Monday, March 22, 2010

Sesuatu yang datang ikhlas dari hati saya. bacelah bacelah :)

hi assalamualaikum y'all.

bagaimanakah kehidupan anda pada hari ini? hari ni bandung hujan lebat gila nak mati mungkin juga ramai yang mati kerana ditimpa hujan yang begitu lebat atau mungkin juga ramai yang bercakap lebat kerana mahu mati. (-_-)

saya ingin menzahirkan rasa terima kasih yang amat sangat kepada para readers, followers, linkers, commentators, shout box-ers & juga pembaca senyap kerana baca dalam hati tanpa melafazkan perkataan yang dibaca. silence is virtue :) hehe. bukanlah sebenarnya saya suka sangat baca comments yang anda sume tinggalkan kat entry dan juga shout box! rasa macam 1 semangat yang luar biasa tau. kalau saya sedih atau tiada mood kat kelas mesti berharap dapat balik rumah laju-laju dan membuka email agar dapat meng-approve comments yang anda tinggalkan! kerana comments yang anda semua tinggalkan amatlah bermakna bagi saya. juga kepada anda-anda yang mengTag saya, dan juga bagi saya awards! wahhh baiknya anda semua. walaupun tak kenal tapi saya rasa macam dah lama je kenal anda-anda semua :)

namun saya harus menyusun jari agar dapat bermain enjit enjit semut sape sakit naik atas atau dalam erti kata lain saya harus meminta maaf kepada anda sekalian kerana saya tidak dapat me-reply comments & tag tersebut. ya memang menyedihkan, namun saya mengalami kekangan masa kerana masa yang saya ada hanyalah sekangkang kera. lebih menerukkan keadaan, saya hanya few days away from final examination. oh stress dan tekanan hidup mula men-visiblekan diri mereka. akibatnya saya harus menenangkan diri dengan mendengar lagu exist.

anda suka Exist tak? saya sukalah. masyuk gila haha. lagu favourite saya ialah masih terserlah ayumu & janji bidadari. bila dengar lagu ni macam makan ganja pulak, pasti saya akan khayal sambil bernyanyi sehabis baik menggunakan nasal voice ( suara hidung ). owh sangatlah best. anda kena cubalah. please please!

ok itu saja. saya mahu study ni kerana esok pagi2 harus ke hospital untuk melawat ward pediatrics (kanak-kanak). kalau bernasib baik mungkin akan berjumpa dengan Rita Rudaini membawa baby boynya, Aidit Rayyan Rizqin bin Aidil Zafuan untuk suntikan vaccine. Tapi bila fikir-fikir balik, sama ada nasib baik atau tidak baik, sama juga pasti tidak dapat jumpa kerana hospital yang saya pergi esok terletak di bandung bukanlah kuala lumpur. (-_-) *kecewa*

oh lupa pula. saya nak sangat jawab tag tapi tulah cnt find time :( tengoklah camne nanti ye. tolong jgn kecewa dan menyesal kepada sesiapa yang tag saya ( kasih, cik pinky im sorrryy !!)



sila terus menyokong blog HONEY KOYUKI !
senyummm ^__^
kite ngah tangkap gamba awak ni hehe
byeee !

p/s : saya ada join ruangan ANTARA BENUA dalam majalah dara.com, namun kerana sibuk dengan exam dan study group, saya agak terlambat untuk menjawab soalan-soalan yang ditanya. sampai editor tu email saya ' adik sayang, bila boleh jawab soalan akak ni, dah nak dekat due date ni'. (>.<) kesian kakak tu. saya rasa, mungkin cik editor sudah mencari pengganti saya. huhu sedih. marilah berdoa agar saya yang terpilih untuk menghiasi ruangan antara benua tersebut. amin.

22 comments:

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~ said...

fatin liyana:
aisey name penh lak sya sebot
=___='
gudluck beb.

:)
go go 08!!!

♥♥ciK piNkY♥♥ said...

hehe...its oke dear..
take ur time..
kami sume memahami..
kerana diri mu begitu berharga..keskeskes~

ouh yew, gudluck for final doc chanteq!
dan berdoa agar kam0 terpilih utk ruangan antara benua tuh!kepingin banget mawu lihat kisah kam0 dlm dara.com!
yeay!

hanabanana said...

good luck for your final exams!
*hugs

fiqa said...

ala3...atin nie, ari tu nmpk atin dalam majalah dara jugak kan, if im not mistaken la.. :) neway, gud luck dear :)

shea said...

shawl u cantik la..ada cherries.. :)
mana u bli ek? :)

syida_spears85 said...

halololoh..cumelnye entry yg penuh kasih syg nih..nyeh nyeh nyeh..=).
mmg suwettt rase nk g bandung terus, ketuk2 depan pintu, lalu berdiri tegak smbil mengucapkan
" gudluck and all da best for u dear! "

p/s: keep on writing and sypun amat suka bace blog ini sb cumel~~~ lalala

iidyLL iceneSS said...

gud luck cik fatin..sgt suke mronggeng ke blog kmu..:P

johnlabu said...

exist...?yeaaa...mmg minat gler dr dulu...time2 remaja dulu..huhuhu...suara ezad tue mmg lemak berkrim disukai ramai...huhuhu...gud lak yek...!!!
:)

Anonymous said...

hye ...
gud luck dak atin tok final exam n rase sgt somel la entry anda kali nie :D

kat bandong skrg musim ujan kerr ???
mcm ner nak g soping nie !!huhuhuhu

Xxura said...

Waa..jwb la email akk reporter tu liyana..sy tgh addict ngan dara.com skg nie..leh bace story psl fatin liyana t dlm dara..hehe..

Zuhra,
COSMO LADIES

~piNkylixiOuz~ said...

g0od luck girl!
gambate..!
+_-

mohd jiwang said...

nyam nyam :)
goodluck fr ur xam~!!

Lutfi Fadil said...

Wow, camera sony tu sgt bergaya, OK? bli kat mane tu? hehehe...(jangan kantoikan psl LCD)

deqyalalink said...

ohh aku pun ade test rasa macam nak nanges exam pro lagi 3 minggu tapi satu pun x bace lagi T_T
all the best doc to be ..v

Anonymous said...

cool..

Try out this link;

www.fdausamad.blogspot.com

Read few entries, you'll find it very funny and interesting.

Seriously!

sarah said...

fatin~
comey2..entry kali ni sgt comey..ahaks.anyway,wishing u a very gud luck for ur upcoming final k!!hope everything goes well.May GOD bless u wif lotsa of love and happiness always..:)

have a gud day gorgeous!!

nur alia syahida said...

anda penerima beautiful award. do visit my blog www.nuraliasyahida.blogspot.com..

Nazrul Izuan said...

exist? i like 'kau lebih dari kejora'.=)

amnas amin said...

i want that camera!bisa??hehe..btw,i love your style..keep it up k.. :D

LittleGurl said...

comel! ;D

Iffika | Ruslan said...

kak fatin liyana ;))
saya juga peminat Dara . dan kepingin sakali melihat fotomu di majalah ituu . tapi iyaa lahh tak sempat nak beli masa your photo ada . soo bulih laa upload upload gambar you jadik model dalam tuu yehh . scan ke bagai . bulih laa bulih laaaa XD

ila nabilah said...

Hai akak fatin...
saya suka sangat dengan blog akak yang simple dan berbeagai cerita menarik...akak punya camera lawalah...tu jenama apa eik? hehe by the way saya jadikan akak idola saya untuk menjadi seorang doktor...