Monday, January 23, 2012

Siapa Fatin Liyana?


Assalamualaikum

Well tajuk juga sudah bimbo habis, bajet macam diri sendiri somebody. Orang tertanya-tanya siapakah Fatin Liyana? Artis? Bukan. Youtube sensation? Bukan. Blogger? Ye. Blogger je pon, dah tu kenapa famous sangat? *terus google F A T I N L I YA N A sebab tak puas hati*  Ramai yang curious tentang status aku ini actually. Bila curious, terus open new tab and google. Oleh itu, nama aku pon tersenarai dalam Top10 google fastest rising people. Thanks ok!

Disebabkan aku berada di hometown dan internet selaju impak maksima, maka why not kalau aku tulis pasal diri sendiri. Kedengaran seperti terhegeh-hegeh ya tuan-tuan dan puan-puan. Tetapi kadang-kadang tang terhegeh-hegeh ni la yang ampa suma suka dok baca. Kalau tidak masakan surat khabar METRO merupakan akhbar nombor 1 negara.


SIAPA FATIN LIYANA?
Aku ni merupakan seorang blogger tidak tegar namun berprinsip. Berumur 23 tahun dan masih lagi bergelar seorang mahasiswa yang tidak menentang AUKU. Sekarang sedang menjalani latihan clinical di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) di bawah ijazah perubatan. Aku juga merupakan model muslimah berbayar. Nothing comes for free bro! Namun disebabkan kekangan masa, maka aku amatlah selektif dalam memilih tawaran kerja.


OH ORANG BIASA JE PON, DAH TU KENAPA BOLEH FAMOUS?
Inilah yang dikatakan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu. Kau ingat aku expect ke benda jadi macam ni? Siryes weyh, siryes tak. Tapi syukur alhamdulillah rezeki itu milik Allah, aku hanya mampu menzahirkan rasa syukur. Masa mula-mula aku tulis blog, yakni pada tahun 2009, memang aku tak terfikir langsung yang orang akan baca blog aku. Realitinya, memang takde orang baca pon masa tu. Macam haremm kekekekeke.

Tujuan aku tulis blog pon, adalah untuk mencatat kenangan manis aku ketika hidup di negara orang (Bandung). Instead of tulis kat diary which I never had one, aku tulis kat blog. Masa tu skala syok sendiri aku memang 9/10. Entah hape-hape aku tulis. Tapi comel jugakla bila baca balik kekekeke...macam tak caya aku yang tulis macam tu.

Actually dulu aku takde facebook. Eventhough masa tu facebook tengah sooo in tapi aku punya firasat kata, dah takyah de nak buat facebook bagai. So aku follow kata hatiku. Eceh! Namun segalanya berubah lepas aku ingkar mendengar kata hatiku. Aku buat facebook juga walaupun disaat itu hatiku memberontak bagai dipukul ombak. Akibatnya, link blog aku mula menular di news feed. Dan nama Fatin Liyana mula meniti di bibir-bibir para blogger & facebooker sehinggalah hari ini.


APA YANG BEST SANGAT PASAL BLOG FATIN LIYANA NI?
Nama blog aku ni honeykoyuki. Berpadananlah dengan URL dia. Korang tanya apa yang best pasal blog ni? Dude, nama dia pon dah best okay. Macam kawaii-kawaii gitu ^___^ Anyway, blog aku ni takde genre yang tertentu. Aku anggap blog ni sebagai tempat aku berkongsi kisah hidup dengan para pembaca. Sebab kisah hidup aku ni luas dan banyak benda yang aku nak share, so yeah. Makanan ada, fashion ada, tips ada, travel guide ada macam-macamlah ada. Susah untuk aku decide nak pilih genre mana.

Aku takdelah rasa blog aku ni best, aku rasa macam oklah. Bolehlah buat bahan bacaan santai. Tapikan, I have to admit yang aku suka baca blog sendiri. Bila boring, aku akan bukak entry tahun-tahun sudah dan baca balik entry aku. Pastu aku dok gelak-gelak baca susunan ayat aku yang macam #^&**^ dan tengok balik gambar lama aku yang macam @#$%^. Pastu aku mengimbau balik kenangan lama. Good times. That's one of the reason jugak kenapa aku jarang update blog. Aku hanya akan update bila aku rasa entry itu menarik dan ada sentimental value untuk aku. Sebab nanti aku akan baca balik entry-entry yang aku dah tulis. Aku taknaklah update blog cincai-cincai, setakat buat syarat ada new entry je kan.


PERNAH KELUAR MAJALAH KE MANA-MANA? TAK PERNAH TENGOK PON DALAM BLOG NI?
Disebabkan aku sedar diri yang aku ni hanyalah insan biasa, maka aku segan sebenarnya nak gebang kat orang yang aku keluar majalah ke paper ke hehe... Kalau korang ternampak/terbaca ke itu nasiblah. Dulu aku ada jugak update kat blog, siap tunjuk gambar gitu..biasalah batak masa mula-mula keluar media kan. Tapi lama-lama aku jadi segan pulak, rasa macam tujuan aku upload tu adalah untuk membangga diri sahaja. Well aku suka jugaklah membangga diri but not that crystal clear you know. wkwkwkwkwk.

Just so you know yang aku pernah featured dalam Dara Mei 2010, Dara Julai 2010, Metro 27 Mac 2011, Majalah Perempuan Julai 2011, Mingguan Utusan 6 November 2011, Majalah Wanita Disember 2011, Kosmo 18 Disember 2011, Metro 25 Disember 2011. Terima kasih banyak-banyak kepada wartawan dan jurugambar yang sudi menemuramah dan mengambil gambar saya!


KENAPA KITORANG KENA BACA BLOG NI? DAH LA JARANG UPDATE
Because I'm ohsem ! Walaupun jarang update namun aku akan sentiasa berikan yang terbaik untuk entry yang aku tulis. Aku akan berusaha demi kepuasan pengguna. Terima kasih banyak-banyak wahai pembaca kerana sudi meluangkan masa membaca secebis kisah hidupku. Really appreciate it =') Kepada yang baru mengetahui kewujudan blog ni, selamat datang! Kalau aku tak update, jemputlah baca entry lama-lama tu.
Main bunga konon comel lettew
Thank you for reading this entry !

325 comments:

  1. saya suka fatin liyana. nk berkenalan dengan fatin liyana bole x?saya suke sgt2.rase cam nk ajak kuar dating jek..hahaha

    ReplyDelete
  2. know u from my adik.. smart..

    ReplyDelete
  3. hehe..ohsem habis!!!
    teringin nak jumpa FL.. :D

    ReplyDelete
  4. Nice to read.ALL THE BEST.Hope you will be a good Muslimah Doctor.

    ReplyDelete
  5. Wah menarik sangat, suka sangat baca entry blog Fatin...comel mcm tuan dia jugak =)

    All the best Fatin =)

    ReplyDelete
  6. Dulu saya ingatkan fatin liyana seorang yg gedik2. da la xkenal, nak kata org gedik. pas baca entry2 dia, baru saya tau keikhlasan dia buat blog ni. she's just being herself and i wondered how can I be so judgmental?? tu la org kata, xkenal maka xcinta. fatin liyana punya blog rockzz to the max!!

    p/s: saya lahir tahun 89, saya bangga batch saya ramai terkenal mcm awk, fatin liyana, fatin suhana, ameera zaini :')

    ReplyDelete
  7. Oh ni la rupanyer blog Fatin Liyana.. Entri not bad la... suke2.... Boleh blaja ng awak...

    ReplyDelete
  8. aduii..pe bnda dia ni mmbebel..

    ReplyDelete
  9. Hi there, sorry for saying this, to be frank i tak pernah tau there is a fatin liyana blogger terkenal, sampailah today when a friend posted something about your blog at friendster (something good for sure), hehe, maaf sangat ya if it sounds harsh
    i definitely like your blog. agak terkejut when there was a statement saying u studied in bandung & currently doing clinical in hukm. i graduated from unpad in 2009, angkatan 2003, rasanya kita tak pernah jumpa kan? mula2 macam terkejut sebab if you are doing housemanship in hukm now mesti dah pernah kenal sebab beza kita graduate mesti 1 or 2years je, & i jenis yang kenal juniors, then baru teringat unpad ada twinning program dgn ukm, so you one of those lucky adik2 who were selected.
    nways keep on blogging, nak jadi your follower pulak lepas ni (bukan stalker ya) hehehe, g ood luck on your clinical years,hope to meet you one day, mana tau u jadi my houseman ke later? ;D

    ReplyDelete
  10. tahniah,.. memang kalau too crystal clear to public buat kita tak comfort. Norzi Beautilicious House wujud tanpa diketahui oleh mana-mana kenalan atau saudara mara sebab kakzi tak minat orang tahu jika kita mengenali. tak kenal ,ok takpe :) . tahniah to u and semoga maju dan berjaya dalam pelajaran dan kerjaya kelak :)

    ReplyDelete
  11. awak sgt comel.sejuk mata memandang..love u.

    ReplyDelete
  12. owsem...... la sgt!!

    ReplyDelete
  13. Singgah pertama atas rekomendasi dari denaihati.
    Salam kenal..

    ReplyDelete
  14. Famous ke akak ni ?
    Tak pernah nampak muke terselit kat mane? tak pernah pulak dengar cite pasal die sedangkan kengkawan ku gile blog !
    nak kate lawa, xde selawa mane.. tapi cara die edit gamba mmg ehsem la gak , tu pon klau die yg edit k.

    And akak , jangan lah berbanggadiri ye. Itu bukn buat org suke n hanya buat orng makin meluat. bkn nak kutuk cume itu kenyataan K.

    Btw , all the information in this blog sgt bagus ye , walau ade part yang patut dibuag supaya x terlalu panjang, kalau panjang sangat orng akan hilang minat nak bace.

    S0 , tu je nak ckp, kalau marah dgn ape yang tertulis di atas , marah la xde spe nak halang --'

    N, hope untuk post yg laen xde berbangga diri lgi ye, saye memang membencinya n tau msti ade gak org laen yang benci K. Keep going...

    FROM SOMEBODY YANG DAH 7-8 KALI SINGGAH SINI N DAPATI ANDA SANGT BERBANGGA DIRI DENGAN BERBESAR HATI TOLONG TEGOR.
    [ _f_AH D_ _AN_ ]

    ReplyDelete
  15. F.A.T.I.N LIYANA :) sy pon baru berjinak dlm blogger.. btw, xbpe nak taw sgt la psl blog2 nie. tp i like+love bce blogger u! sweet2 gitu! tp xtaw mane nak cari button follow :( help help help :(

    ReplyDelete
  16. nape laa org2 ni asyik ckp pasal budak ni..lebe bek wat keje yg brpaedah sket..

    ReplyDelete
  17. aku baru jumpa blog ni.
    gile famous.
    gile ramai komen.
    gile la.
    confirm kau tak baca.

    ReplyDelete
  18. sangat memalukan siapa yang tak kenal fatin liyana hahaha

    kak,boleh buat entri pasal contact lens tak.bukan apa sekarang kan tengah kecoh contact lens yang harga murah tu kan.so kalau pakai contact lens yang dekat kedai cermin mata tu boleh merosakan mata juga ke?please saya nak sangat tau pasal ni.

    ReplyDelete
  19. biar apa orang nak cakap. yg penting u still fatin liyana kan...hehe...cikgu tumpang populariti lah kejap...(haha...interprem sket)...
    Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

    ReplyDelete
  20. salam akk,sy nk tnya skit bleh,cmne ea nk wt label sidebar mam akk tu,puas sy cari..klu y label y dh dsdiakn 2 xnmpk ksluhuran post kta.plss >_<

    ReplyDelete
  21. <--- Your Stalker. No worries, perempuan okey. SUka baca blog akak

    ReplyDelete
  22. lama tak singgah sini, last singgah awal tahun lepas ;A; blog ni still awesome XD

    ReplyDelete
  23. oh ceritanya macam tu..pernah tgk cik fatin sebelum ni..

    ReplyDelete
  24. Salam Fatin,
    Hye..suka baca blog Fatin.:) if don't mind, nak minta jasa Fatin untuk comment entry saya pasal Korea sebab tengok Fatin dah pernah ke sana. Really hope so :)

    http://thefunnjoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Waaa..............dasat...... terima kasih kpd blogger Nick Nashram kerna memperkenalkan blogger wanita terhebat ni. Akhirnya, ada gak la blogger wanita yg dpt sy jadikan panduan utk blog sy. Bukan senang nak senang... Teruskan menulis walau apa pun cabaran. Tanpa teragak2, sy joint terus blog FL ni. Tahniah kpd anda

    ReplyDelete
  26. ambo nk kenal dgn tuan punyo tanoh ni wei loppp !! hehehee

    ReplyDelete
  27. akak nice cute n cantik :))
    akk kate orgkan yes xsemua masalah kkite bole kasi tau kat org kan kak..but mm macam mane sesuatu masalh tu kite nk tanggung sendiri tanpa menyushkn kite,,faham ke>

    ReplyDelete
  28. HIDUP PAS..........peace

    ReplyDelete
  29. Ni FB fatin liyana ke?... http://www.facebook.com/fatin.masitah.9
    kalu bukan, xbest la ade orang wat cam gni... i like ur style... :)

    ReplyDelete
  30. Sayandah lama kenal Fatin Liyana,tapi masa tu saya tak ada Blogger.Saya just baca semua post Fatin Liyana.Best & Fatin Liyana adalah Orang pertama yang memberi inspirasi Saya untuk Membuat Blogger sendiri! <3 THank you Kak Fatin!

    ReplyDelete
  31. Boleh tahan awak ni lawa juga, kurniaan Allah, teruskan berblogging semoga sukses dan sukses lagi gitu..

    ReplyDelete
  32. aku sesaje try taip kat google search nama fatin.. n kua liyana. nape femes sgt dak ni..

    ReplyDelete
  33. WOWW..TAHNIAH.I nak sgt bace tulisan u pasal supplements utk remaja. i think u mesti byk idea yg bes bes..kan

    ReplyDelete
  34. Kak Fatin...comel lar....mana ye..kak beli tudung comel2...saya cari merata,tapi x jumpa...heehe....

    ReplyDelete
  35. Suka kak fatin liyana . blog dia sempoi sangat sangat. All the best :)

    ReplyDelete
  36. mak ai...ramai gila komen....
    ohsem sgt ka faten ni?? apa la yg best sgt dia kn..
    kalau ohsem sangat couple lah dengan saya....baru tau betul ohsem ke x...

    ReplyDelete
  37. orng mana???
    best x study kat korea???
    how u study to make perfect??
    can u teach me?
    i want study at korea 2..
    can u teach me how 2 study??

    ReplyDelete
  38. orng mana???
    best x study kat korea???
    how u study to make perfect??
    can u teach me?
    i want study at korea 2..
    can u teach me how 2 study??

    ReplyDelete
  39. Actually beb, dah lama I tgk pic you cuma I wat dekk jee ewahhh..Tapi dok asyik muka you je beb kuar mana2 link I pun rasa pelik. famous sgt ke minah ni? nama pun x kenal, muka pon boleh lah comel sikit. so I pon google nama you! OMG! you actually exist beb! I tot you just some boys fantasy edit girl pic! Well beb nice to know you! keep cute & not be noty ok! hahahaha

    ReplyDelete
  40. ek eleh poyo nk mmpus, bibir mcm ank ikan kerapu ada hati nk perasan lawa..aku duk UK 15taun pun ada gak wat modelling smbil study civil eng pun xla terus nk action abis wat blog tyg fesyen bodo konon supaya org puji cantik grand..mcm P..bodo je view blog ko ni..ttupla blog ni wat malu malay je xsdr diri

    ReplyDelete
  41. pergghhhhh!!!!punyalah ramai readers blog ni..mcm aku, ni 1st time menyedari kewujudan Fatin Liyana punya blog..aku ni diketegorikan ketinggalan zaman ke??hahaha
    Ramai yang mumuji FAtin, tahniah di ucapkan..
    ape² pun memang terbaik la pencapaian Fatin dan blog ni..aku doakan yang terbaik je..ape aku tulis pun ko xbaca punya la..punya banyak komen tu xkan ko baca komen aku kan..haahhaa
    so aku nak tulis panjang lagi boleh??
    tak perlu ko jawab sebab aku tak tekan "Publish Your Comment" lagi..
    ape aku nk tulis tadi pun da lupa..haishh..semoga berjaya lah dalam apa jua bidang yang fatin ceburi..doktor bukan satu bidang yang senangkan..kawan aku pun doktor gak..sian dia dpat Ampuan Rahimah, Klang..lagi la xde life..hahaha
    eh ape ko aku citer pasal kawan aku plak nih..ko pun mana nak kisah kan..aku tulis panjang² ni fan ko tak marah ke??ada masa ko balas la..keke...sekian..

    ReplyDelete
  42. Mmg ohsem..bnyk giler komen..sampai nl cercbut jari duk kuis2skrin noh..huhu

    ReplyDelete
  43. barulah tahu siapa sebenarnya fatin liyana ni. Apapun, good luck. :)

    ReplyDelete
  44. macam comel la kak fatin liyana ni. your blog sounds interesting. frankly speaking, ni first time saya tau pasal "FATIN LIYANA".. hohoho~.. tak tau pulak kak fatin liyana ni quite famous.. walawyh~ congrats la.. anyway, kak fatin liyana ni bakal doktor ke? dah kerja sekarang? i mean as a doctor? hospital mana? sorry le banyak pulak menanya.. by the way selamat berjaya dlm hidup, dunia dan akhirat.. hands down..

    ReplyDelete
  45. wooooooooo..wooooooooo... tarzan datang ni..mai nasi lemak ngan kopi.. hehehe..monyet monyet jgn ikut tau... Salam 1Malaysia..Salam kawan2 saya dah join fatin ni...sori la sbb baru balik dari hutan..terjumpa blog ni tersangkut atas pokok..lalu saya pun nyanyi la lagu ni..TANYA SAMA POKOK.. nananana...hapy sangat jom monyet kita balik hutan..wooooooo..yeah yeah (suara rock )kikiki

    ReplyDelete
  46. Salam Fatin..saya Tarzan.. jom dating hehe..monyet monyet jangan ikut tau.. kalo Fatin agree aku nak jerit kuat2 sampai haiwan semua kuar dari peti ais..seekor je haiwan yang tak datang...haiwan yg mana satu tu.... tutt...bersambung episod seterusnya hehhee

    ReplyDelete
  47. saya suka bace entry akak , tk tahu la npe :)

    ReplyDelete
  48. Oh ini Fatin Liyana...
    Seorang Model berbayar..
    Seorang Pelajar Perubatan ...
    Seorang Blogger .....
    ....jadi model dapat duit dan belajar pulak ditaja oleh siapa??? kerajaan ??? atau sendiri ????

    ReplyDelete
  49. cis..inike FL yg femes tu

    ReplyDelete
  50. laa..ape yg menarik nih.dh kenal FL.JANJI TAU ISU SEMASE

    ReplyDelete
  51. you AMAjing n ohsem person. if have like buttong. i click like button alot of time for your blog. :) teehee...

    ReplyDelete
  52. Wow, pengunjungnya sangat banyak! Dikesempatan lain akan kubaca artikel yang lainnya! Salam dari indonesia!

    ReplyDelete
  53. hai sis FL. tringin nak tengok sis pakai white coat. mesti ohsemmm :)

    ReplyDelete
  54. slm akak..akak mmg 0wsemm l0rhh :D .. Qute plak tuu.. hee :D

    ReplyDelete
  55. slm akak..akak mg 0wsem l0rh..:D .. qute lagy :D .

    ReplyDelete
  56. Assalamualaikum.. hai.. sy new blogger... sy salu nmpak gmbr awk kt google... so nie lah awk... FL.. awk sangat comel... ^_^

    -Blog walking-

    ReplyDelete
  57. hye kak fatin,,i hve been admire u for long time...nver expect to b ur junior,,but the truth now,is yes,,,i'm ur junior,,,slalu hrp dpt pluang jumpa kak fatin stiap kali g HUKM...do follow my blog n give comment...love u...

    http://xuhoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  58. x sgka i being ur junior...sgt2 mnat dgn kak fatin,,,i'm a new blogger,hope for ur guidance...do follow me n leave comment...hrp dpt jumpa kak fatin one day....slalu g HUKM,n cari2 kak fatin,,tp x pnah bersua muka..

    http://xuhoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  59. type FA kt google trus kuar fatin liyana. ok sy tersesat disini. neway nice blog!

    ReplyDelete
  60. dulu blaja SBPIS kerr??mcm kenal jerrr...

    ReplyDelete
  61. i never knw who is fatin liyana=.='
    boringgg

    ReplyDelete
  62. sis . . miss u ! do u still remember me ? ? someone from kelantan . seseorang yang akak pernah call me , adik akak . semakin mngenali diri mu , kak fatin liyana ^_^

    ReplyDelete
  63. wahh bestt sgtt bacaa blogg kakk fatinnn , :)

    ReplyDelete
  64. Really ohsem..wlu pon muda dari saya, u is my MENTOR in blog.congrates..

    ReplyDelete
  65. yep. kite stuju. u are ohohohsemmm
    gile. sbab 2 sye perlu bce fatin liyana. saya pendatang baru dan tengok. dye sambut saya o. yayyy

    ReplyDelete
  66. Suka saya baca blog fatin.
    teruskan menulis yea.

    ReplyDelete
  67. "Nama blog aku ni honeykoyuki. Berpadananlah dengan URL dia."

    eh2. update2... =)

    ReplyDelete
  68. .trbaek la kak liyana ni...bca dye pun blog ni blh snyum2...hehehew

    ReplyDelete
  69. after i read about you i think you deserve what you get now....i like your writing and your style...greet from newbie.... :-)

    ReplyDelete
  70. Assalamualaikum kak . . .ngeh . baru tahu hari ni . baca entri ni jek . pon dah best :D fatin liyana nama diberi sungguh indah :)

    ReplyDelete
  71. Fatin punyai PAKEJ :
    1. Bijak
    2. Cantik
    3. Berada
    4. Pandai jaga diri
    5. Berdikari
    6. Praktikal

    ReplyDelete
  72. nk no tlefon bole??? ^_^

    ReplyDelete
  73. Hai Fatin.. hehe..
    I suka org yg nama fatin ni.. single lg ke..hikhikhik..

    ReplyDelete
  74. ini boleh jadi komen yang ke 301. kalau tak pending.pergh...cara hidu[ biasa tapi rezeki Allah, kan? Ada amalan spiritual yang boleh dijadikan resepi?

    ReplyDelete
  75. penatnya jari scroll nak komen je.. hahaha :D

    ReplyDelete
  76. yesszaaa!!
    memang owhsem.. i like!

    model.. study clinical..
    semoga bertemu jodoh dengan orang2 soleh..

    keep it up sis!

    ReplyDelete
  77. assalammuaalaikum , kak fatin mmg berbakat . kak fatin saya baru lagi dlm dunia berblog . saya sudah follow blog akk sebab sgt tertarik dgn blog kakk . btw bleh akk follow balik :) terima kasih :)

    ReplyDelete
  78. itu dia. siap bagitau macam-macaml lagi. hehe

    ReplyDelete
  79. la ini ke fatin liana ? okay da kenal... hahahaha.. nice writing tak bosan baca.. :D

    ReplyDelete
  80. Fatin Liyana so ashemmmmiaww . Haa overs gituu . Suka blog akaq :D

    ReplyDelete
  81. nice to meet you fatin liyana ^_^

    ReplyDelete
  82. eee...berlagaknye die ni..sebenarnye mmg nk jadi femes kan??? cakap je lah..huh!!!!!!

    ReplyDelete
  83. sbb ko cntek la sengal!!!subhanallah!!

    ReplyDelete
  84. I suka cara u make up.
    I wish I can do that too !

    Anyway, do visit and follow my blog.

    www.farhanajasmine.com

    ReplyDelete
  85. Assalamu'alaikum...

    Hello, blogwalking here.
    I really like your blog. Your blog's display is so simple yet so interesting.

    One of your writing about your travelling story in Korea actually brings me here. And aaah, I love your blog.

    Eh, you've been in Bandung too?
    Mmm... anyway, do you have any Twitter account? It will easy for me to see your updates ; ) hehe..

    ReplyDelete
  86. fatin liyana...rezki ini milik awk..awk dikenali..guna peluang ini untuk menarik org yg meminati awk untuk success...u can do it..

    ReplyDelete
  87. fatin liyana...rezki ini milik awak tanpa disangka sangka..awk menulis dgn hati terbuka..awk guna peluang ini untuk kebaikan..rmai yg minat kepada awk..mgkin org bly mencontohi awk untuk future diorang...abuzar ishak....

    ReplyDelete
  88. tak berat ke bwk pgar sne sni . mf trsasul .

    ReplyDelete
  89. terima kasih atas penulisan dalam blog yg jujur dan bersahaja.. kekadang saya down dalam aktiviti harian, well... after read 1 and more of your valuable entry.. my spirit of youngsters man come back again.. haha tgvm keep on writing or updating... hope to see u 1 day

    ReplyDelete
  90. seronok je baca entry fatin ...santai...

    ReplyDelete
  91. Bestye klau ley kenal kak fatin liyana kat depan mata huhuu ^_^ mesti byak pengalaman

    ReplyDelete
  92. best, ayat santai jea..sy bdk baru belajar..jemput kwn2 follow blog sy jgk yea :)

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...