
  97. pelik tol tudungnya..
    jgn pki cmtu lg plis..

    -sayakacak-

    ReplyDelete
  98. Saya rasa muka kak FL seiras dengan nekonyapi la

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...