Monday, January 23, 2012

Siapa Fatin Liyana?


Assalamualaikum

Well tajuk juga sudah bimbo habis, bajet macam diri sendiri somebody. Orang tertanya-tanya siapakah Fatin Liyana? Artis? Bukan. Youtube sensation? Bukan. Blogger? Ye. Blogger je pon, dah tu kenapa famous sangat? *terus google F A T I N L I YA N A sebab tak puas hati*  Ramai yang curious tentang status aku ini actually. Bila curious, terus open new tab and google. Oleh itu, nama aku pon tersenarai dalam Top10 google fastest rising people. Thanks ok!

Disebabkan aku berada di hometown dan internet selaju impak maksima, maka why not kalau aku tulis pasal diri sendiri. Kedengaran seperti terhegeh-hegeh ya tuan-tuan dan puan-puan. Tetapi kadang-kadang tang terhegeh-hegeh ni la yang ampa suma suka dok baca. Kalau tidak masakan surat khabar METRO merupakan akhbar nombor 1 negara.


SIAPA FATIN LIYANA?
Aku ni merupakan seorang blogger tidak tegar namun berprinsip. Berumur 23 tahun dan masih lagi bergelar seorang mahasiswa yang tidak menentang AUKU. Sekarang sedang menjalani latihan clinical di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) di bawah ijazah perubatan. Aku juga merupakan model muslimah berbayar. Nothing comes for free bro! Namun disebabkan kekangan masa, maka aku amatlah selektif dalam memilih tawaran kerja.


OH ORANG BIASA JE PON, DAH TU KENAPA BOLEH FAMOUS?
Inilah yang dikatakan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu. Kau ingat aku expect ke benda jadi macam ni? Siryes weyh, siryes tak. Tapi syukur alhamdulillah rezeki itu milik Allah, aku hanya mampu menzahirkan rasa syukur. Masa mula-mula aku tulis blog, yakni pada tahun 2009, memang aku tak terfikir langsung yang orang akan baca blog aku. Realitinya, memang takde orang baca pon masa tu. Macam haremm kekekekeke.

Tujuan aku tulis blog pon, adalah untuk mencatat kenangan manis aku ketika hidup di negara orang (Bandung). Instead of tulis kat diary which I never had one, aku tulis kat blog. Masa tu skala syok sendiri aku memang 9/10. Entah hape-hape aku tulis. Tapi comel jugakla bila baca balik kekekeke...macam tak caya aku yang tulis macam tu.

Actually dulu aku takde facebook. Eventhough masa tu facebook tengah sooo in tapi aku punya firasat kata, dah takyah de nak buat facebook bagai. So aku follow kata hatiku. Eceh! Namun segalanya berubah lepas aku ingkar mendengar kata hatiku. Aku buat facebook juga walaupun disaat itu hatiku memberontak bagai dipukul ombak. Akibatnya, link blog aku mula menular di news feed. Dan nama Fatin Liyana mula meniti di bibir-bibir para blogger & facebooker sehinggalah hari ini.


APA YANG BEST SANGAT PASAL BLOG FATIN LIYANA NI?
Nama blog aku ni honeykoyuki. Berpadananlah dengan URL dia. Korang tanya apa yang best pasal blog ni? Dude, nama dia pon dah best okay. Macam kawaii-kawaii gitu ^___^ Anyway, blog aku ni takde genre yang tertentu. Aku anggap blog ni sebagai tempat aku berkongsi kisah hidup dengan para pembaca. Sebab kisah hidup aku ni luas dan banyak benda yang aku nak share, so yeah. Makanan ada, fashion ada, tips ada, travel guide ada macam-macamlah ada. Susah untuk aku decide nak pilih genre mana.

Aku takdelah rasa blog aku ni best, aku rasa macam oklah. Bolehlah buat bahan bacaan santai. Tapikan, I have to admit yang aku suka baca blog sendiri. Bila boring, aku akan bukak entry tahun-tahun sudah dan baca balik entry aku. Pastu aku dok gelak-gelak baca susunan ayat aku yang macam #^&**^ dan tengok balik gambar lama aku yang macam @#$%^. Pastu aku mengimbau balik kenangan lama. Good times. That's one of the reason jugak kenapa aku jarang update blog. Aku hanya akan update bila aku rasa entry itu menarik dan ada sentimental value untuk aku. Sebab nanti aku akan baca balik entry-entry yang aku dah tulis. Aku taknaklah update blog cincai-cincai, setakat buat syarat ada new entry je kan.


PERNAH KELUAR MAJALAH KE MANA-MANA? TAK PERNAH TENGOK PON DALAM BLOG NI?
Disebabkan aku sedar diri yang aku ni hanyalah insan biasa, maka aku segan sebenarnya nak gebang kat orang yang aku keluar majalah ke paper ke hehe... Kalau korang ternampak/terbaca ke itu nasiblah. Dulu aku ada jugak update kat blog, siap tunjuk gambar gitu..biasalah batak masa mula-mula keluar media kan. Tapi lama-lama aku jadi segan pulak, rasa macam tujuan aku upload tu adalah untuk membangga diri sahaja. Well aku suka jugaklah membangga diri but not that crystal clear you know. wkwkwkwkwk.

Just so you know yang aku pernah featured dalam Dara Mei 2010, Dara Julai 2010, Metro 27 Mac 2011, Majalah Perempuan Julai 2011, Mingguan Utusan 6 November 2011, Majalah Wanita Disember 2011, Kosmo 18 Disember 2011, Metro 25 Disember 2011. Terima kasih banyak-banyak kepada wartawan dan jurugambar yang sudi menemuramah dan mengambil gambar saya!


KENAPA KITORANG KENA BACA BLOG NI? DAH LA JARANG UPDATE
Because I'm ohsem ! Walaupun jarang update namun aku akan sentiasa berikan yang terbaik untuk entry yang aku tulis. Aku akan berusaha demi kepuasan pengguna. Terima kasih banyak-banyak wahai pembaca kerana sudi meluangkan masa membaca secebis kisah hidupku. Really appreciate it =') Kepada yang baru mengetahui kewujudan blog ni, selamat datang! Kalau aku tak update, jemputlah baca entry lama-lama tu.
Main bunga konon comel lettew
Thank you for reading this entry !

325 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 325 of 325
Anonymous said...

saya suka fatin liyana. nk berkenalan dengan fatin liyana bole x?saya suke sgt2.rase cam nk ajak kuar dating jek..hahaha

FRB said...

know u from my adik.. smart..

Nadia Elena said...

hehe..ohsem habis!!!
teringin nak jumpa FL.. :D

Cikgu Pencen said...

Nice to read.ALL THE BEST.Hope you will be a good Muslimah Doctor.

Cik ApamPolkadot.com said...

Wah menarik sangat, suka sangat baca entry blog Fatin...comel mcm tuan dia jugak =)

All the best Fatin =)

Anonymous said...

Dulu saya ingatkan fatin liyana seorang yg gedik2. da la xkenal, nak kata org gedik. pas baca entry2 dia, baru saya tau keikhlasan dia buat blog ni. she's just being herself and i wondered how can I be so judgmental?? tu la org kata, xkenal maka xcinta. fatin liyana punya blog rockzz to the max!!

p/s: saya lahir tahun 89, saya bangga batch saya ramai terkenal mcm awk, fatin liyana, fatin suhana, ameera zaini :')

Hida Qistina said...

Oh ni la rupanyer blog Fatin Liyana.. Entri not bad la... suke2.... Boleh blaja ng awak...

Anonymous said...

aduii..pe bnda dia ni mmbebel..

Anonymous said...

untungla...

ainwahid said...

Hi there, sorry for saying this, to be frank i tak pernah tau there is a fatin liyana blogger terkenal, sampailah today when a friend posted something about your blog at friendster (something good for sure), hehe, maaf sangat ya if it sounds harsh
i definitely like your blog. agak terkejut when there was a statement saying u studied in bandung & currently doing clinical in hukm. i graduated from unpad in 2009, angkatan 2003, rasanya kita tak pernah jumpa kan? mula2 macam terkejut sebab if you are doing housemanship in hukm now mesti dah pernah kenal sebab beza kita graduate mesti 1 or 2years je, & i jenis yang kenal juniors, then baru teringat unpad ada twinning program dgn ukm, so you one of those lucky adik2 who were selected.
nways keep on blogging, nak jadi your follower pulak lepas ni (bukan stalker ya) hehehe, g ood luck on your clinical years,hope to meet you one day, mana tau u jadi my houseman ke later? ;D

norzibeautilicioushouse said...

tahniah,.. memang kalau too crystal clear to public buat kita tak comfort. Norzi Beautilicious House wujud tanpa diketahui oleh mana-mana kenalan atau saudara mara sebab kakzi tak minat orang tahu jika kita mengenali. tak kenal ,ok takpe :) . tahniah to u and semoga maju dan berjaya dalam pelajaran dan kerjaya kelak :)

Zacky Rachman said...

you're cute

Zacky Rachman said...

such a cute girl

Tak Bernama said...

awak sgt comel..saya suka

Tak Bernama said...

awak sgt comel.sejuk mata memandang..love u.

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Untunglaa dah pemesss emesss :O

Anonymous said...

owsem...... la sgt!!

Bang Iwan said...

Singgah pertama atas rekomendasi dari denaihati.
Salam kenal..

Anonymous said...

Famous ke akak ni ?
Tak pernah nampak muke terselit kat mane? tak pernah pulak dengar cite pasal die sedangkan kengkawan ku gile blog !
nak kate lawa, xde selawa mane.. tapi cara die edit gamba mmg ehsem la gak , tu pon klau die yg edit k.

And akak , jangan lah berbanggadiri ye. Itu bukn buat org suke n hanya buat orng makin meluat. bkn nak kutuk cume itu kenyataan K.

Btw , all the information in this blog sgt bagus ye , walau ade part yang patut dibuag supaya x terlalu panjang, kalau panjang sangat orng akan hilang minat nak bace.

S0 , tu je nak ckp, kalau marah dgn ape yang tertulis di atas , marah la xde spe nak halang --'

N, hope untuk post yg laen xde berbangga diri lgi ye, saye memang membencinya n tau msti ade gak org laen yang benci K. Keep going...

FROM SOMEBODY YANG DAH 7-8 KALI SINGGAH SINI N DAPATI ANDA SANGT BERBANGGA DIRI DENGAN BERBESAR HATI TOLONG TEGOR.
[ _f_AH D_ _AN_ ]

pieces girl said...

hermmm..janji tetap cool

syafiq said...

nothng..just bored

farawahida said...

F.A.T.I.N LIYANA :) sy pon baru berjinak dlm blogger.. btw, xbpe nak taw sgt la psl blog2 nie. tp i like+love bce blogger u! sweet2 gitu! tp xtaw mane nak cari button follow :( help help help :(

Anonymous said...

nape laa org2 ni asyik ckp pasal budak ni..lebe bek wat keje yg brpaedah sket..

farizghazali said...

aku baru jumpa blog ni.
gile famous.
gile ramai komen.
gile la.
confirm kau tak baca.

Fatin Nursyairah said...

sangat memalukan siapa yang tak kenal fatin liyana hahaha

kak,boleh buat entri pasal contact lens tak.bukan apa sekarang kan tengah kecoh contact lens yang harga murah tu kan.so kalau pakai contact lens yang dekat kedai cermin mata tu boleh merosakan mata juga ke?please saya nak sangat tau pasal ni.

dzuandiey said...

biar apa orang nak cakap. yg penting u still fatin liyana kan...hehe...cikgu tumpang populariti lah kejap...(haha...interprem sket)...
Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

lia said...

salam akk,sy nk tnya skit bleh,cmne ea nk wt label sidebar mam akk tu,puas sy cari..klu y label y dh dsdiakn 2 xnmpk ksluhuran post kta.plss >_<

Nurul Firzanah Rohaizat said...

<--- Your Stalker. No worries, perempuan okey. SUka baca blog akak

Anonymous said...

exploitasi wajah

ijalbuatduit duitijal said...

eh hantaran nak kawin dgn nko berape

Nessa Rapaee said...

OHSEM!!!!

Lea Athira said...

lama tak singgah sini, last singgah awal tahun lepas ;A; blog ni still awesome XD

alia zakry said...

oh ceritanya macam tu..pernah tgk cik fatin sebelum ni..

Anonymous said...

maap...terbaca

Amanda Musa said...

Salam Fatin,
Hye..suka baca blog Fatin.:) if don't mind, nak minta jasa Fatin untuk comment entry saya pasal Korea sebab tengok Fatin dah pernah ke sana. Really hope so :)

http://thefunnjoy.blogspot.com

Ieta Mat Sa'ad said...

Waaa..............dasat...... terima kasih kpd blogger Nick Nashram kerna memperkenalkan blogger wanita terhebat ni. Akhirnya, ada gak la blogger wanita yg dpt sy jadikan panduan utk blog sy. Bukan senang nak senang... Teruskan menulis walau apa pun cabaran. Tanpa teragak2, sy joint terus blog FL ni. Tahniah kpd anda

datoksir said...

ambo nk kenal dgn tuan punyo tanoh ni wei loppp !! hehehee

Mizz Ira Bahador said...

Suka fatin liyana..
U are my idola in blog..
hehehe...

Nak Tunang@Nak Kawin Klik Ini

Mizz Ira Bahador said...

Suka fatin liyana..
U are my idola in blog..
hehehe...

Nak Tunang@Nak Kawin Klik Ini

Anonymous said...

akak nice cute n cantik :))
akk kate orgkan yes xsemua masalah kkite bole kasi tau kat org kan kak..but mm macam mane sesuatu masalh tu kite nk tanggung sendiri tanpa menyushkn kite,,faham ke>

Anonymous said...

HIDUP PAS..........peace

Anonymous said...

Ni FB fatin liyana ke?... http://www.facebook.com/fatin.masitah.9
kalu bukan, xbest la ade orang wat cam gni... i like ur style... :)

Putaran Hidupku said...

Sayandah lama kenal Fatin Liyana,tapi masa tu saya tak ada Blogger.Saya just baca semua post Fatin Liyana.Best & Fatin Liyana adalah Orang pertama yang memberi inspirasi Saya untuk Membuat Blogger sendiri! <3 THank you Kak Fatin!

Azmil said...

Boleh tahan awak ni lawa juga, kurniaan Allah, teruskan berblogging semoga sukses dan sukses lagi gitu..

Farid Lee said...

aku sesaje try taip kat google search nama fatin.. n kua liyana. nape femes sgt dak ni..

Anonymous said...

WOWW..TAHNIAH.I nak sgt bace tulisan u pasal supplements utk remaja. i think u mesti byk idea yg bes bes..kan

♥WanieyZuki♥ said...

hhaha... memang sis comel pun XD

Anonymous said...

cute cangat.. :)

FiNa Woo said...

Kak Fatin...comel lar....mana ye..kak beli tudung comel2...saya cari merata,tapi x jumpa...heehe....

QasehnyaRania said...

perkenalan ttg FL yg menarik:D

Alin Aris said...

Suka kak fatin liyana . blog dia sempoi sangat sangat. All the best :)

heeee said...

Terbaik!!

Anonymous said...

mak ai...ramai gila komen....
ohsem sgt ka faten ni?? apa la yg best sgt dia kn..
kalau ohsem sangat couple lah dengan saya....baru tau betul ohsem ke x...

Anonymous said...

orng mana???
best x study kat korea???
how u study to make perfect??
can u teach me?
i want study at korea 2..
can u teach me how 2 study??

Anonymous said...

orng mana???
best x study kat korea???
how u study to make perfect??
can u teach me?
i want study at korea 2..
can u teach me how 2 study??

Muhammad Nur Aliff Saji said...

huh, nih dah berpunya ke..??

AmiRuL zikRy said...

Ohsemmm!!!

Anonymous said...

lawanya he he

Anonymous said...

Actually beb, dah lama I tgk pic you cuma I wat dekk jee ewahhh..Tapi dok asyik muka you je beb kuar mana2 link I pun rasa pelik. famous sgt ke minah ni? nama pun x kenal, muka pon boleh lah comel sikit. so I pon google nama you! OMG! you actually exist beb! I tot you just some boys fantasy edit girl pic! Well beb nice to know you! keep cute & not be noty ok! hahahaha

Anonymous said...

ek eleh poyo nk mmpus, bibir mcm ank ikan kerapu ada hati nk perasan lawa..aku duk UK 15taun pun ada gak wat modelling smbil study civil eng pun xla terus nk action abis wat blog tyg fesyen bodo konon supaya org puji cantik grand..mcm P..bodo je view blog ko ni..ttupla blog ni wat malu malay je xsdr diri

sharafie said...

pergghhhhh!!!!punyalah ramai readers blog ni..mcm aku, ni 1st time menyedari kewujudan Fatin Liyana punya blog..aku ni diketegorikan ketinggalan zaman ke??hahaha
Ramai yang mumuji FAtin, tahniah di ucapkan..
ape² pun memang terbaik la pencapaian Fatin dan blog ni..aku doakan yang terbaik je..ape aku tulis pun ko xbaca punya la..punya banyak komen tu xkan ko baca komen aku kan..haahhaa
so aku nak tulis panjang lagi boleh??
tak perlu ko jawab sebab aku tak tekan "Publish Your Comment" lagi..
ape aku nk tulis tadi pun da lupa..haishh..semoga berjaya lah dalam apa jua bidang yang fatin ceburi..doktor bukan satu bidang yang senangkan..kawan aku pun doktor gak..sian dia dpat Ampuan Rahimah, Klang..lagi la xde life..hahaha
eh ape ko aku citer pasal kawan aku plak nih..ko pun mana nak kisah kan..aku tulis panjang² ni fan ko tak marah ke??ada masa ko balas la..keke...sekian..

aSmiDar said...

Mmg ohsem..bnyk giler komen..sampai nl cercbut jari duk kuis2skrin noh..huhu

ohcikgu said...

barulah tahu siapa sebenarnya fatin liyana ni. Apapun, good luck. :)

Anonymous said...

macam comel la kak fatin liyana ni. your blog sounds interesting. frankly speaking, ni first time saya tau pasal "FATIN LIYANA".. hohoho~.. tak tau pulak kak fatin liyana ni quite famous.. walawyh~ congrats la.. anyway, kak fatin liyana ni bakal doktor ke? dah kerja sekarang? i mean as a doctor? hospital mana? sorry le banyak pulak menanya.. by the way selamat berjaya dlm hidup, dunia dan akhirat.. hands down..

Anonymous said...

Prettt .. . :p

Rizuan Khatulpica said...

wooooooooo..wooooooooo... tarzan datang ni..mai nasi lemak ngan kopi.. hehehe..monyet monyet jgn ikut tau... Salam 1Malaysia..Salam kawan2 saya dah join fatin ni...sori la sbb baru balik dari hutan..terjumpa blog ni tersangkut atas pokok..lalu saya pun nyanyi la lagu ni..TANYA SAMA POKOK.. nananana...hapy sangat jom monyet kita balik hutan..wooooooo..yeah yeah (suara rock )kikiki

Rizuan Khatulpica said...

Salam Fatin..saya Tarzan.. jom dating hehe..monyet monyet jangan ikut tau.. kalo Fatin agree aku nak jerit kuat2 sampai haiwan semua kuar dari peti ais..seekor je haiwan yang tak datang...haiwan yg mana satu tu.... tutt...bersambung episod seterusnya hehhee

dya diah said...

saya suka bace entry akak , tk tahu la npe :)

Hasmania Abas said...

Oh ini Fatin Liyana...
Seorang Model berbayar..
Seorang Pelajar Perubatan ...
Seorang Blogger .....
....jadi model dapat duit dan belajar pulak ditaja oleh siapa??? kerajaan ??? atau sendiri ????

Anonymous said...

cis..inike FL yg femes tu

Anonymous said...

laa..ape yg menarik nih.dh kenal FL.JANJI TAU ISU SEMASE

Anonymous said...

you AMAjing n ohsem person. if have like buttong. i click like button alot of time for your blog. :) teehee...

Rima Alliq Entertainment said...

awesome;0

gaji dollar dofollow said...

Wow, pengunjungnya sangat banyak! Dikesempatan lain akan kubaca artikel yang lainnya! Salam dari indonesia!

silent typer said...

hai sis FL. tringin nak tengok sis pakai white coat. mesti ohsemmm :)

waniey said...

slm akak..akak mmg 0wsemm l0rhh :D .. Qute plak tuu.. hee :D

waniey said...

slm akak..akak mg 0wsem l0rh..:D .. qute lagy :D .

Sakura Ariela said...

Assalamualaikum.. hai.. sy new blogger... sy salu nmpak gmbr awk kt google... so nie lah awk... FL.. awk sangat comel... ^_^

-Blog walking-

rab haimi said...

akak cooooooomey sangat..

amanina suahni said...

hye kak fatin,,i hve been admire u for long time...nver expect to b ur junior,,but the truth now,is yes,,,i'm ur junior,,,slalu hrp dpt pluang jumpa kak fatin stiap kali g HUKM...do follow my blog n give comment...love u...

http://xuhoney.blogspot.com/

amanina suahni said...

x sgka i being ur junior...sgt2 mnat dgn kak fatin,,,i'm a new blogger,hope for ur guidance...do follow me n leave comment...hrp dpt jumpa kak fatin one day....slalu g HUKM,n cari2 kak fatin,,tp x pnah bersua muka..

http://xuhoney.blogspot.com/

yuzi said...

type FA kt google trus kuar fatin liyana. ok sy tersesat disini. neway nice blog!

Anonymous said...

dulu blaja SBPIS kerr??mcm kenal jerrr...

Anonymous said...

i never knw who is fatin liyana=.='
boringgg

Che' Wiwek said...

nice.. :)

nurul shafiqa rani said...

sis . . miss u ! do u still remember me ? ? someone from kelantan . seseorang yang akak pernah call me , adik akak . semakin mngenali diri mu , kak fatin liyana ^_^

chinta shaa said...

wahh bestt sgtt bacaa blogg kakk fatinnn , :)

Penulis Teknorat said...

ooohhh fatin liyana
HackJela

Zulley Reduan said...

Really ohsem..wlu pon muda dari saya, u is my MENTOR in blog.congrates..

Anonymous said...

yep. kite stuju. u are ohohohsemmm
gile. sbab 2 sye perlu bce fatin liyana. saya pendatang baru dan tengok. dye sambut saya o. yayyy

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Suka saya baca blog fatin.
teruskan menulis yea.

Murni Afiqah said...

"Nama blog aku ni honeykoyuki. Berpadananlah dengan URL dia."

eh2. update2... =)

ciknurhqnim said...

.trbaek la kak liyana ni...bca dye pun blog ni blh snyum2...hehehew

greenpapa.com said...

comel

Amen said...

after i read about you i think you deserve what you get now....i like your writing and your style...greet from newbie.... :-)

Materazi Muhd said...

Teruskan berkarya...

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum kak . . .ngeh . baru tahu hari ni . baca entri ni jek . pon dah best :D fatin liyana nama diberi sungguh indah :)

Anonymous said...

Fatin punyai PAKEJ :
1. Bijak
2. Cantik
3. Berada
4. Pandai jaga diri
5. Berdikari
6. Praktikal

Anonymous said...

nk no tlefon bole??? ^_^

Anonymous said...

nk jumpe...

LeH Nidduhellos said...

Hai Fatin.. hehe..
I suka org yg nama fatin ni.. single lg ke..hikhikhik..

Happy Mind said...

ini boleh jadi komen yang ke 301. kalau tak pending.pergh...cara hidu[ biasa tapi rezeki Allah, kan? Ada amalan spiritual yang boleh dijadikan resepi?

Azri Johan said...

penatnya jari scroll nak komen je.. hahaha :D

Che'Yah Vitamomma said...

yesszaaa!!
memang owhsem.. i like!

model.. study clinical..
semoga bertemu jodoh dengan orang2 soleh..

keep it up sis!

Yanti Hamdan said...

assalammuaalaikum , kak fatin mmg berbakat . kak fatin saya baru lagi dlm dunia berblog . saya sudah follow blog akk sebab sgt tertarik dgn blog kakk . btw bleh akk follow balik :) terima kasih :)

Mykad Smart Shopper said...

itu dia. siap bagitau macam-macaml lagi. hehe

mustaqim ramlee said...

la ini ke fatin liana ? okay da kenal... hahahaha.. nice writing tak bosan baca.. :D

Puteeeeri said...

Fatin Liyana so ashemmmmiaww . Haa overs gituu . Suka blog akaq :D

DTira said...

nice to meet you fatin liyana ^_^

Rania said...

eee...berlagaknye die ni..sebenarnye mmg nk jadi femes kan??? cakap je lah..huh!!!!!!

IrWaN said...

sbb ko cntek la sengal!!!subhanallah!!

Ann Jasmine said...

I suka cara u make up.
I wish I can do that too !

Anyway, do visit and follow my blog.

www.farhanajasmine.com

Muhammad Anzari said...

comeyyyyyy

Anonymous said...

Terbaikk :D

Yah sakura said...

saya pon bary kenal fatin liyana

Meutiakbachnar® said...

Assalamu'alaikum...

Hello, blogwalking here.
I really like your blog. Your blog's display is so simple yet so interesting.

One of your writing about your travelling story in Korea actually brings me here. And aaah, I love your blog.

Eh, you've been in Bandung too?
Mmm... anyway, do you have any Twitter account? It will easy for me to see your updates ; ) hehe..

abuzar ishak said...

fatin liyana...rezki ini milik awk..awk dikenali..guna peluang ini untuk menarik org yg meminati awk untuk success...u can do it..

abuzar ishak said...

fatin liyana...rezki ini milik awak tanpa disangka sangka..awk menulis dgn hati terbuka..awk guna peluang ini untuk kebaikan..rmai yg minat kepada awk..mgkin org bly mencontohi awk untuk future diorang...abuzar ishak....

Fidaus Ahmad said...

tak berat ke bwk pgar sne sni . mf trsasul .

Anonymous said...

terima kasih atas penulisan dalam blog yg jujur dan bersahaja.. kekadang saya down dalam aktiviti harian, well... after read 1 and more of your valuable entry.. my spirit of youngsters man come back again.. haha tgvm keep on writing or updating... hope to see u 1 day

Zura Rahman said...

seronok je baca entry fatin ...santai...

Sue AK said...

ohsem!! like like..

Anonymous said...

Bestye klau ley kenal kak fatin liyana kat depan mata huhuu ^_^ mesti byak pengalaman

nuRuL eTyHa said...

best, ayat santai jea..sy bdk baru belajar..jemput kwn2 follow blog sy jgk yea :)

Naniey Daud said...

hi selamat berkenalan...

«Oldest ‹Older   201 – 325 of 325   Newer› Newest»