Sunday, September 26, 2010

Hello kitty


Did I never tell you that I love cats with ribbons :) ?


Thank you for reading this entry !

22 comments:

  1. comellah hello kitty tu!...


    dni ada beli set pen spongebob yang comel. fatin boleh tengok kat sini ---> http://www.ardinihumaira.com/2010/09/ball-pen-spongebob-square-pants.html


    ingat nak bagi kat fatin satu ^__^ kalau fatin sudi, emailkan dni alamat fatin tau.. amni_shiro@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. gua punya tuala pun hello kitty. kehkehkeh ;P

    ReplyDelete
  3. wow thats a lot of kitties haha. collector eh.

    ReplyDelete
  4. ade patung hello kitty yg besar...makan space katil setgh..peneman tido..hehe

    ReplyDelete
  5. nak suka hello kitty?? sesuai ke akak nih..?? heheheh.... but i love cat!!!! :D

    ReplyDelete
  6. comey nyew. nasib bek bukan pokemon. ;p

    ReplyDelete
  7. hello sweety yg omey2 cam hello kitty >_<
    that pinkish cats with ribbons seriusly mmg CHUMELL taw...sukee nye die :)

    ReplyDelete
  8. I tak suka hello kitty tapi pernah ada case hp gambar hello kitty.hehe

    ReplyDelete
  9. efa pun suka hello kitty, banyak dah koleksi di rumah. sampai tak tau nak simpan kat ne..

    ReplyDelete
  10. sis! kite same minat hello kitty :)

    dlu even da form5 still gantung hello kitty yg tgh duduk ats kusi kat pencil case and ramai jelous dgn hello ketty yg comel itu..ahahah

    ReplyDelete
  11. comel hello kittynyaaaa... aku suka pink... ^^ wah lgi blajar ortho kah tu yang terbaca "trauma.." hihihi
    semangatttt!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. ohhh kak fatin , kejelesan melanda diriii :)
    pinkkkk , awwww ♥

    ReplyDelete
  13. love that hello kitty fan! adorable!

    ReplyDelete
  14. i plak suke ngan p0oh =))
    gimme m0re p0oh plzzzzz
    hehe

    ReplyDelete
  15. semua barang cute2 cam tuannyer.. ;)

    ReplyDelete
  16. la ..bestnye jumpe lagik sorang yang ske hellokitty ! yeay!!!!~

    ReplyDelete
  17. hu..akk miss byk entry..olor..
    rjin aten update blgo skrg..sdlu seminggu kdg2 2 kali je..baguih2.grenti be berjalan hebat nihh

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...