Wednesday, October 20, 2010

Welcome to my crib!

Assalamualaikum.

Ha hari ni kepala aku rasa macam bengal sket. Pasai pa? pasai aku dah tidoq berejam-rejam lamanya ibarat seorang bayi yang comel teehee...ok jangan muntah jangan benci. i sayang u ollz muaahhh! haha.. Anyway, oral examination yang sangat-sangat digeruni telah berlalu pergi, yang tinggal kini hanyalah osce (skills) & paper comprehension :)) jadi bolehlah relax sikit & study perlahan-lahan. Oh ya, hari ni aku nak bawak angpa suma ke bilik aku hee..bilik aku burok ja..rumah sewa la katakan hee..kat sini memang takda hostel ka kolej ka. Style kat sini memang kena dok luaq. Merit ang 100 ka 0 ka sama ja, suma kena cari rumah sendiri. Malas cakap banyak, jom usha gambaq!


- -  - welcome to my crib yawww !! ( lagu latar - justin timberlake sexy back ) - - - 


 
teehee...kata-kata semangat untuk exam SOCA (oral exam) !!



cases to be reviewed !! 



komik yang aku baca dari mula aku bangun sampai la aku tidoq pastu ulang lagi sampai muntah !! 
( komik keee heee )



hee saja ja ni..buku system-system dulu..takda kaitan dengan exam kali ni :)



hehe beg sekolah yang dibelikan oleh ibu ketika first year! macam budak2 seh aku, teruja tgk beg ni tapi takde duet pastu pakse ibu belikan wakakakaka



 my window my window i love my window sbb udara bandung sangat freezing cold ;))) welcome to mama raining season!



 chargers & wires are kept in one small box which i got it for free sebab beli susu kat griya ! griya tu macam giant la kat malaysia.



bedside lamp yang sangat comel pemberian orang hehe



 baru ganti comforter yang baru dibuka dari plastic laundry :)) so wangiii !



 my ever cozyyy bed ! lepas blajaq macam nak gila, landing atas ni. peeehhhh memang terbaek..


 masa makan layan dvd! dvd sangat murah kat sini teehee... dah la banyak cita best2. takda astro pon xpa, beli ja dvd hee ;))



 dan yang paling penting, baby yang tercomel !! baby sentiasa teman kakak study hee sebenarnya engkau takdela teman sangat, engkau tido je kan kan kan XDDD



anyonyonyo omey omey baby punye bed sebelah je bed kakak, malam2 baby naek atas katil tdo ngan kakak. how cute is that??



there you go ;) you've seen enuff? bilik korang camna pulak? mesti lg comel kan hee..! rajen2 kemas bilik ye anak dara, bangun pagi harus tegangkan cadar & basuh pinggan mangkuk yang semalam punye tau..jangan malas! (peringatan untuk diri sendiri juga). All pics were taken just now except gambar aku yang atas ni. Take care !

Thank you for reading this entry !

43 comments:

  1. terbaik. besok I antar rombongan minang utk adek laki saya ye. hehe

    ReplyDelete
  2. mak aiiii buku.. nasib amik engineering.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. tehe...comel nye blog...cayale cik hello kityy

    ReplyDelete
  4. comey kucing itu. saya suke :) teehee(ikut cam fatin liyana) yahuu... :) btw cantek la kamooo

    ReplyDelete
  5. banyak nya buku kak atin..tebal2 plak 2..moga tabah utk membacanya..he2..

    ReplyDelete
  6. fatin, u cantik!
    ribbon kt shawl 2 u beli kt mne?comel nyaaaaaa :D

    ReplyDelete
  7. salam..
    Wah ciut miutnyer lampu...
    Byk tol koleksi kitty + nyomel cat tu
    TT pn so sweet

    ReplyDelete
  8. hee maceh sume sudi komen hehe...

    ribon tu datin yg bagi hehe..

    buku medic mmg tebal tp xhbs bace pon hee bace yg berkaitan jer!

    tmpt tdo kene comel spy boleh tdo dgn comel hehe..

    baby mmg comel teehee :P

    kak lynn alamak malulah haha!

    din..cntek ke maceeehhh

    hee maceh fiqah..blog fiqah comey jgk!

    nadia..hee tp amek engin pon kpale brasap tol x? hee

    ReplyDelete
  9. hee maceh sume sudi komen hehe...

    ribon tu datin yg bagi hehe..

    buku medic mmg tebal tp xhbs bace pon hee bace yg berkaitan jer!

    tmpt tdo kene comel spy boleh tdo dgn comel hehe..

    baby mmg comel teehee :P

    kak lynn alamak malulah haha!

    din..cntek ke maceeehhh

    hee maceh fiqah..blog fiqah comey jgk!

    nadia..hee tp amek engin pon kpale brasap tol x? hee

    ReplyDelete
  10. hee maceh sume sudi komen hehe...

    ribon tu datin yg bagi hehe..

    buku medic mmg tebal tp xhbs bace pon hee bace yg berkaitan jer!

    tmpt tdo kene comel spy boleh tdo dgn comel hehe..

    baby mmg comel teehee :P

    kak lynn alamak malulah haha!

    din..cntek ke maceeehhh

    hee maceh fiqah..blog fiqah comey jgk!

    nadia..hee tp amek engin pon kpale brasap tol x? hee

    ReplyDelete
  11. aii..cam kenal je buku2 tu semua..haha..
    bdw,gud luck for the rest becoming exam !!

    ReplyDelete
  12. gud luck fatin!! tapi kan...nak bagitau ke tak ek...uhmmm bisik lah.. bakul kain tuh...tgk betol-betol nampak x??? tgk gmbar yg ada bakul kain jek...ada....ada...heeeee

    ReplyDelete
  13. mak aii tebal nyee 'komik' atin! :D

    hehe.. nice jee bilik u, :)

    ReplyDelete
  14. tengok banyak gambar
    dalam hati (mesti ada gambar die last)

    scroll2

    haa, jumpa flower horn!!

    ReplyDelete
  15. wah...
    bestnye bilik di konker oleh barang sendiri...
    bilik qaseh di konker oleh majalah mak,fail2 abah..buku2 adik..qaseh punye 2 ruamg je..T_T almari p0n macam tu..
    bila korang tak kemas brg dorg dlm bilik ni..
    qaseh bio je..kejam kan...ngee~~..

    nak meow2 gak..tapi mak tak kasi bela T_T...

    ReplyDelete
  16. maggi pon interprem skali.
    u cantik skali. aww. comel je katil u. pink! like!

    ReplyDelete
  17. maggi pon interprem skali.
    u cantik skali. aww. comel je katil u. pink! like!

    ReplyDelete
  18. bagus2. kemas sungguh. anak dara memang kena rajin mengemas. :)

    ReplyDelete
  19. meow2 tomey 2 mmg bwk dr malaysia ke?

    ReplyDelete
  20. rajinnya buku setebal tebal tu. malu plak kalo nk dibandingkn kekemasan kat bilik rumah ak ni.

    ReplyDelete
  21. eh comeynyee kucin :D
    ade tyme eh nk jage dye even stdy medic?

    ReplyDelete
  22. eerrrrkkkk
    seram nya tgk 'komik' kamu

    pengsan nak kna baca semua

    ReplyDelete
  23. yg penting hello kitty! hehe
    kiut je wat tmpal at dinding :)

    ReplyDelete
  24. chanteknya blik sis.
    love it!;)
    hope i can b like u...=))

    ReplyDelete
  25. kemasnya bilik you

    anyway, goodluck !

    ReplyDelete
  26. comel nyer kucing...
    hehee...
    ske tgok ur bilik...(:

    ReplyDelete
  27. so pinky tin...
    hahha
    eyh cmne laa nk blik nnti..brg bnyakkk tue...adeh~

    ReplyDelete
  28. fatin..btl ke dvd murah kt sane??bezz 2 cite how i meet ur mother...

    ReplyDelete
  29. dR.CoMeL.. so cute.. love u always..

    ReplyDelete
  30. 'desperately need an a'

    i lkie this~~ haha

    ReplyDelete
  31. salam...

    komik ker tu?? tebalnyeeee...mmg blh muntah...

    ReplyDelete
  32. banyak nya buku2 kamo dear.. eheh CUTE ler kamo... kuceng tu mak ai comei2.. GOOD LUCK ok...chaiyok

    ReplyDelete
  33. rajinnya mengemass..tapi kalau bilik comot camne nk study ek..dr.comel..

    ReplyDelete
  34. baby comel muka gangster gila hahahaha

    ReplyDelete
  35. heart disease je satu buku tebal! T.T

    kucing you buat i rasa nak bela kucing sekarang jugak :P

    ReplyDelete
  36. bertabah ye cik tin.
    gua pulak nk muntah tngok 'komik' lu der.muahahahahhaha!

    ~masyit~

    ReplyDelete
  37. bace sume harrisons tu ke? bapak ar. i pun bace sekecik2 yg bole. davidson, burkitt pun jrg sentuh, stakat perhiasan semata2.

    ReplyDelete
  38. Wow wow wow..
    good looking.

    Aku kalau bilik bersawang aku tak kisah.tp kalau blog aku bersarang aku jdi cemas

    ReplyDelete
  39. uuuuuuuuuuuuu stroberi tu! stroberi sy punya dah ilang kene curi kat kolej. =/

    huhu. i like stroberi more than hello kitty but since they both has a really nice combination, i love both hello kitty and strwberry.. hehe

    semakin hari , fatin semakin menyrupai hello kitty yang kiut itu.. =p

    i like all of the pictures in this entry. hehe.
    http://strawberryna76.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. SOCA MEANS??? TAK FAHAM.HUHU

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...