Sunday, September 26, 2010

Hello kitty


Did I never tell you that I love cats with ribbons :) ?


Thank you for reading this entry !

22 comments:

ardinihumaira said...

comellah hello kitty tu!...


dni ada beli set pen spongebob yang comel. fatin boleh tengok kat sini ---> http://www.ardinihumaira.com/2010/09/ball-pen-spongebob-square-pants.html


ingat nak bagi kat fatin satu ^__^ kalau fatin sudi, emailkan dni alamat fatin tau.. amni_shiro@yahoo.com

Encik Tikus said...

gua punya tuala pun hello kitty. kehkehkeh ;P

skinnyjeens said...

wow thats a lot of kitties haha. collector eh.

Ct SoLeHa said...

ade patung hello kitty yg besar...makan space katil setgh..peneman tido..hehe

Nur Izzaty said...

payung tu payung tu. happy! <3

puterihannan said...

nak suka hello kitty?? sesuai ke akak nih..?? heheheh.... but i love cat!!!! :D

ish malu la camni said...

comey nyew. nasib bek bukan pokemon. ;p

frh H ^_^ said...

hello sweety yg omey2 cam hello kitty >_<
that pinkish cats with ribbons seriusly mmg CHUMELL taw...sukee nye die :)

NADIA RAHIMI said...

I tak suka hello kitty tapi pernah ada case hp gambar hello kitty.hehe

nurulfaridah said...

i luv it too
so cute kan? :D

e F a said...

efa pun suka hello kitty, banyak dah koleksi di rumah. sampai tak tau nak simpan kat ne..

pinkyheart02 said...

auw3! suwitttttt derr....... ^_^

Nur Amalina Razali said...

sis! kite same minat hello kitty :)

dlu even da form5 still gantung hello kitty yg tgh duduk ats kusi kat pencil case and ramai jelous dgn hello ketty yg comel itu..ahahah

Aishi Lely said...

comel hello kittynyaaaa... aku suka pink... ^^ wah lgi blajar ortho kah tu yang terbaca "trauma.." hihihi
semangatttt!!!!!!!

mynn said...

ohhh kak fatin , kejelesan melanda diriii :)
pinkkkk , awwww ♥

asma said...

love that hello kitty fan! adorable!

dha dear said...

i plak suke ngan p0oh =))
gimme m0re p0oh plzzzzz
hehe

anisizatyA.J said...

hello kitty comelllll

beLLa said...

semua barang cute2 cam tuannyer.. ;)

Miss Maikitty said...

la ..bestnye jumpe lagik sorang yang ske hellokitty ! yeay!!!!~

soffya cik bulan said...

hu..akk miss byk entry..olor..
rjin aten update blgo skrg..sdlu seminggu kdg2 2 kali je..baguih2.grenti be berjalan hebat nihh

Hunny Kitty said...

heheheh my fav things too!