Monday, August 30, 2010

Pizza bersaiz TAYAR & The Expandable di malam hari.


Assalamualaikum.


Lately ni, kehidupan aku sangat mencabar. Banyak giler tasks weyh. Tension aku. Tension die tahap sampai aku buat lawak aku sendiri tak nak gelak. Giler macam, tak lawak langsung diri sendiri punya lawak. Sedih tau tak bila buat lawak tapi tak kelakar. Walaupun otak bekerja keras tapi tetap lawak berada di takuk lama. Takde anjakan paradigma orang kate.


Next week, aku akan balik ke Malaysia. Excited memang ada, tapi tasks yang nak kena submit lepas lebaran ni bukan main kepalang banyak dia. Memang tak kasi can. Nak nak lepas lebaran gak, aku terlibat dengan events & ada final exam. Every weekends pulak akan ada additional class organized by UKM. Means that, kitorang takkan ada cuti la for weekends. Lecturer dari UKM datang ke bandung bukan hanya sekadar membawa senyuman tapi membawa sekali assignments which I consider a bit leceh la, cuz you have to submit reports & buat slide for presentation sume. That one additional subjects. Tak kira lagi core subject kitorang every weekdays ni. Presentations for LI twice a week, lab manuals, skills lab. Mau tak gila aku kan. 


Tapi apa barang gila-gila ni beb. Lek sudeh hee. Aku ni jenis kalau tension, kita kena hiburkan hati yang duka lara. Camne nak buat? Sonang yo. Kumpulkan ahli pasukan yang ingin berhibur, dan pergilah berhibur ! Lepas dah berhibur berjoli semua, kembalilah ke pangkal jalan dengan azam yang cekal di dada. Live life to the fullest beybeh beybeh beybeh owwwww *baling botol kat kepala justin biebier* eh jap jap korang dah tengok tak video yang JB kena baling botol tu kiki kalau belom cepat pegi tengok.



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Terdiri daripada 8 orang. Semua inginkan hiburan & makanan yang enak kerana sedih sebab kena datang kelas hari sabtu ahad wuwuwuw..



Memilih menu di Little NYC Italy. Pizza size XL kaw!



CUBA KAU CAKAP DENGAN AKU, XL TAK XL PIZZA NI? nama penuh pizza ni aku dah terlupe, cuma yang aku ingat kitorang amek 3 flavors. Salah satu tu nama dia God Father. Mungkin godfather suka makan pizza-pizza pesen begini T__T


Kitorang panggil pizza ni pizza tayar sebab dia besar sangat sampai tak sedar air mata menitis dengan perlahan-lahan. Sebab masing-masing tamak haloba, jadi TERbeli 2 tray. Sedap tu memang sedap tapi sebab makan masa buka puase, jadi cepat muak & tak boleh makan banyak. Kecewe.



Blueberry cheesecake yang yum yum :p



Contact lens baru amek kat kedai. Grey-brown. Natural sikit la kan. Dah penat berlakon jadi orang putih celup before ni wakakakka



Bersuka ria selepas kenyang :)




Bro kalau tak puas ati jangan jeling-jeling. Ade bran jom jumpa kat simpang kol 5 la. bawak lu punye batu seremban. kita fight game 2hengget. amacam? wakakaka



comelnye kawan-kawan cayeee ;) besaunye pipi aku, macam nak tertetas inner syria tu weyh haha



sementara tunggu movie The Expandable start pukul 9.25mlm, kitorang pegi makan yogurt dulu! Kiwi flavored yogurt + kiwi topping ;)



masaaaammmmm -___- ! tapi sedap tapi sedap tapi sedap.



Lepas tengok movie, dalam 1130mlm camtu, kitorang nak balik dah. Skali kete tak leh start. Huahua balasan tak pegi semayang tarawikh kot. Lepas adegan tolak menolak kereta, baru enjin dapat start. *mengurut dada tanda lega*. Kesimpulannya, kumpulan ingin behibur berpuas hati dengan hiburan pada hari tersebut. Marilah pulang ke pangkal jalan semula :)


Penatnye la badan aku ni. Kadang-kadang rasa macam nak amek dadah je supaya bersemangat hehe. Oh tapi jangan mengalah! Masih ada 1 minggu untuk selesaikan hal-hal sedemikian rupa. Aku juga dah buat list apa nak kena buat, apa nak kena beli, apa homework, etc etc. Masalahnye, tengok list je dah menggeletar, seram sejuk & mengalami hallucinations kecil. Akhirnya, tertidur sampai memeluk list di dada tanpa berbuat apa-apa. FINE! pssstttt. doakan urusan saya dipermudahkan ye :) maceh wakkk byee


Thank you for reading this entry !

32 comments:

  1. hahah !!
    pesoalannya, sape yg nolak keta ekeke

    ReplyDelete
  2. kirim salam dekat wan mohd ridzuwan itu yeaa..

    ReplyDelete
  3. hye ! hye ! hye !
    wah~ bahagia nye kan~
    walaupun tnsiOn masa bfOya2 indah sekali! jeles btul! hehehe

    pape pun mOga2 kerja2 kamO dapat sttle gn lancar nya! jgn stres2 iye! ;p

    ReplyDelete
  4. makaih. besaunyer piza! xabesh tu tapau bawak balikla ea? ;p

    all the best!;D

    ReplyDelete
  5. keape lah kau ni comel sgt.
    nk cubit2 jek pp asenye...

    ReplyDelete
  6. wah memang gile besar dia nyer pizza.. hak2.. kelakar pun ader... hee..

    yer saya doakan Fatin liyana diuruskan segala urusannya.. hee.. GOOD LUCK!! =)

    ReplyDelete
  7. Hi fatin.
    Wow, its been quite awhile since the last time I have been here- in your blog.

    I guess ure having good time as a student.

    How I miss those days.

    Anyway, take care!

    ReplyDelete
  8. sumpah pizza tu besarr

    and and, bro tu jeling you sebab you comel :)

    ReplyDelete
  9. omaaakkk aiiihhhh! besaw gilew2 pizza tuhh~

    semoga DIA permudahkan semua urusan fatin liyana yew :))

    ReplyDelete
  10. besar giler kot..tp mst muak pas makan..yela dahla pose pastu makan piza 2..makan sikit mst dah...xlarat kan..hehe

    U can do it!! caiyok!!

    ReplyDelete
  11. wuy0oo0oo..doubleXL kot pizza tue
    hahha <3 tp kal0 byk sgt cheessy xsuke..nt cepat muakk..hee

    the pinky guess look suweeet sgt with u..i loike.i loike

    take it easy ye for the lists..insyaallah akn dipermudahkn
    gudluck dear ^_*

    ReplyDelete
  12. yg tolak keta tu gegurl ke boboy..huhu

    ReplyDelete
  13. hehe... nakal ni fatin ye... dni pon ngah banyak tasks sampai rasa nak baling diri sendiri dalam laut.. tapi kang kurus poser lak berendam lama2 wakakaka :p


    selamat balik beraya!

    ReplyDelete
  14. hehehe
    lawak betol entry nih
    waka waka
    :DD
    selamat menyiapkan sume keje!
    jgn lupe wat blk pizza tayar kat mesia k.hehe ;p

    ReplyDelete
  15. hi si comel.huhu, rindu nyer Bandung. da, pizza itu sangat gedabak ok! hehe :D

    ReplyDelete
  16. goodluck menempuh hari2 mencabar. cantik contact lens baru :)

    ReplyDelete
  17. sabar jela, mggu dpan kan dah nak balik.. =))

    ReplyDelete
  18. mak aii besau nya pizza! nak jugeee.. hiks.

    pape pon gudluck yea sweet girl! sya doakan kmu dpt lalui smua nya dgn baek ((:

    ReplyDelete
  19. the expendables tak best :/

    ReplyDelete
  20. sma2 gila la kita yee..ase xnk blk umah jek raya nnt stress nye psl. (org len stres blk umha, i stress xnk blk umah.gilo!)samat ari raya fatin liyanaaa!!!

    ReplyDelete
  21. gile besau pizza..tp sedap ke? ekeke... kamoo cantek!=)

    ReplyDelete
  22. uit tnye..sape pk jersey merah 2?
    wan mohd ridzuwan eh? bdk kuantan?
    kalo btol ley bg fb dye?..heehee

    ReplyDelete
  23. gambar yang 1st tu lawa giler..sape la tgkp tu kan...

    ReplyDelete
  24. dear,u pkai skincare ape ye?ur skin cntekk n flawless =)

    ReplyDelete
  25. pakai contact lens brand ape ni?cantik laa

    ReplyDelete

Do you like my entry? Comment if you have any idea to share!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...